Bu fenotip iç Anadolu tipi batmandayim ve yeni nesil Kürt erkekleri boylu poslu bakımlı ve yakışıklı oluyorlar.. madem öyle neden Türk kızlarının Kürt erkekleriyle evliliği/birlikteliği daha çok?
Hem bakar bakmaz sanane olm sen bakmican diye diğerleri de mi bakmayacak ya da senin gibi düşünecek? Hayır benim çevremdekiler benim gibi ırkçı olmamalı ırkçılarla arkadaşlık veya bir bağ kurmuyorum anlayabilirsen
Karslı bir arkadaşım var beni Kürt düğüne davet etti. Ne konuştuklarını anlamasam da dedim ben cenette düştüm heralde. Kara Kaş Kara göz boy pos endam Allahım dügündeki bütün Kürtler fenaydı.😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kürt değil keko bu
Bu fenotip iç Anadolu tipi batmandayim ve yeni nesil Kürt erkekleri boylu poslu bakımlı ve yakışıklı oluyorlar.. madem öyle neden Türk kızlarının Kürt erkekleriyle evliliği/birlikteliği daha çok?
Onu DNA si bozuk Türkçüler yapıyor ama hepsi incel ve tercih edilmiyorlar nvdvvc
Hayır sarışın olanlar bile var annemin arkadaşının oğlu mesela. Çocuk aynı Leonardo DiCaprio'ya benziyor tek farkı daha yakışıklı olması
Çakma bozkurt seni
@beyazincel Türkçü olmak veya bozkurt olmak ırkçı olmak demek değil bunu hatırlatayım :))
Kadının ırkı olmaz zaten olsaydı Türk kadını Türk erkeğinin bokunu yerdi arabın kürdün zencinin değil
@beyazincel Aynen kanka 👍
Devam et bu kafayla alt ırklara kala kalmış kezban seni
Türk erkeği bakmaz sana
@beyazincel Hakasmsdo sen öyle san senin gibi değilim her gün çıkma teklifi alıyorum
Hem bakar bakmaz sanane olm sen bakmican diye diğerleri de mi bakmayacak ya da senin gibi düşünecek? Hayır benim çevremdekiler benim gibi ırkçı olmamalı ırkçılarla arkadaşlık veya bir bağ kurmuyorum anlayabilirsen
Her kız çıkma teklifi alıyor aman çok büyük başarı 😅
Sana max hırtlar bakar
Çakma türkçü
@beyazincel Aynen kanka aynen yazma daha hadi
😂😂bir şey derim de her kızın içten içe yandığı o fikri ama aşırı linç yerim
Karadenizli yim fakat bu tavır ve söylemler yanlış
Yok çok yakışıklı oluyor çoğu
Aşağı yukarı jdjdjdjd ama keko cinsinden djdj
Hayır tabiki sulalemde hepsi ayrı yakısıklı
Bence esmer uzun boylu yakışıklı oluyor geneli
Bak bu arkadaş biliyor ahjsjsj
Karslı bir arkadaşım var beni Kürt düğüne davet etti. Ne konuştuklarını anlamasam da dedim ben cenette düştüm heralde. Kara Kaş Kara göz boy pos endam Allahım dügündeki bütün Kürtler fenaydı.😉
Bunları soru sahibe iletirsen sevinirim sjsjs
Görmüştür heralde yazdıklarımı
Kars'da yalnız Türk daha çok var kars'a gittin diye her gördüğün Kürt mü oldu sırf Kürtleri övmek için saçmalamışsın
Keko ve kürt ayri seyler
Kürtler ana avradını s*ksinler.
Yorumlar ne bu Kürt hayranliginiz
Evet
Bi bak bakalım profilime öylemiymiş kürtler
keko bu
Bu en yakışıklısı daha kötü çoğu aq
Bundan daha kötüler
Hiç Kürt görmedin mi
Böyle