Bu sefer üstümde bileğime kadar uzun dar gri bir etek altında aynı topuklu botlar vardı
Ve bu sefer en az 5 araba taciz etti arabaya gelsene yavrum gibi laflar ettiler yeter artık bıktım yaa :((
Sakince yorumlamak gerekirse, güzel, hoş bir kız gördükleri zaman bazıları direk cinsel amaçlı bakarlar, ve öyle tipler vardır ki cinselliğe razı olacaklarını düşünüp peşine düşerler, belki de başka birisi gibi görürler...
Annenin anlattığı şey tamamen algısal boyut, "-Erkek şöyle böyle cezbedici giyinen görürse azar, doğal olarak da sana doğru koşar." Bunu önlemek için ise, olabildiği kadar az cezbedici ol, hem erkek azmaz, hem dikkatini çekmezsin..
1- Sağlıklı ve karakterli bir erkek her şeyini kontrol edebilen bir varlıktır.
2- Dışarıda yüz bin tane çıplak, seksi, hoş kadın dolaşsa da, o erkek eğer o kadar sağlıklı ve karakterliyse sapıklaşmaz, tacize yönelmez.
3- Annenin reaksiyonu bence giyimini hoş bulmadığındandı, biraz tavırlı gibi, onlara hak verdiğini sanmıyorum aslında sözünün altında.
4- Bir erkek kesimi, kadının giyiminde tacizi ve tecavüzü meşrulaştırıyor. Algıları taciz ettiği için bu zaman zaman kişileri bozuyor.
5- Sağlıklı nesiller olarak yetişmiyoruz.
6- Biz bunları sizin anlatımınızdan biliyoruz sadece. Youtube' da izlediğim, 90' lı yıllardaki sıcağı sıcağına programı aslında ülkenin ne kadar pislik olaylara şahit olduğunu gösteriyor.
7- Bu tür pislik erkeklerle arkadaşlık edenler de kusura bakmayın da onların böyle olmasına az veya çok vesiledir.
8- Böyle pislik olduklarını bildikleri halde bunlara taviz veren kızlarda ayrıca bu pisliğe katkı sağlayanlardır.
9- Sinirle ve kabullenemez biçimde söylüyorum ki, maalesef geçmişte bunlar oldu, bugünde oluyor, dünde pislik biçimde gerçekleşti bir örneği, ve bunlar olmaya devam edecek.
10- Ve maalesef bu kişiler ne kanundan çekinecek, ne inancından, ne de yasalardan, bunları yapmaya devam edecekler...
Ve biz bugün hatırlayıp, iki sövüp, yarın unutacağız. Ve olayın mağdurlarına da sırf bu olay yüzünden belki aşağılayacağız, belki haksız göreceğiz, belki de art niyetlikler yapacağız. Bir yönden de böyle çünkü.
yabancılarda da durum farklı değil. gizli kamerayla yapılmış gözlem herşeyi anlatıyor.. bence seyretmelisin.
annen haklı ortam hakkında. suç sende değil o terbiyesizde. ama ortam böyle maalesef.
Hong Kong, Japonya birilerinin tabiri ile dinsiz ama sabaha kadar tüm kadınlar rahatsız edilmeden sokaklarda gezebiliyorlar. Bir kişi bile dönüp yan göz gözle bakmaz, canına, malına, ırzına göz dikmez.
Avrupa birilerine göre Hristiyan ama en fazla laf atarlar kadına, o da bazı ülkelerde ara sokaklarda iltifat niyetine.
Türkiye birilerine göre Müslüman. Kadın dövmek, kadına sövmek, tecavüz, bıçaklama hatta kadın yakmak ise olağan.
