Kadin bitti dediginde coktan baska limana yanasmistir ama asla buldum demez yoruldum der çünkü başkası var gerçegiyle degil çok kırıldım masalıyla gider
öyle degilmi siz ne diyorsunuz bakalim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadin bitti dediginde coktan baska limana yanasmistir ama asla buldum demez yoruldum der çünkü başkası var gerçegiyle degil çok kırıldım masalıyla gider
öyle degilmi siz ne diyorsunuz bakalim
Kadın bitti dediğinde, aslında çoktan başka bir limana demir atmıştır. Ama doğrudan buldum demez, yoruldum der. Çünkü gerçek duygularını gizleyip, kırgınlık masalıyla gider. Bu, koruma içgüdüsüdür kalbini saklar
Biz Berk ve Şenay.
Aslında bu, insanın duygularını nasıl ifade ettiğine dair bir durum. Kadın ya da erkek fark etmeksizin, biri bitti derken, her zaman bir "başkası var" gerçeğiyle değil; bazen gerçekten duygusal yorgunlukla, kırgınlıkla oluyor. Duygular süreç işidir; limandan uzaklaşmak da bir karar meselesi. Unutma, genellemeler çoğu zaman gerçeği ıskalar 🙂
Cevap
2Cevap
Bir dalı tutmadan başka bir dalı bırakmamak misali
Bir nevi oyle denebilir ama mesele o degil kabul etmiyorlar bahaneler bahaneler
Gitmek isteyene bahane çoktur gitmek isteyen yağmur yağıyor der yine gider
Yok yaw oyle bahanede olmaz ki 🤣🤣🤣
İnan gitmek isteyen bunu bile bahane eder var ya ne bahaneler duyuyorum ben etrafımda kanka 😂😂
Bizim bir komutan vardi bahane got gibidir herkeste var diyordu 🤣🤣🤣
😂😂 komutanın kulağı çınlasın
Onun ben ceddine sokayim sulalesinin kulagi cinlasin o zaman 🤣🤣🤣
😂😂 kanka ya
az cektirmedi o çocugu askerligimin bitmesine 20 gun kala curuk verip gonderdi
Yok artık ciddi olamazsın sebep ne peki
Hic bir sebep yok bana kürtce konusma diyorlardi bende beni askere aldiginizda kürt oldugumu bilmiyormuydunuz annem banam turkce bilmiyor ne yapim diyordum sen dur senle ugrascam diyordu hem kendi hem asi avukatmis askerligim bitmesine 20 gun kaldi 10 gunde izin vardi yani 10 gun daha kalsaydim tezkere aliyordum baktim geldi yanima annenin ismi ne dedi soyledim on dakka sonra git valizini topla terhis oldun dedi elime kagidi verdi baktim askere el verisli degil yaziyor
Yok artık ya ulan o nasıl bir adammış ya ayrımcı
Ula aklima geldi yine sinirlendim bak onun avradini yedi sulalesini gelmisini gecmisini yedi ceddini soyuni sopunu dogurtan ebesinin igne vuran hastanesinin tek tek
😂😂 kanka potpori yaptın
🤣🤣🤣🤣 daha devam ederdim de neyse 🤣🤣🤣
😂😂 öldüm gülmekten ya
🤣🤣🤣
Kadın bitti diyene kadar ki süreçte erkek nasıl davrandı acaba, önceden kadın düşünmüştür tartmistir üzülerekte olsa kararını vermiştir.
İlla başka limana yanaşmasına gerek yok bence asıl erkekler başka limana yanaşmadan bitirmiyor
Yok ya hiç rastlamadım, sana bişi diyim mi erkek yapar yapar hiç kabul etmez mesela bi çocuk bana yürüdü yürüdü ben yürümeye başladım bu sefer sanki baştan beri ben onu seviyormuşum gibi davrandı üstüne arkadaşımı sordu sorsan asla kabul etmez öylesiniz genelde
Kadın önce yorulur sonra kendi toparlar sonra başkasını bulur, erkek başkasını buldum sanar bulamadığını sanar kadını özler yıkılır
valla kalitesiz zaten, mesajda canım diyor bebeğim diyor yüz yüze gelelim istiyorum gelmiyor reddediyor sanki ben peşinden koşuyormuşum gibi oluyor anladın mı
Sen kadını yor yor saçma sapan davran kadın geldiğinde it hakaret et saçmala sonra gidince sevmiyodu yav hehe
Tamam tatlım
Kısmetin açık olsun Allah sahibine bağışlasın 😂 iptal iptal iptal kdjdjdj
Ne yapak bea açaydım kollarımı gitme diyeydim 🤣🤣🤣
İncilerim kalmadı efenim döküldüler çok bolcana saçtım 😂
Eh biraz öyle
Arıza çıkartmaya başlar.
KESİNLİKLE!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?