AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Götün çok çirkin, bacaklarında çarpık. Adam müthiş yokluktaymış.
Rahatsız olsaydın eğer fotoyu buraya atmak yerine polise haber verirdin numara yapmayı bırak.
Saçtan dahi tahrik olan ahlakın yerlerde oldugu bir ülkede yaşıyorsun ne bekliyordun ki
Gec bu ayaklari sen bence laf atilmasindan hoslaniyosun burdada demagoji yapiyosun yemezler yavrum resme bak got meydanda
l*n bir kaybol gerizekalı böyle giyin sonra taciz ediyolar mk malı
Bu giyimine de bir kılıf bulup suçu sende bulurlar canım. Oysa beyinleri alacak kapasite yok bunlarda.
Hemsinden iğreniyorum
toton dikkat çekici değil ki düm düz tahta gibi muhtemelen seni takip edenin gözleri bozuktu
beylikdüzünün neresindesin metrobüse yakınsan göreyim bakalım gerçekten taciz edlecek görünümün var mı?
Cumhuriyet mahallesi durağına yakınım evet
gelipde bende taciz edeyim o zaman
Pislik seni ya hem popon dümdüz tahta diyorsun hemde taciz edicem diyorsun nasıl bir mantık bu u yaa
ilk yorumum şakaydı ya metrobüsde ki o kalabalıkta rahat bırakmıyolardır seni
bu arada merak ettim neden hep seni taciz ediyorlar hoşuna mı gidiyor sana olan ilgi alaka
Suç sen de değil. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki kız doğarak zaten hayata - ile başladık.
İş kıyafette değil zihniyette. Burka da giysen içinde pislik varsa adamın yapar taciz eder.
kot çok dar... biraz daha dikkatli giyin.
(giyinmenin sapıklarla ilgisi olmaz. Alkol etkisi yüzünden öyle yapmış olabilirler. ama kot çok dar)
tacizin ne giydiğinizle alakası yoktur. plakasını alıp polise ihbar edecektiniz.
tacize karşıyım hayvalıktır
istemeyen birini asla rahatsız edemezsin
ama kalçalarında çok güzelmiş dürüstçe yazayım off of
yazamayacağı çok şey var :(
Suçun olurmu canım ne suçun olacak, arka taraf resmen belli sadece üstü kapalı. Bir de buraya da koyuyorsun ne rezilsiniz siz ya. En az onlar kadar suçun var.
Ülkenin hali kötü evet bizi tek başımıza yürütemeyecek istediğimizi giydiremeyecrk kadar berbat. Umarım bunların daha fazlasını yaşamayız. Etrafımız cinselliğe aç dar görüşlü insanlarla dolu
Bundan tahrik olan beyinsi uçkuruna laf geçiremeyneler kimse bir yakıştırma yapmıyor tabi varsa yoksa kadın
İşte seninde kendini koruman gerek böyle bir dünyada.
Canım bana göre gayet modern ve şıksın yani ama işte bizim toplumdaki öküzler yüzünden istediğimiz gibi giyinemiyoruz. Bu yüzden de şunu giy bunu giyme vs gibi şeyler çıkıyor keşke olmasaydı
Biraz daha az seksi ol bence. Sapıklar dize gelmiyorsa sen tedbirini alıcaksın. Şimdi bana kızıcaklar kızlar ama mantıklı olan bu. Bende istemem laf atmalarını ama taciz ediyorlarsa birseyler yapcan
Yakın dövüş eğitimi al. Aslında kadınlarımıza ücretsiz yakın dövüş (karete gibi) dersler öğretip uygulatsak ülkede taciz 0 olur. Bizim erkeklerimiz kadınları güçsüz ve kokay lokma görüyorlar. Böyle bir eğitim olsa laf bile atamazlar.
Karşındaki çok büyük suçlu. Fakat sende de suç var. Biraz dikkat et kendine bu kadar dar giyme.
hikaye anlatma o resimde senin degil ama cogu insan saf gibi inaniyor
Suç sana laf atanların ailesinde.
Karşı cinse saygıyı öğretememişler.
Yok l*n haketmemişsin, normalsin abartı birşey de yok. O hem cinsimin öküzlüğü
işte bu yüzden totonuz kalkıyor olup olmuyacak kişilere laf attıkları için^^
Jdjdkskdjdsjsj sen ne diyon ben anlamadim sana atmiyolar diye mi uzuldun kiyamam
@ineedyourhelp ergenlere burada yer yok uzaaa;)
Kimse giydiğiyle yaptıklarıyla tacizi haketmez ama şuda var tacizci olanları üzerine çekebilir.
Tayt giysek bile öküz gibi bakıyorlar ne bekliyosun ki? Boşver pantolon giydiğim halde bana da oldu bu olay.
Canına sahip çık, tecavüze uğramamışsın ona şükür. Giyiminde bir şey yok canının istediği gibi giyin sen olacak her türlü oluyor.
Ya tamam şeklin, giyimin pek de masum değil ama sırf öyle olduğu için de tacize uğramayı haketmiyorsun ya.
Googleye çarşaflı kadına bakan adam yazın gelen fotoğrafa bakın zihniyet aynı olduktan sonra açık kapalı farketmez.
