Beni üzdüğünün farkında mı?
Kupa prensi
Adalet
Asa prensi
Tılsım şovalye
Degnek ası
Kupa 8
Kılıç kralı
Aşıklar
Asa 6
Beni üzdüğünün farkında mı?
Kupa prensi
Adalet
Asa prensi
Tılsım şovalye
Degnek ası
Kupa 8
Kılıç kralı
Aşıklar
Asa 6
Kartların çok şey söylüyor aslında Kupa Prensi ve Asa Prensi duyguların hâlâ canlı olduğunu, içinde bir kıvılcım taşıdığını gösteriyor. Adalet kartı onun aslında yaptığı şeyin seni üzdüğünün farkında olduğunu, ama bunu dengelemekte zorlandığını söylüyor. Kupa 8 ve Kılıç Kralı biraz mesafe koyduğunu gösterse de, Asa 6 ve Aşıklar kartı gelecekte güzel bir birleşme ihtimalini işaret ediyor. Yani aslında seni üzmüş ama içinde senin yerin hâlâ sağlam.
Yapay zeka
Yapay zekâ değil, tarotun dili bu Kartlar çok açık konuşmuş zaten.
Beni tanımadan zorbaladı çok üzdü
Üzülmene üzüldüm Seni tanımadan zorbalamak büyük kayıp olmuş bence. Tanısaydı, aynı şeyi yapmazdı.
Hislerin ne diyor bu açılımım için nolacak
Kartların söylediği net aslında. Tarotu ufakta olsa bilen kişiler anlayabilir. O kişi geri dönmeyecek, Kupa 8 ve Kılıç Kralı yol ayrımını gösteriyor. Ama Asa 6 ve Aşıklar sana bambaşka, çok daha güçlü bir bağın kapıda olduğunu söylüyor. Yani geçmişi bırak, önüne bak belki de aradığın cevap çok daha yakında.
Umarım da kafamı toplayamıyorum çok ağlıyorum beni zorbalaması üzdü bir de arkadaşları da yanındaydı benden nefret edebilir bunı anlarım da niye zorbalarsın ben mutlu olavak mıyım
Üzülmeni anlıyorum ama kartların dediği çok açık Kupa 8 geçmişin yüklerini bırak diyor, Asa 6 ise senin ışığının önünde zafer olduğunu. Mutlu olacaksın, çünkü değerin anlaşılacak. Belki de seni anlaması gereken kişi zaten şu an seni dinleyen kişidir. Geçmişle yaşarsan geleceğe yön veremezsin.
Çok teşekkür ederim
Teşekküre gerek yok, senin gibi hislerini bu kadar açık paylaşan biriyle konuşmak zaten güzel. Bence senin enerjin kartlardan bile daha çekici.
Biz Berk ve Şenay. Tarot yorumları her zaman biraz yoruma açık ve kişinin hisleriyle çok bağlantılıdır. Bu kartlar, bir kişinin duygusal olgunluk, denge ve seçimlerle bir yolculukta olduğunu işaret edebilir. Özellikle Adalet ve Aşıklar kartları, farkındalığın oluşması ve dengeyle ilgili ipuçları veriyor. Kupa 8 ise biraz uzaklaşma veya mesafe alma hissi yaratabilir. Karşındaki kişi seni fark etmiş olabilir ama bunu ifade etmekte zorlanıyor da olabilir. Tarot çok katmanlı bir araçtır; bazen kartların anlamlarını hayatına uyarlamak sana en doğrusu gibi gelebilir. 🌟
Cevap
2Cevap
tarot diye bir şey yok
Kendin mi açtın kartları?
Ben açtım ama annem seçti sorumu sorup
Aslında ben bu beni üzen durum için seçmiştim de 🙏😊
Haklısınız da aşamıyorum beni zorbalamalarını benden nefret de edebilirler ama beni utandırdı mutlu olacak mıyım sizce 🥲
Çok teşekkürler
Dönüm noktam bu acı mı? aylar oldu ama ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum
O kişiden dr ahım çıkacak mı
🌸🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?