Bu sabah uyku anındayken bilincim açıktı yani rüya değildi eminim biri sanki dudağımdan öptü gibi hissettim baya gerçek gibiydi bildiğiniz böyle bişey ilk defa yaşadım 4 yıldır korkuyorum zaten 4 yıl önce başladı ama böyle bişey hiç yaşamadım musallat yaşayan ya da yaşamış olanlar var mı bu aşıkmı yoksa normal türmü hoca banyoda veya tuvalette olmuş diyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Musallat falan değil. Beynin yarı uyku modunda.
Bende hastayken annem baş ucuma gelmiş gibi gördüm üstümü örttü hatta bunlar geçici halisünasyon
Seni hiç dudağından öptümü biri? Halisünasyon değil ben korkuyorum zaten bayadir
Beni gece biri kollarımdan tutup çekti gibi de oldu. Etrafı mavi gördüğüm de oldu. Bunlar hep uykuda ya da yarı uykulu modda oldu. Normal hayatta görmüyorsan psikotik bir rahatsızlığın da yoksa musallat diyebilirsin ama sanmıyorum
Annemde yaşıyor aynı şeyleri gençliğinden beri yaşıyormuş maalesef
Annemden bana geçtiğini düşünüyorum ben zaten
Psikiyatrist ile görüşün önce. Genetik geçişli problem de olabilir belki. Bilemedim
Keşke psikiyatristlik olsa karaltılarda hissediyorum ben ne zamandir uykumda bagiriyorum vs ama hiçbişey görmüyorum bu ara ara olan ara arada olmayan bişey
Uyku apnesi + uyku bozukluğu gibi problemler de var. Ben sizin için söylüyorum korkmanıza sebep olabilicek şeylere kafa yormayın diye.
Psikolojik olduğuna inansam zaten oraya gidicem ama olmadığını biliyorum zamanında büyü yapılmış çünkü ailemize
Zihninize neyi odaklarsanız o olduğunu düşünürsünüz ve zihniniz sizi yanıltmaya sebep olur kurgu yapar onu yaşatır
Olabilir bol bol ayetel kürsi, felak, nas, fatıha oku
Aslında her gece nas Felak okuyarak uyuyorum bu tür şeyler ara ara oluyor ama böyle bişey ilk kez oldu bu sabah yaşadım
Korkularında var ya ondan dedim eltimde de musallat var hatta asık cin kocamda da var eşimde cok korkuyor
Ne gibi belirtiler yaşıyorlar acaba aşık olduğunu nasıl anladınız
Garip olan su o sıra hiçbişeyden korkmamistim ve zihnimde gayet normaldi aslında
Evli misin bilmem ama eltimle kocası arası cok acılıyordu eve gelmiyordu, sürekli kavga falan eltim cok korkuyordu, hocaya gitti şimdi eltim görüyor bende görüyorum ne yazık ki
Ciddimisiniz
Hayır bekarim ben ama benim annemde gençliğinde korkarmis öyle dedi ben ondan bana geçmiş olduğunu düşünüyorum
Hocalara gittinizmi
Olabilir hamililekte geçebiliyor zaten
Hocaya baktirdilar tanıdık bi hoca banyo ya da tuvallette olmuş oralarda çok vakit geçiriyor demiş
Okicak bide değişik bi muska yazicakmis hamaylı deniliyomus
Şimdiye kadar her hoca muska yazdı hiçbişey fayda etmedi
Muska falan kullanıyordu Şu an görüşmüyorum onunla ama cok kötüydü konuşuyordu onla
Allah yardımcısi olsun sizde bişey var mı
Eşimde belirli bişey yok sadece arada ayarı kayıyor özellikle alkolluyken sus diye bagırıyor konusan kimse yok halbukı
Belkide psikolojik bi durumdur
Olabilir
O karabasan gibi bişeydir belki, bana geliyor çünkü sürekli
Karabasan yaşadım ama bu öyle bişey değil karabasan böyle bişey yapmaz
Ruyalanma olmuş o zaman, biri öptü gibi olduysa, muhtemelen zeckte aldın ve boş -aldın
Şeytani ruya aklin sekste kalmiş bilinc altinda herseye kilif aramayin
Rüya değil anlamiyomusun
aşık cin olabilir kanka
Bende öyle düşünüyorum ama belirli şeylerde yok kınalanma falan olmuyor
illa olması gerekmiyor kınalanmanın
4 senedir neler yaşıyorsun
Karaltı hissetme uykuda bağırma ama neye bağırdığımi bilmiyorum kimseyi sevemiyorum işte ara ara bacaklarımda morluklar oluyor belki o sağlıkla ilgilidir bi kaç kerede çizik falan vardı işte genelde uyku uyanıklık arasında bişeyler yaşıyorum bi kere euzu besmele çekiyordum ardından bi erkekte çekti geçenlerde yine bişey bacağıni üstüme attı gibi hissettim sonra bi kerede çarşaf arkama örtüldü
Bugünde bu yıllar öncede arkama birinin yattığını hissettim baya
hayatın nasıl islama uygunmu yaşıyosun yoksa günahkar bir yaşammı
Ne günahkar ne islama uygun namaz falan kılmam pek ama zina falan etmiyorum
Bence o musallat olmayabilirde
O an kalktın mı
Uyanmadim hayır ama rüya olmadığına eminim
Belki de öpen oldu kardeşin vs var mı
Evde tektim kimse yoktu ailemde ise gitmisti
Korkudan olmuştur
Hiçbişeyden korkmamistim zaten korkuyorum uykumda bagiriyorum ara ara
Yani ama bu tarz bişey ilk defa oldu
Yengem de Çok kötü olmuştu gitmedik hoca vs kalmadı
Musallatmi
Bilmiyoruz ki en son doktor düzeltti ama çok huzursuz olan yengem melek gibi oldu
O zaman musallat değil o psikolojik
Olabilir kendini atmak istemler. İp ile gitmeler vs
Opimde gecsin