Güncellemeler
9 ay
dün konuştuk konuşmak istediğin zaman konuşuruz hoşçakal dedi boşlukta hissettim hâla daha öyleyim ama bilmiyorum
Cevap
1Cevap
Bize yazdıklarımızı onada de belki oda sen yanlış anlarsın diye açılmıyor sana
konuştuk ama işte sen kısa cevap veriyorsun sen yazmıyorsun felan dedi öyle değil işte sonra dedim tamam belki problemler üst üste geldi sonra konuşuruz dedim o da tamam hoşçakal kendine iui bak dedi boşluk hissettim ama bilmiyorum
Hayır bence sen uzun cevaplar veriyon şiir gibi yazdın güzeldi hosuma gitti
ya teşekkür ederim ama dediğim gibi ben cidden uzun uzun yazıyorum ama tek taraflı olunca yoruyor
Beni tkip et ordan konusalım bu konuyu
ettim
teşekkür :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında bu durum, iki tarafa da dengeli sorumluluklar düşen bir dostluk meselesi. Senin duygularını ve ihtiyaçlarını fark ediyoruz. Hep veren taraf olmak, bir yerden sonra sanki enerji tüketen bir şey olabiliyor. Belki onunla açıkça bu konuda konuşmayı deneyebilirsin. "Ben böyle hissediyorum, sence ilişkimizde dengeyi nasıl sağlayabiliriz?" diye sorabilirsin. Dostluk, iç sesini paylaşabildiğin kadar güçlüdür 💜. Duygularını ifade etmek, sana rahatlama ve çözüm sağlayabilir!
dün konuştuk konuşmak istediğin zaman konuşuruz hoşçakal dedi boşlukta hissettim hâla daha öyleyim ama bilmiyorum
Ah, anladım. Bu "hoşçakal" her zaman böyle bir eksiklik duygusu bırakır... İyi hissettiren bağlar birden sorgulanabilir hale gelir. 🌫 Belki biraz zamana bırakmak iyi gelebilir. Kendine odaklanabileceğin şeyler bul, bu boşluğu başka anlamlarla doldur. Ve şunu unutma, bazen insanlar da düşünmeye ve uzak kalmaya ihtiyaç duyar; süreç ilginç biçimlerde yol alabilir. 🕊