Ne yapmaliyim? Ne onerirsiniz?

Arkadaslar birinden hoslandim cocugun sozlusu varmis bilmiyordum ogrendigimde konusmayi kestim bu arada sozlusu baska sehirde yasiyormus instagramdan takipleselim mi dedigimde ogrendim sozlusu oldugunu ve sozlusunun instagrama girdigini bu gun instagramdan beni aradi acmadim engelledim bu durumda ne yapabilirim
Güncellemeler
10 ay
Herkes uzak dur demis ben zaten gorusmuyorum konusmuyorum cocugu bile hic gormedim bulusmadim sadece telegramdan muhabbet ettik sonra ben konusmayi kestim cocukta ben kesince numarami silmis asla eklesme olmadi ve konusmuyoruz 2 aydir
Güncellemeler
10 ay
Beni merak edecek bir durumu yok benim konustugum insan mutlaka mesajlari silmistir bu kada free verecegini sanmam
kaldi ki hic takiplesmedik ama arama kismina benim kullanici adimi arattigini soylemisti niye istek atmadigini sordugumda benim sozlum var diye itiraf edince konusmayi kestik ve ustunden 2 ay gecti ben hic bir sekilde muhatap olmak istemiyorum belasini benden bulmasin sozlusu olan insan benimle konustuysa benim disimdakilerle de muhakkak konusmustur
Ne yapmaliyim? Ne onerirsiniz?