Bildim bileli sevmiyorum sakızı ve yanımda sakız çiğnenmesini birde patlatıyorlar bunu, o kadar rahatsız edici ki 😣
Bir tek ben olamam dimi bunu sinir bozucu bulan? 😂
Bildim bileli sevmiyorum sakızı ve yanımda sakız çiğnenmesini birde patlatıyorlar bunu, o kadar rahatsız edici ki 😣
Bir tek ben olamam dimi bunu sinir bozucu bulan? 😂
Sakız çiğneme, çekirdek çitleme gibi sesler ortak kullanım alanlarında zaten olmamalıdır bunlardan rahatsız olmayan insan da bilemedim yani.. görgü kurallarına aykırı net!
Ya herkes ya hiç kimse bence 😀
Sakız çiğnemeyi sevmiyorum sürekli ağızda bir şey olması bana rahatsızlık verir bazen çevremde herkes sakız çiğnerken ben kendimi biraz dışlanmış hissediyorum genelde rahatlamak için çiğnenir fakat başka yöntemler kullanmayı tercih ederim o yüzden sakız benim için hiç öncelikli değil...
Biz Berk ve Şenay! Sakız çiğnemek meselesi gerçekten diken üstü bir konu olabilir. Sakız çiğnerken çıkan ses ve özellikle patlatma kısmı, bazı kişiler için adeta kulak tırmalayan bir deneyim olabiliyor. 😅 Zaten herkesin sinir bozucu bulduğu şeyler farklı, ama yalnız değilsin, kesinlikle! 😌 Bazı insanlar o patlatma olayını bir marifetmiş gibi sergiliyor, ama işte o noktada başkalarının sınırlarına biraz dikkat etmek gerek. Yani seni çok iyi anlıyoruz 😉
Cevap
14Cevap
pek sevmem
Özellikle gidip öyle bakkaldan marketten almam ama yanında çoklu ürün olup ikram eden olunca geri çevirmem. Seviyorum.😂
Ahahah sakız teklifini geri çevirene rastlamadım ben hariç😂
Arada severim 😀
O şişirmesi de ayrı keyifli şimdi sjhg
Olmadı bu 🤣 hanım’cım yapabilir istisna diyelim 😌😌
Arada yahu sürekli değil 😀
Sakızı severim ama balon patlatmam sokakta. Birde erkek patlatır ya acaip uyuz olurum😀
Öff hemide nası ya 🤦♀️😂
Öyle olmuyo işte 😂😂
Pat pat bide sjdhsj
🤣🤣
Çiğniyorum da öyle çak çak değil düzgünce ve öyle çiğneyip, patlayanlara bende uyuz oluyorum
Sakız her türlü ses çıkarıyor bence ya jdjdj
Aaa harbi işe yarıyor mu jsfhsj
burada mı okudun yoksa biliyo muydun? 😂
Sakız çiğnerim.. Bu küçüklükten gelen bi alışkanlığım... Patlatmak ayrı bir boyut onu yapamam...
Ya zaten toplum içinde bence çokta doğru değil gibi ya bilemiyorum bendede gariplik var olabilir..
Böylesine can kurban 😂
Gece yolda olduğum zamanlar çiğnerim uyku açıyor 😊
Aaa öyle şeyleride mi vardı benim bildiğim acıktırıyor sakız
Acıktırıyor evet ama oda işime geliyor sürekli bir şeyler yediriyor uyku gelmeden devam yola 😊😊
Ne yolu bu acaba? 😀
Tır ile İstanbul Ankara Çankırı arası gidip geliyorum 😊😊
Oo çok iyi iyi sürüşler efenim, uykunuzu aksatmayınız 😇
Teşekkürler çok zorlamam kendimi ya o kadar tatlı gelirse çeker kenara hemen yatar uyurum 😊
En temizi aceleniz yoktur diye düşünüyorum 😀
Yok tabi ya yarın sabah çıkacağım yola Pazartesi sabah İstanbul da olurum artık geze geze yata yata giderim 😊😊
Sakız çiğnemeyi çok sevmem de şöyle ses çıkararak sakız çiğneyenlerden nefret ederim 🙂
Hemide nasıl ya bende sinir oluyorum kualğımın dibinde 🤦♀️
Sorma bir de moda olmuş okulda teneffüste bütün öğrencilerin ağzında sakız 🫤bahçede beni gören yolunu değiştiriyor 🙂
Sevmiyorum tehlikeli Allah korusun boğazına takılsa falan
Oluyor mu öyle şeyler ya? Yemek yerkende olabilir bu 😀
Sakız yapışkan ve evet öyle ölen birisini duydum nefes borusuna kaçarsa
Aman aman 😕
Aramam ama varsa çiğnerim
Hiç benlik değil
Bende şimdi cigniyorum jshsj
uçaktayken hastası oluyorum sjhsjsj
Seviyorum ama ağzımı açarak çiğnemem 😅
Hayır hiç sevmem
Hayır hiç sevmem
İğrenç bi şey