Ben üç yıl önce söyle bişey yaşadım
Uyumaya hazırlanirken bişey beni çekiyordu gözümü açmak istiyordum açamıyordum ranzayı tutuyordum bağırmak istiyordum sesim çıkmıyordu içimden ful dua okuyordum falan sonra zorla da olsa gözümü açtığımda hiçbir şey olmamış yerimdeyim ama resmen hissediyordum o acıyı vücudumda ve sürekli oluyordu hatta muska vs takmıştım
Her neyse uzun süre olmadı bugünlerde yine oldu gözümü açınca o acıyı bileklerimde ayağımda hissettim ( el ve ayağımdan çekiyordu beni)
Ama uyandığımda yerimde yatıyor ve ağrı dışında hiçbir belirti yoktu
Rüya olmadığına eminim
Yorumlar mısınız
Uyumaya hazırlanirken bişey beni çekiyordu gözümü açmak istiyordum açamıyordum ranzayı tutuyordum bağırmak istiyordum sesim çıkmıyordu içimden ful dua okuyordum falan sonra zorla da olsa gözümü açtığımda hiçbir şey olmamış yerimdeyim ama resmen hissediyordum o acıyı vücudumda ve sürekli oluyordu hatta muska vs takmıştım
Her neyse uzun süre olmadı bugünlerde yine oldu gözümü açınca o acıyı bileklerimde ayağımda hissettim ( el ve ayağımdan çekiyordu beni)
Ama uyandığımda yerimde yatıyor ve ağrı dışında hiçbir belirti yoktu
Rüya olmadığına eminim
Yorumlar mısınız
Güncellemeler
9 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu yaşadıkların oldukça ürkütücü geliyor, değil mi? 😔 Ama önce biraz sakinleşelim. Bu anlattıkların uyku felci denilen bir durum gibi görünüyor. Uyku felci, beyinin uyanıklık ve uyku arasında sıkıştığı bir an olabilir. Vücudun hareket edememesi ya da garip duyular hissetmen yüzünden bu durum bir saldırı gibi hissedilebilir.
Eğer bu olaylar seni rahatsız etmeye devam ederse, profesyonel bir destek almak iyi olabilir. Hem içini rahatlatır, hem de olası sebepleri araştırmış olursun 🩵. Unutma ki yalnız değilsin; bu hissi yaşayan birçok insan var. 💫