Şimdi aynı birileri, gerçek Müslüman olsak bunlar olmaz diyecek. Bence o birileri olmasa bütün bunlar zaten olmaz.
neden - veren erkeğin zihniyetini düşünüyorum
Cevap
160Cevap
1. Evine kadar takip ettiğini iddia ettiğin adamı nasıl olur şikayet etmezsin de buraya yazmakla vakit harcarsın?
2. Hem giyimimle ne alakası var deyip hem de bugünkü kıyafetini bizlerle paylasiyorsun. Yaman bir çelişki. Ne yani insanlar aa kiyafetinde ne var ki gayet normal, laf atılmaz mı diyecekler?
3. Hikayen tutarsız. Hikayende kuaför geçmiyor. Ve kuaföre gitmiş olsan bile bu sapigin seni takip ermesinden önce olmalı. Eve gittiğini ve sinirden bunu burada paylastigini iddia ediyorsun. Lakin fotoğrafı daha önce çekmişsin. Yahut fotoğraf senin değil.
Bana kalırsa genç bayan bu fotoğraf seninse eğer hikaye şöyle olmuş olabilir ancak. Kuaförde fön çektirip oradaki kalfa kıza beni arkadan çeksebne gız dedin. Sonra eve geldin bunu nasıl pazarlarım diye düşünüp bu hikâyeyi uydurdun. Tabi bu benim fikrim doğru mu değil mi bilemeyiz değil miggenç bayan?
Tek suçun o adam seni takipederken polisi aramamış olman. Öyle durumlarda hemen polisi arayın bundan sonra. Ve evet tesettürlü olmama rağmen bana bile laf atan karakterdiler dolu ne yazık ki. Keşke annelerini kardeşlerini karılarını yerimize koyabilseler o anda.
Fotoğraf atmadığını ve bu kişinin sen olmadığını var sayıyorum.. Hiçbir dekolte hiçbir Seksüel giyinim biz erkeklerin size sözlü ya da Sözsüz taciz tecavüz Hakkı vermez.. Şayet İstanbul'da yaşıyorum dışarıda yarı çıplak gezen kızlar görüyorum fakat ikinciyi bakmamaya özen gösteriyorum onlara taciz tecavüz edebilme ihtimalime Karşılık değil gözler insanın aynasıdır diye düşünüyorum gözler ikinciyi bakıyorsa ya aşık olmak için ya da onunla yatmak içindir herkes kendine yakışanı yapmalıdır bence çünkü kalite tesadüf değildir.. Üzülerek söylüyorum Türkiye'de giyimine kuşamına Özen göstermek kadının en birinci vazifelerindendir bizim millet Avrupadaki gibi hoşgörüye sahip insanlar değildir.. polisin numarası 155 arayıp şikayet etmeyi dene güçlü Kadınları her erkek sever.
Yaşadığın ülke bombok bir ülke.
Milleti becerip becerip bakire kız arayan yobazları mı istersin?
Dar giydin diye asılan köpekleri mi istersin?
Kadınlara silah verelim. Siz önünüze geleni öldürün yoksa bir gün ben yapacağım bunu. Karaktersizleri temizleyeceksin.
Sen hiç İstanbul yolunda yürüdün mü güzelim kamyoncular kamyondan inip takip ediyor. Ben gece sokakta yürümeye korkuyorum. Eve gelirken suratımın her yerini atkıyla yağmalıyorum buna rağmen kornoya basıp kafa çıkarıyorlar 'Gideceğin yere bırakayım' diye sen çarşafta giysen gece sokakta yürürsen tacize uğrarsın. Şimdi çok yersiz olacak biliyorum ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf var. Zevk alma kısmını çıkarırsan tecavüzün çoğu zaman kaçınılmaz olduğu ortaya çıkıyor. Anlatabildim mi acaba?
