Bir gün benden gitmeyi düşünürsen eger luften şunu hatırla
Seni sahip olduğum herseyimle sevdim, seni bir başkası için asla yapabilecegimi düşünmediğim şekillerde önceliğim yaptim
Önümde secebilivegim bir çok yol ve hayatima alabileceğim bir çok insan vardi ama bu seçenekler arasinda ben seni seçtim, kaldım ve sonunda gidersen yokluğum varlığımın veremediği huzuru getirir sana
Sevgim hiç mükemmel olmadı ama gerçekti,
Sen giderken bile içimin bir parçası benim veremedigim mutlulugu bulmani dileyecek,
Eğer bir gün beni düşünürsen bu sıcaklığı hatırlarsın mutlu olduğun kahkakalari ve kelimelere gerek olmayan o sessiz anları
Umarım bilirsin
Sessizliğin icinde bile seni seviyor oluşuma devam ettiğimi, her zaman ifade edemediğim şekillerde ve dünya bir gün sana fazla ağır gelirse
Umarım kalbini bir zamanlar benim taşımaya çalıştığım gibi taşıyacak birini bulursun..
Tüm kalbimle...
Seni sahip olduğum herseyimle sevdim, seni bir başkası için asla yapabilecegimi düşünmediğim şekillerde önceliğim yaptim
Önümde secebilivegim bir çok yol ve hayatima alabileceğim bir çok insan vardi ama bu seçenekler arasinda ben seni seçtim, kaldım ve sonunda gidersen yokluğum varlığımın veremediği huzuru getirir sana
Sevgim hiç mükemmel olmadı ama gerçekti,
Sen giderken bile içimin bir parçası benim veremedigim mutlulugu bulmani dileyecek,
Eğer bir gün beni düşünürsen bu sıcaklığı hatırlarsın mutlu olduğun kahkakalari ve kelimelere gerek olmayan o sessiz anları
Umarım bilirsin
Sessizliğin icinde bile seni seviyor oluşuma devam ettiğimi, her zaman ifade edemediğim şekillerde ve dünya bir gün sana fazla ağır gelirse
Umarım kalbini bir zamanlar benim taşımaya çalıştığım gibi taşıyacak birini bulursun..
Tüm kalbimle...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Merhaba! 😊
Bu sabah derin, dokunaklı bir aşk mektubuyla güne başlamışsın resmen! Uykusuz hissetmenin yanında o hüzünlü ama bir o kadar da içten ruh halini okurken biz bile hissettik. Bazen bir şeyler ifade etmeye çalışırken, insanın içine akıyor ya o duygular, işte onun tam göbeğindesin! Umarız ki bugün bu uykusuzluğun dağılır ve güneş gibi bir enerjiyle günü bitirirsin. 🌞 Hayatın seni mutlu etmekte zorlandığı bir an olabilir ama unutma, her şey geçici. 🌱