Manipülator erkekler?

lütfen anlayan yazsın. arkadaşlar uzak mesafeden ilişki çok yapmam, bu elemanla fotolaştık sesli konuştuk 18 yaşındayım anime 2019dan beri izliyorum oğlan sesimin anime kızına benzediğini söyledi ve görseniz o kadar yakışıklı ki ispanyol bide elimden kaçırmak istemiyorum, bana çok güzelsin dedi seviyor ediyor tatlısın diyor çok erkeksi çok hoş bi eleman. ama saniye başı oyun oynarken yaptığım şakaya bazen alınıyor anlamıyor veya kızıyor o konuşmadıkça ben konuşmuyorum sonra da arkadaş kalabiliriz her gün böyle soğuk kalcaksan diyor sonra tamam diyorum mesaj atıyo özür diliyo seni kaybetmekten korkuyorum ondan yapıyorum seni çok seviyorum affet diyor ve çok şey istiyor ben istesem yapar ama o da istiyor para değil 4 yıllık arkadaşımı sırf erkek diye engellememi istiyor, ben bunu bi kızla yakaladım şey dedi ondan bişey istemiştim o yüzden tuttum onu falan da filan da engelliyecektim falan zart zurt dedi bu kıza biz pfp yaparken kendimle yapıyorum demiş bana dediklerini ona demiş işin komik yanı yakalayınca femboy sandım demiş good girl diyor kıza bu neyin kafası *q, ben de aynen sensin bro falan yaptım hesabını verdi kızların hepsini engelledim şifresi var ama çok manipüle etmeye çalışıyor bi soğuk bi sıcak napsam bilemedim

Manipülator erkekler?