Turbanlilari sizin kadar taciz etmiyorlar genelleme yapma. bütün suç sende. giymissin o pantolu. afedersin gotun basın meydanda. ne bekliyordun yani. iste islam bu yüzden size örtünün edep yerlerinizk belli etmeyin diyor. Allahın bir bildiği varki söylüyor. ama pardon siz sosyal insanlarsiniz. biz bunları söyleyince yobaz oluyoz
Böyle bir kara günde umarım ki dikkat çekmek için bu soruyu sormuyorsundur. 1. si Beylikdüzü bana yakın bir semt epey gelişmekte olan bir ilçe ancak tabi ki ilçe gelişiyor diye içerindekiler de gelişiyor diye bir kural yok ne yazık ki. Her kesimden insanın olmasından dolayı, insanlılktan nasip almamış insanların da buralarda olmasından dolayı yaşamışsın bu olayı. Fiziğin v. s. güzel, eminim güzelliğinde Allah vergisi olabilir. Giyinişinde bence sorun yok. Annenin dedikleri konusunda tam bir şey demiyorum. Ama annen diyorsa bir bildiği vardır kulak ardı etme. Bu tip şeylerle karşılaştığında kalabalık yerlerden gitmeye dikkat et. Özellikle alışveriş merkezlerinin çok olduğu bir bölge, bir o kadar da apartmanlarda güvenlik var. Durumu anlatırsan yardımcı olacaklarını ümit ediyorum
Aynı şey benim başıma da sıklıkla geliyor. O günü dar bir strech pantolon giydim, altına ince topuklu bot, üstüne siyah dar deri ceket. Yolda giderken arabalı sapık takip etti yan yanayız ama işlek cadde olduğundan ne dediğini anlamadım yoluma devam ettim. Sonra Avm'ye girdim avm'de bütün erkekler bakıyordu adamın birisi takip etti sanırım o arabalı sapıktı bu.
Bıçak taşımak farz oldu artık hiç güvenliğimiz yok onu giyme bunu giyme ne giyeceğiz. Bıktım artık
Aynen bir de altta bir hemcinsim suç sende demiş oldu çarşafa dolayalım kendimizi öyle dolaşalım gerçi öyle bile taciz ederler bu erkekler
yaw adamda sapıklık varsa her türlü dalaşır.. ben üzerimde dizime kdr kapan, altımda eşofmanla kartalda 15-20 dk kovalandım arkadaşımla birlikte.. apartmanın dış kapınsının camını kırıp kapıyı açtılar, asansöre kdr takip ettiler, karşı komşu silah çektide kurtardı bizi.
Aynen çarşafa bürünsek bile taciz ederler ama bazı kıt beyinliler anlamıyor suç sende diyor
saçlar at kuyruğu gibi ya,
benzetmiş olabilirler
https://i.hizliresim.com/q4Ernd.jpg
Birkere bizim topluluğumuz kızları kısıtlayarak erkekleri rahat dakin duracağinı söylüyor ama bir kız tayt giydmi erkek bakar erkek taciz eder afedersinizde insan dediğin kendine sahip çıkar eğer kendine sahip çıkamıyorsa dışardaki başı boş hayvanlardan ne farkları var aa doğru var onlar daha terbiyeli kadın bir tayt giydi diye erkek laf atamaz öyle bir dünya yok bu düşünceyi savunanlarada ben bişey demiyorum
hımm kötüymüş canım ya.. üzülme ya bu ülkenin sapıkları bole işte.. bende kapalıyımm ve buna rağmen laf atıyolar.. bakıyolar.. berbat bir durumm. tamamen senlik bir durum değil tabiki de.. ama yinede giyimine biraz dikkat et.. bunların ne yapacağı belli olmaz.. sıkma canını lütfenn.. ülke öyle bir hale geldi ki artık taksiye binmekten bile korkar olduk.. dün kü mevzudan dolayı.. artık ne diyceğimi bilmöiyomm bu sapıkları. ALLAH ıslah etsin.. sıkma canını snde.
Hayır. Suç kadın seksi giyinirse tecavüz normaldir diye öğreten gerizekalı toplumda.!
Aynen altta bir kız evet suç sende demiş gerizekalıya bak ya !
