Diğer Sevdiğiniz insanın başkasıyla birlikteliğini dinlemek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onunla yaşadıklarını yakınlaşmalarını dinlemek ağır gelir mi? Güncellemeler9 ay Güncel* Sevdiğiniz insanın başkasıyla birlikteliğini dinlemek? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
youxd Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 101% 9 ay Öyle umursamaz oldum ki onunla birlikte sevinirim 0 9 Yorumla Soran 9 ay Yakınlaşmalarına mı sevinirsin sevişmelerine… Yorumla youxd 9 ay Vallahi ikiside yeminle:) canım artık hiç acımıyor benim Yorumla Soran 9 ay Neden neler yaşadın Yorumla youxd 9 ay boş ver Yorumla Soran 9 ay Evli misin Yorumla youxd 9 ay Yoo Yorumla Soran 9 ay Ekliyorum… Yorumla youxd 9 ay Gerek yok erkekler ilgi alanıma girmiyor Yorumla Soran 9 ay Kadınlar mı giriyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Ciddi değilsek evet 1 6 Yorumla Soran 9 ay Ciddi değilseniz ağır mı gelir hoşuna mı gider Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bilmem önemsiz Yorumla Soran 9 ay Takılmam diyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 9 ay Valla hiçbişey umrumda değil Yorumla Soran 9 ay Bezdin mi sanki öyle sezdim Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hakuna matata Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Nasıl yani geçmişi mi 1 17 Yorumla Soran 9 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 9 ay Herkesn gecmisi var? Yorumla Soran 9 ay Tabi ki dinlemek ağır gelir mi işte onu soruyorum Yorumla Cevap sahibi 9 ay Öpmek sarılmak gibi basit şeylerse hayir onu herkes yapıyor Yorumla Soran 9 ay İlerisiyse her detayı bilmek ister miydin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yok Yorumla Soran 9 ay Peki o sorsa ve merak ediyor olsa Yorumla Cevap sahibi 9 ay Anlatmam Yorumla Soran 9 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 9 ay Gecmisi açmak saçma Yorumla Soran 9 ay Ama merak ediyor ve önemsiyor işte nasıl kapatırsın konuyu Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kim bunu yapıyor sevgilin falan mi Yorumla Soran 9 ay Evet her şeyi bilmek istiyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kendi de yaşamış mi bir şeyler Yorumla Soran 9 ay Yaşamış ben anlatırım sorun değil diyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay O zaman sende anlat Yorumla Soran 9 ay Tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Öyle umursamaz oldum ki onunla birlikte sevinirim
Yakınlaşmalarına mı sevinirsin sevişmelerine…
Vallahi ikiside yeminle:) canım artık hiç acımıyor benim
Neden neler yaşadın
boş ver
Evli misin
Yoo
Ekliyorum…
Gerek yok erkekler ilgi alanıma girmiyor
Kadınlar mı giriyor
Ciddi değilsek evet
Ciddi değilseniz ağır mı gelir hoşuna mı gider
Bilmem önemsiz
Takılmam diyorsun yani