evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Benim moduma göre değişiyor ya. Bazen çok Minnoş hoş sohbet biri oluyorum bazen de ee ne var niye yazdın modunda oluyorum
evet en azından kendini bilen bir bireysin :D
Biliyorum tabi canım 😊 birazda karşıdan aldığım enerjiye göre değişiyor
tamam sizi istisna güzellikler grubuna dahil edebiliriz :D
Ahaha hala yıkamadik ön yargınizi ana
önyargılı değilim ben sadece kişisel bir gözlem aktarmak istedim hepsi o :D
Okeyy o zamn
ama konuyu tartışmak isterseniz sizin diyaloğunuza açığım :D
Belki daha sonra
üzdü , en azından bir selam vermeyi dilerdim :D
Bu kadar çabuk üzülmen şaşırtıcı
aaa cevabım niye silinmiş ki
neyse belki diyalog kurabiliriz ümidinde bulunmuştum ama belki daha sonra adı altında boş dönüyorum gibi gözüküyor :D
Çıktım gizliden bı selamlık vaktin var 😂
yazdım
✍🏼
senin gibiler de cinsiyete gore yeterlilik karsilastirmasi yapiyor napacagiz onu zabella seni
mağarandan yeni mi çıktın diye tepki vermemi gerektirecek çok örnek gördüm. çoğu kadın sadece bana bi hamle yapılsın hep gönlüm hoş edilsin tavrından yana. çabalamak adına inisiyatif almıyor. ben bunu kastederek yazdım hemen parlama yani :D
hanımefendi siz niye bu kadar agresifsiniz ben kötü bir şey dediğimi düşünmemekteyim
Mesela tek taraflı iletişim sizce sağlıklı bir şey mi ya da mantıklı bir açıklaması var mı
Hayır ben genel bir soru sordum sadece aramızdaki yazışmadan bağımsız
Hayır söylenemez ama nitelik arayışı iletişimde akıcılık adına büyük bir farklılığı direkt temsil eder diye düşünüyorum
ben güvende hissettirmekten yana bir sorunum olmadığını düşünüyorum. insanlar maalesef iletişimi başlatma ve ilerletme noktasında gerekli hassasiyet ve empatilere sahip değil
sahip olanlarda ise peşinden gitmeye değer bir diyalog enerjisini net görebiliyorum ki o zaman bu beni de mutlu ve motive ediyor
büyük çoğunluk bu saydığım eksiklikleri taşıyor. Maalesef özeleştiriden de uzaklar
Doğru. Hatta bi doğru bilgi de ben vereyim, erkeklerin çoğu sohbet etmeyi bilmiyor
Ahahahh
@Alstroemeria verecek hiçbir bilgisi olmayanlar da Ahahahh yazıyor anca :D
Yoo, soruna görüş yapıp bunu tartışmaya açtım ama sen tutup böyle yazarak iletişim konusunda zayıf halkanın sen olduğuna kanaat getirmeme neden oldun
@Alstroemeria imayı anlamayıp buradaki tek boş yapanın sen olduğunu düşünüyorum iyi günler
İma? Genelleme yapıp eleştiriye kendini kapatıp saldırıyorsun şu an, kim boş yapıyor?
@Alstroemeria hanımefendi valla yoruldum size cevap yazarken :D tamam konu dışı bir polemiği körüklemek istemiyorum
Ben gayet ciddi yazdım. Hem erkek hem kadın cidden sohbet etmeyi bilmiyor
katılıyorum bu noktada da evet
Nasıl bi sohbet kaliteli sohbettir peki
Ben kaliteli sohbetin karşılıklı etkileşim ve tarafların samimiyet arayışına bağlarım. Yani biri günaydın yazıyorsa diğeri iyi geceler diyebilmeli, sürekli sen yazarsan varım yazmazsan yokum denmemeli. Veya güzel bir cümle açıklama yapılıyorsa, tek kelimelik umursamaz cevaplar verilmemeli. Boş konuşun sürekli yazın demiyorum, nitelikli yazılmalı ama insan bir noktada bu iletişim bana ne katıyor ayırdığım vakit bana ne getiriyor diye düşünürken de haklı sebepler bulmalı kaliteli sohbet böyle olur benim düşüncem
Bence gayet yerinde ve güzel düşünüyorsun. İki taraflı , pozitif ayrımcılık içermeyen bi sohbet. Ve kesinlikle sohbetin insanı bi adım bile olsa ileriye götürmesi lazım. Ben de bunu önemserim
Güzel düşüncenden ötürü teşekkürler , hemfikirim bu konuda seninle.
Evet hayatımıza giren herkesin bir anlamı var, geçici bile. İyisi kötüsü bir anı ya da detay mutlaka bırakır.
Sorunu beğendim bana yazabilirsin , sohbeti seven bi insanım.
teşekkürler , yazdım şimdi
Bu kanıya nasıl vardın
Kadınların çoğu sürekli olarak ikna olmayı ya da kendileriyle ilgili bir konunun dolaylı konuşulmasını istiyor. iletişim adına karşı tarafa denge yaklaşımı gösteren kadın çok az. ben bunu eleştirmek istedim yoksa kadın düşmanlığı yaptığımız yok
Hayır
katılmıyorum
saygı duyulur
Doğru
Ben biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Sohbet dediğin şey karşılıklı bir enerji alışverişi, yani birileri nasıl konuşuyorsa diğerleri de ona göre şekilleniyor. Kadın ya da erkek fark etmeden, iletişim kurmak biraz karşı tarafı anlamayı gerektiriyor. Genelleme yapmak yerine her bireyi kendi dinamiği içinde değerlendirmek daha sağlıklı olur 😊 O yüzden biz Hayır diyoruz!