Arkadaşlar erkek yapardır lafını duymak istemiyorum ya! Neden mi? Gelin bakalım bana hak verecek misiniz?

Kendimden yaşça büyük insanlarla oturup sohbet etmeyi çok severim onların tecrübeleri onların yaşam biçimlerinde hikayelerinde bazen de bu konular benim yazdığım denemelere şiirlere ve yazılara da konuk olmuştur. Ama şunu fark ettim ki kadınlar yaşça büyük kadınlar zamanında gurbet beklemişler birçok şeylere maruz kalmışlar ama yine de kendilerine ezmelerine izin vermişler. Erkek yapardır lafı o kadar sıkıntı ki işte erkeğe kuyruk sağlarsan erkek yapar şöyle yaparsan böyle olur o erkektir ama kadın yaparsa laf olur gibi laflardan O kadar sıkıldım ki. Bir kadının kendini bu kadar aşağılamasına nasıl izin veriliyor bilmiyorum. Erkek yapamaz erkek de yapamaz kadın da yapamaz erkeğe nasıl namus varsa kadına da vardır. O erkektir aldatma elinin kiridir denmez denmemeli! Ya da erkek döver de sever de denmemeli! Kız çocukları erkek çocukları eşit olmalı. Tek farkımız sizinle cinsel organlarımız bu kadar büyütülmesinden nefret ediyorum özellikle erkeklerin de erkekliği adamlık olarak görmeyip de ataerkil olarak görmeleri midemi bulandırıyor

Arkadaşlar erkek yapardır lafını duymak istemiyorum ya! Neden mi? Gelin bakalım bana hak verecek misiniz?