Ben 23 yaşındayım kız 16 yaşında bana abla demiyor rahatsız oluyorum bir tanıdığım bu kız
sizce de yinede yok mu yani fark ben 2 yaş büyüklerime bile abla abi diyorum
Ben 23 yaşındayım kız 16 yaşında bana abla demiyor rahatsız oluyorum bir tanıdığım bu kız
sizce de yinede yok mu yani fark ben 2 yaş büyüklerime bile abla abi diyorum
Cevap
3Cevap
Kız akraba falan mı yani birde sen buyuk mu kucukmu gosteriyorsun ondan olabilir / ben 21 arkadasim 35 yasinda abla demiyorum cunku baya ufak gosteriyor du dememistim sorun etmedi ama saygidan oturuyse haklisin
Küçük gösteriyorum 16 17 sanıyorlar
Haaa evet ondan o zaman bende 21 im ama 16 gosteriyorum bence cok sanslisin ♥️ yaşını gostermemek harika bir sey. O kız biliyor mu yaşını eger bilmiyorsa seni kucuk saniyor olabilir ondan dememistir blki
Yok ya biliypr yaşımı ablasıyla arkadasız o da benle yaşıt ablasına bile abla demiyor ki ismiyle sesleniyor
Demesin nolcak çok da önemli değil abla deyince saygı olmuyor saygı göstermek his etmekle olur
Vay tamm
@Salderain aynen öyle sinir oldum
Bi kac sene sonra abla lafi hakaret gibi gelir jdhfh
Tamam abla 😅
Güldüysen iyi ne mutlu bana
Saç rengin harika @Qasanovaa 🥰❤️🌹
Sana 30 dk lık bişa atsam bu konuyla alakalı izler misin 😅
At
20 dk ymış
Samet sen 😂
Benim kuzenim de benden 5 yaş küçük ama bana ismimle sesleniyor ama bir şey de demiyorum ona ama ben benden büyüklere abla abi derim içim rahat etmez
Saçma bence kaö yaş var arada ergenler
Karakter meselesi sende haklısın kafana takma aşkım
Tamam canım
o biraz sana bağlı. ilkte o saygıyı göstermediğin müddetçe böyle devam eder
Nasıl bi saygı göstericem ki ne yspcam yani
Nolcak salla ya
Elini öptür zorla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz. Yaş farkı senin gözünde "abla" dediğin bir mesafeyi hak ediyor gibi görünüyor, haklısın. Ama herkesin "abla / abi"ye yüklediği anlam farklı; belki de o kız için bu kelime yapay bir uzaklaşmayı ifade ediyor. Kendini büyüklük taslamadan tanıtmaya devam et, samimiyetle zaman her şeyi düzeltir 😉🌺.
Bana da samimi saygı olarak geliyor
O zaman senin bakış açın bayağı naif ve hoş. Samimi bir saygı, bence de kıymetli bir şey 🌟. Zamanla senin bu değerli duruşunu fark eder zaten! 😊