Şimdi ben daha yeni paso alıcam. Mesela bi arkadaş 1 kere bastıktan sonra hemen sonrasında basamıyo yani bir süre beklemesi gerekiyomuş. O hangisi oluyo ? Bir de şu 70 liraya 200 basımlık olanı sürekli kullanabiliyo muyum ? Saygılar sevgiler.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
O 70 TL dediğin aylık akbil 1 ay boyunca kullanabiliyorsun ama aynı otobüse üst üste basamassın sadece kendine kullanabilirsin... Normal akbildede üstüste bastığında 2 kere tam ücret alır eğer şöfor izin verirse diğer kişiye otobüsten inerken basarsan akbili aktarma ücreti alır... Şöforler genelde izin vermiyorlar arada bir liselilere göz yumuyorlar...
13 Yorumla- +1 yıl
Eğer aylık akbil doldurmadıysan 10 kere bile basarsın bi sıkıntı olmaz sistemde ama şöfor çirkefe bağlar diğerleri öğrencimi bakalım onlarında pasosu varmı derse basamassın...
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
70 liraya 200 biniş hakkı olanı her ay yenilersen sürekli kullanırsın aylık denir ona.Aylık yaptırdığında kartını ayrıyetten içinde para varsa ikinciye basabilirsin ama tam ücret alır diye biliyorum ben.Öbür türlü normal öğrenci kartı aldığında da ilk basım indirimli ikincisi tam olur yine
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
70 liraya 200 mavi kart oluyor aynı aracta 2 kez basamıyorsun
18 Yorumla- +1 yıl
sadece kendin için basabilirsin
- +1 yıl
onlarda ögrenci değil mi? ögrenci pasosu alsınlar
- +1 yıl
normal akbil ama sürekli işe gidip geliyorlarsa otur hesapla ona göre mavi kart avantajlı gelirse ondan çıkart
- +1 yıl
sadece normal kart akbil al içini doldur geldiklerinde kulllanırlar
- +1 yıl
aynı araçta peş peşe basılamaz..70 tl olan öğrenciler için olanı,aylık diyoruz..ama 70 tl den daha fazla oldu sanırım.
00 Yorumla - +1 yıl
en az 10-15 dk geçme süresi var sanırsam..
00 Yorumla - +1 yıl
Kızlara yazık iett'e de herkes taciz ediyol..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar