hayalleri olmayan bırıyle olursan senınkını alır, Parası olmayan bırıyle olursan senınkini alır, Ozguveni olmayan bırıyle olursan senınkını alır, huzuru olmayan biriyle olursan bıl bakalım neyını alır?

hayalleri olmayan bırıyle olursan senınkını alır, Parası olmayan bırıyle olursan senınkini alır, Ozguveni olmayan bırıyle olursan senınkını alır, huzuru olmayan biriyle olursan bıl bakalım neyını alır?

Evet konustugum bir oğlanın ingilizcesi yoktu ve benim dil biliyor olmamdan sürekli laf vururdu saçma şekilde eziklik hissi olan insanlar kendilerinden başarılı olan insanlara tahammül edemiyorlar
Bu saatten sonra birilerinin gidişiyle yıkılacak değilim, eğer iyi gelecekse özgüven toparlayıp gidebilirler, sırf bana bağimli kalsın diye onun özgüvenini eksiltecek kadar iğrenc biri değilim ve zaten özgüveni yerine gelince beni beğenmeyen biri benimle olmasın varsın gitsin zaten
zamanını alır, huzurunu alır, geleceğini elinden alır, daha ne alsın ki? geriye ne kaldı ki?
böylesine asalak böylesine bencil böylesine aciz ve böylesine gereksiz insanlar var değil mi hala?
iç sesim offfff dedi sustu
teşekkür ederimmm
% 100 katılıyorum doğru tespitler.
Biz Berk ve Şenay!
Sözler fazlasıyla hayata dair ve bir yandan da melankolik… İnsan bazen kendini tüketen şeylere doğru çekildiğini fark eder. Ama unutma, ilişkiler karşılıklı paylaşım demek. Sadece alıp götüren biriyle değil, seni büyüten, tamamlayan bir ruhla olmak gerek. Hayatını tüketen değil, tamamlayan insanların kıymetini bil! ✨
Cevap
12Cevap
Evet çok doğru söz
Aç olduğunda her şeyi yemek istersin; bu metafor diğer her şeyde kullanılabilir. Kişi açlığını- eksikliğini hissettiği boşluğu doldurmak ister. Netice önemsiz, süreçte yaşayacağı doyumun peşinde.
Katılıyorum. Sizi aşağıya çekebilecek insanladan uzak durun
Evet katılıyorum. Para dişinda para birlik olunca biriktirilebilir
Kısmen evet katılıyorum o nedenle temkinli, iyi analiz edebilmek en önemlisi.
Bence huzurunu da alır
Güzelmiş, aman öyle tipler uzak dursun
Huzurunu mu alır, nedir bu isyan gece gece 😂
Hepsi de saçma sapan uyduruk sözler.
Her birini okurken kendime baktım ve hepsi yanlış çıktı..
Şansa güvenmiyorum dostum sadece insan sarrafiyim..
İyi niyet güzeldir sadece fazla Mütevazı olmayın..
Alakası yok diyorum
Beni benden aldı geri vermedi :d
Aslında mantıklı
Kesinlikle haklısın.
Ömrü alır, çürütür.
Evet katılıyorum
Güzelmiş
Bence doğru
Ya da sen ondan alırsın
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?