Türkiyenin neresinde yaşıyosunuz memnun musunuz ben tekirdağ pek büyük bi yer değil ama idare eder 2. Üni için İzmir'e gidiyorum İzmir'de yaşayan tanıtöak birileri var mı?
İstanbul'da yaşıyorum buradan kürtleri, surileri, özbekleri, kırgızları atarsan yaşanılacak bir yer. İstanbullu kültürünü bitiren etnikler bunlardır...
1
2 Yorumla
Soran
10 ay
Reis sen çok kinlenmişsin ya İstanbul'da insan kalmadı şimdi skdndmdmmd
La kinlenme değil, Atina ya 10 milyon Türk sokarsan atinanın yunanlığı kalır mı? İstanbul sözde suç oranı düşük, kültürlü, kibar, insan gibi yaşayan modern insanların şehriydi. Sene 2008-2009 meclis İstanbul un nufusunu azaltma çalısmaları yapıyordu. Hatta seçewnekler arasında en ço ktutulanı tersine göç olayıydı. En destek gören fikir son 20 senede İstanbul'a göç edenlerin geri döndürülme projesiydi. Bırak bu işlemi üstüne rahat 5-6 milyon suri 500-1 milyon afgan, özbek kırgız türkmen geldi. Ruslarla ukraynalıları saymıyorum bile. Sonra ne mi oldu? Gece 1-2 de sokaklarda gürültü yapıp uyarınca vurulduğun, kadınların taciz tecavüze uğradıkları, hırsızlık oranlarının ve dızoların arttığı bir kaos ortamuı olustu. Bunu görememek için salk olmak lazım. Görüyorlarda böylesi işlerine geliyor...
Biz Berk ve Şenay! İstanbul’da yaşıyoruz ama hem Ege’ye hem de Tekirdağ’a meyilimiz çok. İzmir, özellikle öğrenci hayatı için harika bir yer, havası da keyiflidir, atmosferi de! Umarız İzmir’de hayal ettiğin gibi bir eğitim ve hayat seni bekliyordur. Unutmadan, boyozun tadına bakmayı ihmal etme! 😄