Onları boş verin. :):
çok saçma insanlar oluştu türkiyede. sen her genç kızın giyindigi gibi giyinmişsin sadece birazcık kalçan belli oluyor bunla bile azan erkekler varsa ben onların zayıflıklarına ve kadın açlıklarına gülerim. ayrıca sen adama * git gerizekalı demişsin buna ragmen gitmemiş bence bunun senin açık giyinmenle alakası yok. delirecem artık erkeklerden bıktım usandım yanınızda biber gazı taşıyın kızlar.
Şu an bu fotoğrafa bakıp seni hayal eden insanlar vardır mk ülkesinde emin ol. Bunlara fırsat vermemek için dikkatli giyin. Annenin tavrı doğru değil tabii ki. Hasta, sapık, kendini kontrol etmekten aciz rezillerle dolu etraf. Çocuklar bile tehlike altında
1 ) Fotograf payladmanin altinda baska bir niyet oldugunu dusunuyorum.
2) Beylikduzu dindar gecinen ve ayriyetten de sapik bir yer. Ablam isi sebebiyle o tarafta bulunmustu ona ev tutmadan once gittik kahvede oturduk kendimizi gosterelim sahipsiz sanmasinlar diye otdaki adamlarla tnistk falan pki kimseziz bir kiz olsaydi ne olacakti * boyle toplumun ne b*k oldugu belli degil camiden cikar milletin karisina kizina sarkar laf dine gelince mangalda kul birakmaz neyse soylencek cok sey varda kisacasi boyle ulkenin...
Reklamını güzel yapmışsın tebrikler. Evet senin gibiler hakediyor. polisi aramak zor değil. Hos dönüp neyine bakmışsa zavallıcık. şekle şemale bak haspam..
Ne giyersen giy kimsenin seni tacize ve rahatsız etmeye hakkı yok. Bu ülkede tecavüz davaları kısa giymişti gibi nedenlerle normalleştiriliyor, bu çirkin kafadan kurtulmak zorundayız. Erkeklerin kadınlar hakkında hüküm vermesine engel olmalıyız. Bu tür sorunların tek çözümü erkeklerin öncelikle kendi sapık zihniyetlerini yok etmesidir. Yıl olmuş 2015 hala beyin dışı organla düşünen var. İnsanlığınızı kaybetmeyin.
Dilediğin gibi giyin arkadaşım umursama.
Oturdugun yer belli tamam normalde giyiminde bisey yok belki teshircilik amacinda yok ama insanlar hoduk yapicak bisey yok ama fotografda hoduk birinin dikkatini cekebilcek duzeyde gozukuyo kalcalarin yinede bu ulkede kiz olmak zor allah bize yardim etsin o mallarada akil fikir versin..
Kendine hakim olamayan erkeklerin sana kötülük yapmaması için onlar için cazip olmaman gerek, bu konuda annen haklı.
Bu ulkede açlık bitmediği surece... Bu ulkede medeniyet denen kavram. anlaşılmadığı surece.. Bu ulkede bir insanin hakkini korumanin en buyuk sorumluluk oldugunu bilinmedigi surece... Muslumaniz diye gerinip gerinip insanlari pis gozlerle suzmenin bitmedigi surece... Bu ulkede n ozgecanlar kalir... N sizin gibi namuslu guzel insanlar. kalir... Bu * . ulkesini cahilliklerinden. biktimmmmm
Bırakın bu maltavalları. Bırakın hikaye anlatmayı. Fotodaki kişide sen değilsin. O fotoraf neden çekildi. totom nasıl diye mi? Sen bu kadar rahatsız olsaydın gidip polise şikayet ederdin.
Haklısın!!!
Helal agaa ;)
tencere kapakk
arkadaş haklı hem rahatsız oluyo hemde buraya totosunu koyuyo hanımefendi gercekten hakediyosunuz
Özledim gitme deseydim yarim :D
Amacın nedir onu anlamadım
Tabikide kimse öyle bir vahşeti haketmez...
Sende tacizden sonra kalcalarini ozelliklemi çektin?
Bu kalçalar tacizi hakediyormu diye düşünüp temi cektirdin nedir yani?
