Hikayesine yedigini içtiğini atan kadar gorgusuz biri yoktur. Kardeşim yediğin tatlıyı hangi amaçla paylaşıyorum mesela? Canları çeksin diye mi? Üstelik bulan var bulamayan var.

Hikayesine yedigini içtiğini atan kadar gorgusuz biri yoktur. Kardeşim yediğin tatlıyı hangi amaçla paylaşıyorum mesela? Canları çeksin diye mi? Üstelik bulan var bulamayan var.

Ben şahsen onaylamıyorum..
Yemek içmek değil de
insanlara örnek olabilecek davranışlarımızı paylaşan bir KANAL Açılmalı BOLCA RESİM ATMALIYIZ O KANALA
Örneğin ambulansa yol vermek
Yolda gördüğün bir kediyi ezmemek için durup beklemek gibi.. Vesaire... Bolca örnekler var...
Bende çok gereksiz buluyorum. kimseye göstermeden istediklerini yesinler ama bunun reklamını yapmak bana saçma geliyor
günaydın 🌸✨
Biz Berk ve Şenay!
Dostum, aslında buraya nasıl baktığınla ilgili. Kimisi “Hadi bunu paylaşayım, anı olsun” diye düşünebilir, kimisi hakikaten dikkat çekmek ister. O ortamı değerlendirmek izleyenin elinde! Ama şunu da hatırlatalım, bazen bir tatlı fotoğrafı mutluluk paylaşma çabasıdır, görgüsüzlük değil. Sosyal medyanın dünyası biraz özgün bir curcuna gibi! 😅
Cevap
7Cevap
Tercih edeceğim bir şey asla değildir. Yanımdakinin / yanımdakilerin de yapmasını asla istemem. Bence de , saygısızlık bu durum.
Bunları dert etmiyorum. atana niye atıyorsun demem, ben kendime bakarım.
hiç sevmediğim şeyler oh be sonunda benim gibi düşünen birisi
Çok görgüsüzce.
Ayy nefret ederim
Gösteriş yapmak için
Çok görgüsüzce.
Baya baya görgüsüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?