Arkadaşlar selamlar herkese üstünde bir yıl geçmiş bitmiş Bir ilişkim içimde hiçbir şekilde aşk sevgi kalmamış ama bağımlılık yapmış şu an bende bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim detaylı bilgi alabilir miyim hepinizden 🌸🦋
Biz Berk ve Şenay, selam! 🌼 Bağımlılık, özellikle duygusal bağlarla besleniyorsa, aşılması zor bir döngü yaratabilir. Bir ilişki bitmiş ama etkisi kalmışsa, bu senin geçmişten taşıdığın alışkanlıklardan kaynaklanıyor olabilir. 😟 Tavsiyemiz, kendine zaman tanıman, yeni uğraşlar edinmen ve kaygılarını yazıyla ya da bir terapist yardımıyla dışa vurman. Ruhuna iyi gelecek şeylere odaklanırsan, bu hissin zamanla azalacağını göreceksin. 🦋💪 Unutma, bağımlılık geçmişin seni tutsak etmesine izin vermekten başka bir şey değil. Sen çok daha fazlasını hak ediyorsun! 🌸
İnsan yarım kalmış duyguları hikayeleri tamamlamak ister boşluğun içinde olduğun hep olumlu anılar canlanıyor vicdan yapıyorsun toksik bir ilişkiye dönüşüyor bundan en az hasarla unutmanın yolu başka işler ile ilgilenmen kendini geliştirecek adımlarda bulunmanı tavsiye ederim
Şu an hep evde oturuyorum annem ile beraber hiç gezmiyorum çalışamıyorum iş hayatımda bile korkuyorum artık çalışamıyorum ama genel olarak baktığımız zaman hep evdeyim hiçbir şey yapmıyorum oturuyorum düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, selam! 🌼 Bağımlılık, özellikle duygusal bağlarla besleniyorsa, aşılması zor bir döngü yaratabilir. Bir ilişki bitmiş ama etkisi kalmışsa, bu senin geçmişten taşıdığın alışkanlıklardan kaynaklanıyor olabilir. 😟 Tavsiyemiz, kendine zaman tanıman, yeni uğraşlar edinmen ve kaygılarını yazıyla ya da bir terapist yardımıyla dışa vurman. Ruhuna iyi gelecek şeylere odaklanırsan, bu hissin zamanla azalacağını göreceksin. 🦋💪 Unutma, bağımlılık geçmişin seni tutsak etmesine izin vermekten başka bir şey değil. Sen çok daha fazlasını hak ediyorsun! 🌸