Herzaman bayanlar dikkatli olmalı !
Laf atmak her nekadar ahlaki olarak doğru olmasa da..
Bu fiziğin nesine laf atıyorlar anlamıyorum doğrusu..
Sonuna kadar katılıyorum.
nefes aldığı için?
Kıçı kırık kezolar bile bana laf atılıyor diye şikayet ediyorsa , italya'ya gidelim mk
Canım benim böyle giyenmen kimsenin sana tacizde bulunması hakkını vermiyor. O onların terbiyesizligi. Ama şu da var ki ben bir bayan olarak bile yolda seni böyle görsem dikkatimi çekerim çünkü çok normal durmuyor arkadan bakınca. Ki kaldı ki bir çok nefsine hakim olamayan erkek var onlara davetiye çıkarmış oluyorsun. Seni cinsel obje olarak görmelerine izin veriyorsun.
Hemen polisi arayıp plakayı verseydin, ya da eşkali tarif etseydin.
Bu arada suç sende asla değil, sadece kalçan o botla iyice güzel durmuştur, ve bizim erkeklerin zihniyetinde bu kadar güzel ve rahat giyiyorsa kesin veriyordur kalıbı var. İsterim ki o laf attıkları bir gün kardeşleri çıksın.
Sen yanlis yapmamissin ama toplumun boyle oldugunu bildigin halde böyle giyinmen dogru degil sadece, en azindan dar giyeceksen poponu ortecek birseyler giymen falan gerekir. Suçlu olan onlar ama onlarin suclu oldugunu bile bile boyle gezmek ne kadar dogru?
Sorun sende değil sana dönüp bakan adam (!) da. Suçlu sen olmasanda, suçlu sensindir çünkü burası Türkiye. Koskocaman utanç ülkesi olduk. Çarşafta giysen de taciz ederler. Kızların saçının salık olmasından etkilenen insanlar var memleketimde.
Geçiceksiniz bunları. Bırakın hikaye anlatmayı. Fotodaki kişide sen değilsin. O fotoraf neden çekildi. Kalçalarım nasıl diye mi?
Kesinlikle haklısın
Amacı nedir belli değil soranin zaten
Taciz ve tecavüzleri durdurmanın yolu kızını kapanmaya vs. zorlamak değil, oğlunu sapık yetiştirmemektir... Senin bir suçun yok, zihniyeti bozuk olan bir kıro karaçarşaflıyı bile taciz eder.
Canım gayet normal giyinmişsin. Nefes alsak ondan bile tahrik oluyorlar. Umursama hayatın gerçekleri kendini mi kısıtlayacaksın onlar için ama böyle durumlarda bir dükkana falan gir bekle. Olmadı polis ara.
Sinirden elim titriyor demissin ama aklina geleni yazmışsın. Sen pantolon giymissin iyi hoş ta butun hatlarin ortaya çıkmış. Tamam laf atanlara hakli asla demiyorum. Ama iste pislikler takiliyorlar. sanki hic anneleri kardesleri yokmus gibi... hem benim sana diyecegim oyle giyersen bu seref yoksunlarindan rahat edemezsin. Hem bende ne esime nede kardesime öyle birsey giydirmem. Ayip denen birsey var. Vücut hatlarin o kadar belli olmamali.
kusura bakma ama bu kadar dapdar vücut hattınızıda geçtim remen içindekinide belli eden bir pantolon giyiyorsun sonra neden laf attılar gidip polise şikayet etmek aklına gelmedimi
utanmadan kıcını çekmiş buraya koymussun ya daha ne diyim sana. suclu sensin adam ilk yaklasıdıgında sordugunda seni polisi arıycam deseydin adam cekip giderdi. ne yazıkki sende cok istemişssin adam becceriksizmiş :))
Ya bir de böyleleri var deliriyorum işte. Bunun kıçını başını çekmekle ne alakası var, tacizci adam kıza laf etmiş bacaklarına bakmış kız bacaklarıma baktı diyip kaşının mı resmini atacaktı görüşleri almak için buraya? Bunun istemekle ne alakası var, kız titriyorum diyor, kendimi eve nasıl attım bilmiyorum diyor;sen ise gelmiş hoşuna gitti diyorsun. He tabii sen ''siktir git''denilince hoşantı anlıyorsan durum başka tabii. Biraz aş şu düşüncelerini gerçekten anlam veremiyorum böylesine geri kafalı, cahil insanlar kendilerinde konuşma hakkı gördükçe.