Suç sende değil tabikide böylelerine cevap bile verme daha çok takılırlar edebinide bozma ne kadar sinirlensende.
söylicek lazım yok ben gozgoze gelmekten cekınıyorum dısarıda kadınlarla rahatsız olurlar dıye hayatımda kımseye laf atmadım bu nasıl bır ahlaktır
Al iste. Bitmeyecek bu serefsizler. Kardesim direk polise gidiyorsun bir daha boyle bir sey olursa ara bir sey yap sessiz kalma.
Gayet medenice giyinmişsin. kalça yanakları ayrık. yarmışlar. böyle giyinmek hakkın tabi. ama adamcağız beğenmiş seni. teklif etmiş. bunda kötü bişey göremedim
Yarmışlar derken? !
Ayrık yani.. sapık değilim ama arkadan hoş duruyor. insanın teklif edesi geliyor
Kimse sana yardım ermek zorunda değil. Ama ben olsam yardım ederdim. Senin yerinde olsam. O "yarım saatte" polisi arardım. Yakalatırdım. Olay kurgu olunca gözden kaçtı sanuçırım.
Tabiki bunu haketmiyorsun, ama annen doğru söylüyor ortam kötü dikkat etmen gerek daha mütevazı giyin bence ya da imkânın varsa arabayla git gel, tenha sokakları kullanma, vs.
senin hatan kayıt yapıp oalyı polise bildirmemen olmuş elalem karışsa olayı bu sefer başalrına iş alacaklar
Polisi arasam nolucak bu ülkede taytlı kadına tecavüz edenler kadın tayt giyinmiş tahrik etmiş diye beraat ediyor polis kesin beni suçlayacaktı
senin özgürlüğüne müdahale var burada ve ayrıca polisin elidne değil beraat oalyı savcının hakimin ve kanunalrın zayıflığından ve boşluğundan kaynaklanıyor ve güzel kızsın vücuduna kendine güveniyorsun belli onun için giyiniyorsun böyle dikkat çekiciliğin tamam ama onların laf atmaları seni rahatsız etmeleri yanlış bu yönde bir oluşum grup yapmalısınız kanun çıkartmaları gerek
Bu kadar çekici giyinirsen bende bir bakarım maşallah derim kendi içimde ama bu kadar ileri gidilmemeli.. takip etmeler sözle tacizler falan bunlar yanlış şeyler..
sen çıplak olarak katetsende o mesafeyi taciz eilmemelisin. ama bu toplumda bunu anlayacak insan sayısı %00000.1 kusura bakma..
Aynen altta bir kız evet suç sende demiş gerizekalıya bak ya !
işte anlamayacak insan sürüsüne dahil oda. insanların düşüncelerine görüşlerine saygılı olmayı biz hiçbir zaman öğrenemedik ve bu gidişle öğrenemeyeceğizde..
DAha ne olsun toton ortadan iki yana ayırmışsın adamın şeyi kalkmıştır
Neyi :))
Pipisi
Afedersin de bu fotoğrafı görünce benim bile taciz edesim geldi.
Suç sende değil. O hayvanlar nefislerini terbiye etsinler. !!
Suç kimde, nerde.. Nerden başlasak.
Kalem yazmak istese mürekkebi biter, cümleler yarım kalır.
Ne yapmaya çalışıyosun sen ya? Fotoğrafı açmadım bile yazış şeklinden belli amacın.
fotoya bakmadan önce hayır sende değil diyordum fotoya baktıktan sonra msuç yarı yarıya oldu
Yahu bu ülkede hayvana bile tecavüz ediyorlar suç sende değil
Ah canım ah yobazların, seks düşkünü abazaların arasında kaldık geberselerde kurtulsak
Türk erkekleri bu kadar mı düştü diye sormuyorum düşmüşler çünkü..
Ben önümdeki kız tedirgin olmasın diye hızlıca önünden geçip giderim. Nasıl insanlar var anneleri, kardeşleri yok mu yazık.
insan bazen utanıyor erkek olduğuna... böyle insanlarla hemcins olduğu için...(pardon insan dedim) !!!
Önüne geçilemiyor o zaman bu şerefsizleri öldürmek serbest olsun ceza almayalım bakalım o zaman da yapabiliyolarmı.
sadece giyinis icin insanlarin etiketlenmesi ya da yargilanmasi gercekten sinir bozucu bir durumdur dikkat cevirmemek, gormezden, duymazliktan gelmek en iyisidir bir yerde.
nasıl bir yokluktaymışlarda bu kıza laf atmışlar...
Gözünde tesettür olmayan erkek kadınları suçluyor. Bedeninde tesettür olmayan kadın erkeklere ahlaksız diyor.. Oysa Allah karşı cinsi değil 'kendini koru' buyuruyor.
hiç giyinme oldu mu. türbanlılarla ne alıp veremediğiniz var *
Okumadım bile.. Suç sende tabii.. Kilotsuz iki beden küçük kot giyersen olacağı budur.
Bu ülkede kadın, çöldeki su gibidir. Bunu unutma ve ona göre davran. Anladın?
Sana bile laf atiyorlarsa benim bu halime tecavuz ederler. Nereye gidiyor bu ülke.
Hxhzjzjzjjzjzj tövbe ya
sözlüü taciz gene iyi ya uygulamalı tacize uğrasan şu an bunu burada yazıyo olmazdın..
Maalesef dikkatli olmalısın , erkeklerden nefret ediyorum erkek olmama rağmen
kadıköyde dersatmişsepler gibi giyinmişsin bişey yokki bunda hangi yokluktaki kişi taciz e
Çıplak gezsende bakmayacak insanlar var birde çarşaf giysende fesatlaşacak hayvanlar.