Benim sevgilimi tanimadan once onun tanidigi biriyle iliskim oldu. Iliski derken evine gittim bir kez ama seksler hic biri olmadi. Ama evine gitmemde yanlisti. Sonra biz ayrildik. 5 ay sonra simdi ki sevgilim tanidim. Tanidiktan 4 ay sonrada iliskimiz basladi ve benimle ciddi evlenmegi dusunuyoruz) onuda cok seviyorumm. Ama bu olanlari bilmiyor. Bazen bana ben sana 1 gr bile yakismiyoeum dior vicdan azabi cekiyorum. Eski cocuk simdi asker gitmeden once beni kaybettigi icin pisman olsugunu geri kazanmak istedigini soyledi reddettim artik cok gec dedim ( ama ben kendimi hic iyi hissetmiyorum (
Sevgilim gecmisimde birisinin oldugunu biliyor ama bu kadar derin bilmiyor. ogrenirse takinti yapar o olayda kalir aklindan hic cikmaz o yuzden ben anlatmaya cekindim ama o cocuk geri donup bizim iliskimzi ogrenirse anlatirmi sizce? ( bu arada eskiye sevgili oldugumuz zamanlarda yani seni kac sene dersen beklerm demistim oda beni beklme git baskasini sev mutlu ol demisti ) kendisi istemedi yani beni😓
Lutfen zaten kotu durumdayim. Kotu yorum yazacak olursaniz yazmayin hic onlari okuyupta kendim dahada kotu hissediyorum kendimi olderecek hale geldim
Sevgilim gecmisimde birisinin oldugunu biliyor ama bu kadar derin bilmiyor. ogrenirse takinti yapar o olayda kalir aklindan hic cikmaz o yuzden ben anlatmaya cekindim ama o cocuk geri donup bizim iliskimzi ogrenirse anlatirmi sizce? ( bu arada eskiye sevgili oldugumuz zamanlarda yani seni kac sene dersen beklerm demistim oda beni beklme git baskasini sev mutlu ol demisti ) kendisi istemedi yani beni😓
Lutfen zaten kotu durumdayim. Kotu yorum yazacak olursaniz yazmayin hic onlari okuyupta kendim dahada kotu hissediyorum kendimi olderecek hale geldim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz kadınlar çok takıyosunuz bu şeyleri kafanıza. İşi gücü yok gelip senin ilişkini mi bozacak? Erkeklerin geneli öyle bir şey yapmaz tabi biraz bile adamlık varsa.
Aslinda o kadar kotu biri degil ama ne bileyim o kiz evlenilecek kiz degil falan dermi?😓
Sen ona karşı bir yanlış yapmadıysan söylemez. Aldatma falan olmadıysa hiçbir erkek uğraşmaz böyle şeylerle korkma
Yok aldatmadim askerden donene kadar seni beklerim dedi o da beni bekleme baskasini sev mutlu ol demisti bana😓
Sevgilin askerde iken mi sevgili yaptın? Ondan habersiz bir şekilde
Hayir tabiki bizim iliskimiz gecen sene bitti 6 ay gecti sonra yeni iliskim basladi. Eski sevgilim 1 ay once asker gitti gitmeden benim iliskim vardi ama eskiyle sevgili degildik. Bana yazmisti seni kaybettigim icin pismanim diye bende artik cok gec dedim
Bir şey olmaz merak etme
Gercekten mi anlatmaz demi?😓
Yok be neden anlatsın ki? Uğraşmaz bile.
Insallah cok sagolun rahatladim 🥹🙏🏻
Sevgiline söyle istersen
Soylersem ayrilacak benden😓
Ondan öncesi ama o zaman yoktu ki. .
Ayrıca çocuk belki bi şey demez. Çok yakınlar mj
Yok yakin degiller eski is arkdasi sadece cocuk simdi asker 3 muzde ayri ayri is arkadaslariyiz. Yani bir zamanlar eskiyle yeni sevgilim is arkadisiydi ben yoktum. Sonra yeni sevgilim gitti yerine ben geldim eski sevgilimle oyle tanistik calistik. Sonra eski sevgilim gitti yerine yeni sevgilim geldi onunlada oyle tanistik. Is arkadaslariyiz ama 3 muz bir araya gelmedik hic
Gelme durumunuz var mı
Nasil yani?
Askerden gelince o aynı yerde mi çalışcaksınız. Yüz yüze gelcek misiniz
Yok o gecen sene ayrildi is yerinden ondan sonrada yeni sevgilim geldi yani o askerden donunce bir birimizi gormeyecegiz. Ama eskiyle yeni instagramda takiplesiyolar
Hmm o zaman bi şey olmaz. Çok samimi arkadaş değilseler de görüşmezler
Yok gorusmuyolar. Siradan bir is arkadasi yakin arkdas degiller
O zaman sorun olmaz
Insallah bir sey soylemeyim o zaman
Evet söyleme
Tamam cok tesekkur ederim🙏🏻☺️
Rica ederim