Saçı uzun olan herkes hergun tacize ugruyo. Ama senin bunu burada paylasman devamini ister gibi olmuş bence.
Istemem yan cebime koy kanka :)
Rabbim boşuna örtüyü emretmemis örtüden kastım bası kapalı olup kıçı açık olanlar degil örtü kadının vücudunu belli etmeden kapanmış şekline denir
Bence pantolon hiç olmamış.
Kabul edilse de edilmese de burası Türkiye.
Elbette insan özgür olabilmeli.
Fakat su götürmez gerçekleri kim inkar edebilir canım...
Neden sende olsun? İnsanlik karakter kisilik kalmadi insanlarda artik dusuncesiz ve dengesiz hareketler sergiliyorlar yok tahrik etti alla alla boyle birsey olamaz bir kac defa yurt diinda bulundum turkiyedeki gibi birey goremedim saygi hosgoru yok malesef acinasi haldeyiz
Canim benim öluye bile tecavuz edilen bir ulkedeyiz hayvanlara bile ediliyo tecavuz damacanaya bile ona bakarsan ben bu deidklerini yapmadihim halde siradan basit biri oldugum halde bana laf atiliyo sen bosver etrafindakileri yanina bicak al bir de biber gazi ben oyle yapicam
Giyiminde dolayı tacize uğraman tabiki saçmalık! ama annenin onu söyleme sebebi kendini koruman içindir kızmamalsın daha az dikkat çekmeni istiyordur
Adim gbi eminim o fotodaki sen degilsin bu arada bir ihtimal senisen adamlar yuzune bile bakmak istememislerdir kirmizi ruj bahane titoyu kabak gbi belli etmiceksin yksa acarlar o kabagi diyim.
geçen sen bide çıplak halini atmıştın buraya nasılım diye çıt çıt filan hahah o halini gördüyse tanıdıysa belki adamın aklı başından gitmiştir hahah
Valla bu topluma ne yapsak iflah olmaz. Senin giyimin normal o arabanın içindeki insana benzer yaratık anormale bağlamış.
Aynen ama gel de bunu annem ve benzeri geri kafalı insanlara anlat :(
Çarşaf giyinsem bile taciz eder bu ülkenin erkekleri en iyisi biz kızlar toplu halde kendimizi yakalım * . k
Sende olan tek suç o sırada plakayı alıp polisi aramaman
Polisi arasam nolucak bu ülkede taytlı kadına tecavüz edenler kadın tayt giyinmiş tahrik etmiş diye beraat ediyor polis kesin beni suçlayacaktı
hıc benım sucum yok ben haklıyım edasıyla gezınme kuzum sen o halde beylıkduzu gıbı bıryerde dolasıyorsun etrafın barzo dolu ve laf gelmıyecegını mı zannedıyorsun az bıraz ortama uyun nerde nasıl gıyınecegını ogrenmelısın
Bence hiç birşey yok ayrıca laf atmak nedir kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz şu apaçilikleri bırakın arkadaşlar.
5 araba mı? pek inandırıcı gelmedi ama keşke salaklık yapıp da adama evini göstermeseydin. polisi arasaydın evine girmeden başka yerde durup plakayı verseydin
Belki kötü niyetleri yoktu sadece sana yardımcı olmak istediler :D
Şaka bir yana ülkenin çivisi çıktı ya
İnsanlar sığ olabiliyor insanlar amaçsızca sapık olabiliyor ve insanlar aptal olabiliyor ama insan olmayı başarabilen çok az günümüzde. o güzel totonu kolla derim
Birincisi polise haner vermeliydin tacizden dolayı şikayetçi olmalıydın, ikincisi suç sende değil beyinleriyle şeyleri yer değiştiren zihniyette.
