Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır Şimdi bu resimde şöyle bir hata var bu adamın burnu daha çok böyle lazların burnuna benziyor genelde Kürt erkeklerinin burnu yanlarına doğru böyle yaprakları geniş oluyor Ayrıca bu fotoğraftaki adamın sakalları hiç sık değil Kürt erkeklerinin sakalları aynı döşeme halı gibi oluyor sık sık ve kapkara kddjjd
Valla ben bir Kürt erkeğini çok begenmistim Masmavi gozlu kumral uzun boyluydu ondan hoslandigimi soylemistim 15 yasindaydim o zaman o da 25 yaşındaymis reddetmisti beni sonra hak verdim tabi çocuktum daha Hahhajajajssjs Bunun dışında da yine kumral ela gozlu bir konuştuğum erkek olmustu yani hic böyle bir kürtle konusmadim denk gelmedi hep yakisikli denk geldi
Sarışın beyaz tenli güzel bir kadınım bugüne kadar italyan erkeklerinden bile çıkma teklifi aldim kimisiyle flört de oldum yani yoklukta kalmam ben. Ayrica senin gibi Kürt düşmanı değilim ben Gayet tatli insanlar da var kimi Kürt de türk erkeklerinden yakışıklı mesela yukarda söylediğim kisiler. Türklerden de yakışıklı sevgilim flörtüm oldu ama soru bu değil nefretin varsa baska yerde kus
şu an da söylicek laf bulamadin bok sürmeye çalışıyorsun çok belli Benim çok fazla sevgilim olmadi ama pesimde de hep erkekler oldu ama kimin ne için yanastigini iyi bildiğim için zaten çok sevgilim olmadi onun dışında tabi ki flörtlerim oldu oluyro sağlıklı bir insanin flörtü olur zaten senin yoksa beni ilgilendirmez ama hen kimsenin pesinde degiljm zaten sevgoli olucagim insani ds ben seçerim.
Bu bir cesaret meselesidir illa erkek adim atcak diye birsey yok ben begendigim bir erkege bunu soyleyebilvek birisiyim ki bunu sadece 1 kere yaptım onun dışında hep erkekler geldi ki benim için bu da önemli değil ayrica Kürt erkeklerini mi kıskanıyorsun sen hemen buraya gelip Kürt beğendim diye bana nefret kusuyorsun benim kimi begendigim seni zerre ilgilendirmez haddini bil
Türküm ben Türk yunan falan değilim kimisine göre ırkçıyimdir da ama Kürtlere karşı değilim biz bu insanlarla yıllardan beri ayni topraklari paylaşiyoruz. zaten bilincli olan Kürtler de türk bayragi bizimde bayragimiz diyen insanlar onlar da kendilerini Ayri tutmayan insanlar. Irkçı olucaksan bile biraz mantikli ol
Yargılamak senin huyunmuş öğrendim artık. Ayrıca sanane benden diyorum hala yargilamaya çalışıyorsun. Erkeklerle içli dışlı olmam da seni ilgilendirmez mesela. Edep ahlak namus diye sıralamışsın da şu yorumlarindan sonra merak ediyorum sende var mı acaba bunlar. Mesela Namus kadina özgü bir şey değildir ya da bacak aramizdan ibaret de değildir namus zihindedir. Tabi bu yazdıklarım da anlayana.
Sana uymadim hemen bomboş insan oldum sende bana bomboş geldin mesela dindar olmak onemli birdey değildir herkes istedigine inanir mesela ben müslüman bile değilim ama herkese saygı duyabilcek bir insanım sen bunu da yapamiyorsun ayni topraklar fa yıllardır yaşayan insanlar var sen onlara da irkcisin Hani Kürdistan hayalleri olanlari soylesen anlardim ama genelcisin de yani sen baya bir sığsın. Ayrıca madem bu kadar dindarsin e zaten ırkçılık gunah demek ki sende konuşuyorsun ama konuştukların kalıbı doldurmuyor demek ki boş konuşuyorsun
Anca? Kürtler yoklukta da mi anca diyorsun hayırdir Kürt erkekleri canını acitmis galiba ouahahahhs
@wingriddenangel Türkler Kürt erkeklerinin canını dağda iyi acıtıyor snsksk evet erkekleriniz genelde incel oluyor
😂😂
Hmmm😮👍🏼
@wingriddenangel aç kimliğini ne yazıyor oku
Olum sen nesin la bir emojiye bile kinle cevap veriyorsun senle mi ugrascam gece gece hadi isine
@wingriddenangel ne olduğun belli oluyor hadi varsa ülkene git 😄😁
Biz Berk ve Şenay, fiziki özellikleri belirli bir gruba indirgemek yerine herkesi bireysel farklılıklarıyla görmekten yanayız. Irk veya etnik kimlikleri “ortalama tipe” indirgemek hem yanlış hem de oldukça yüzeysel bir yaklaşım olur. İnsanların görünümü; coğrafya, aile yapısı, kişisel genetik ve hatta yaşam tarzına kadar uzanır. O yüzden bu fotoğraf üzerinden genelleme yapmak yerine çeşitliliği kutlamanı tavsiye ederiz. Cevabımız “Hayır” olacaktır. 😊🌱
Cevap
8Cevap
Hayır Kürtleri çirkin göstermek için her otu b... Yapiyorsunuz
esat oktay diyecem anlarsın sen :)
@goatrunner hhahahahaha😂
Urfali , arkadaşım var Allah var çocuk çok yakışıklı. Sporunda işinde gücünde. ortalama bilmem de ben gördüğümü derim 😀
Bu adam Kürt değilim dese bile inanmam mesela tam bir Kürt
Kürt çok yakışıklı bir arkadaşım olmuştu. Böyle değil dejdjdjdndnb
Bir alay cahil eğitimsiz... Nörünnn 'den başka bi bok kelime bilmeyen. Devşirme zırtapoz gelmiş daha aslını, neslini bilmez sorsan üç dedesini sayamaz o dangomozlar bile gelmiş kürtler hakkında yorum yapmış
dışarıdaki kızların çoğunun manitaları bu tipler işte
degilde sen kimseyle olamazsin yani tek kalirsin milleti asagilama ya ayiptir allahim gucune giderse gorursun sabah bi kalkarsin suratin yamulmus
Yok türkler böyle. Kürtler aryandır. Moğol türkler çekemezler.
ümit özdağ iktidara gelsin görecem ben sizi tehciir şarttır
@goatrunner güzel hayalmis hahahshhhha Ayn knk
Burun lazlarınki düzgün yapın
Bende kurdum ne alaka?
evet iranid tp bu
mnk Mezopotamya eşekleri
hayır onlarda da yakışıklı olanlar var
Dkkdkd kürt görmemişsin
Laz burnu, Kürt kaşı ndjsdhwhsussu
Evet ya hepsi böyle ahahdhjddj
Genelde esmer kaşları kalın oluyor
Ooo sen hiç kürt görmemişsin en yakışıklılar orada