ACİL YARDIM LAZIMMM?

Arkadaşlar merhaba bir erkek olarak yazıyorum fikirlerinizi merak ediyorum çok kötü bir çıkmazdayım 17 18 yaşladında iken bir sevgilim vardı yaklaşık 5 sene önce ciddi bir ilişkimiz vardı yaklaşık 1.5 sene sürdü ayrıldık ve ardından 5 yıl sonra tekrardan denk geldik evlenmiş boşanmış bir çocugu var şu an 1-2 ay kısa bir süre görüştük açık konusayım ilk başlarda gönül eğlendiririm diyordum konuştuğum kimse yoktu gezeriz tozarız diyorum bunu ailem dahi kimse bilmiyor görüştüğümü ve 2 ayın sonunda bizden bir gelecek olmaz diyip konusmauı kestik çocugu olan biri ile evlenmem diyordum aile baskası insanların tepkisi bunlar olucak biliyorum fakat şu an canım çok sıkkın o benim ilk aşkım bi yandan onu bırakmak istemiyorum bir yandan da mantıgım el vermiyor çocugu var diyor ne yapıcağımı bilmiyorum her dakka onu merak ediyorum aklıma geliyor sanırım köpek gibi aşık oldum yine Allah rızası için biri bana akıl versin ne yapıcağımı bilmiyorum aklım ile mantığım savaş veriyor resmen benim de sınavım bu sanırım.

ACİL YARDIM LAZIMMM?