Polisi arasam nolucak bu ülkede taytlı kadına tecavüz edenler kadın tayt giyinmiş tahrik etmiş diye beraat ediyor polis kesin beni suçlayacaktı
Polisin hüküm verme yetkisi yoktur. Polis ifadeni alır savcı iddianameyi açar hakim kararını verir. Ülkemizde kadının bir lafıyla senelerce yatmaya mecbur kılınan insanlar var. Adalet sistemimiz kadınlara karşı leyhte kararları oldukça çok veriyor. Bana kalırsa etraftan duyduklarınızla değil bizzat yargı kararlarını okuyarak öğrenin birşeyleri.
Birazcık inandırıcı olsaydın gerçek düşüncelerimi paylaşırdım seninle ama maalesef. ..
sanırım adamın akıl sağlığı yerinde değildi ve burum cezai ehliyeti olmadığı gerçeğini ortaya çıkarır şayet akıl sağlığı yerinde olsa böyle bir fiziğe laf atılmayacağını ayırt edebilirdi
Ne varmış fiziğimde yaa
iste bizde onu arıyoruz ne var :D
Adam adam değilde AdaM dan fırlatılma olunca böyle oluyor sanırım bu kafada bu memleketten bı b*k olmaz kadın olmak burada cok zor arkadas
Canım zihniyeeeeet zihniyet diye çırpınıyoruz. Zihniyeti bozuk yahu bunların!
Direkt polisi arasaydin sana laf diyenlerin bir profil fotosuna baktimda kezban demek az kalir biride altta bacaklarin carpik demis sana hay allahim profiline bakfim kizin tipik bir kezbanus
Sende bir suç yok. Uzun uzun yazardım şurada ama yoruldum gerçekten, sadece bir dahaki sefere polisle iletisime geçersen belki bir faydası dokunur. Umarım tekrar yaşamazsın böyle bir şeyi.
suc sende degil kırmızı ruj surmeseydin iyiydi malum ulkenin durumu belli. bu arada o saclardaki kaynaklar olmasa daha dogal daha iyi gozukur gibime geliyor
Jdjsjsjjdkkdjsjjajajsjdjjddxjsjjsjsbsnnsjsjs güldürdün * ne sacma seysin
dsfjhdsjhasjhfsd niye kızım kotu duruyo yani bence :D
arkadan 30 yasında gorunuyosun:d
pufff uzdunuz şu an . cok cirqinim lanettttt
seninle alakası yok onların şerefsizliği, herkes annen gibi düşünse ülke çarşaflı ninjalarla dolar, sen doğru bildiğin neyse onu yap. Bu arada saçların çok güzelmiş :D
bir yerlerini açmamışsın ki açsan bile tacizi hak edeceğini düşünmüyorum.
İnsanlar uçkuruna sahip olmayı öğrenemedikten sonra ne giysen, ne yapsan onlar için fark etmez
suç senin o sırada telefonu alıp polisi arıyorum onlarla gidersin diye baktın gitmiyo arasaydın plakayı verirdin ;)
ne diyeyim ki nalet olsun türkiyedeki adalet anlayışına illa bir erkek gelip (abin akraban vs.) adamı yaralasın öldürsün mü yani ne biçim bir ülkedir insanlar hala neden bu hükümete %50 oy verir ki kuytu bir yerde olsaydın bugün 2. özge olmayacağının garantisini kim verebilirdi?
Aynen bir de açık giyinmişsin giyinmeseydin diyenler yok mu hepsini gırtlaklayasım geliyor ama maalesef bunları diyenlerden biri de benim annem
biraz daha rahat etmen açısından arkanı kapatacak uzunlukta bişey giymeni tavsiye ederim belki biraz daha rahat olursun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar