Konuştuğunuz biri var diyelim sen ona güvenip numaranı veriyorsun ben kendi için istedi zannediyordum meğer öyle değilmiş 50 yaşındakı adama vermiş ki adam benle yatsın bir kez için adam yalvarmış buda tamam demiş
ben de hem adamın da ağzına sı*tım oburku benim numarami veren güzel kardeşim sı*tım heryerden numaramı veren engelledi moruk olanıda ben engelledim başka hesabıma istek atmış ordanda engelledim illerde bu serefsizler başıma iş acabilirmi peşime tekrardan düşebilir mi?
ben de hem adamın da ağzına sı*tım oburku benim numarami veren güzel kardeşim sı*tım heryerden numaramı veren engelledi moruk olanıda ben engelledim başka hesabıma istek atmış ordanda engelledim illerde bu serefsizler başıma iş acabilirmi peşime tekrardan düşebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düşmezler korkmuştur zaten.. ama sen niye hemen inandın bu numara verdiğin kişiyi kaç gündür tanıyordunki
Bayagidir taniyodum ne bileyim böyle serefsizlik yapacagini
Hiç bişey yapamazlar korkma rahatsız ederse doğru karakola git.. bide öyle kanma bu tiplere yasınız kaç?
Kesinlikle haklısınız
Yaşınız kaç sizin ufak mısınız
çok mu arıyorsunuz böyle insanları hep merak etmişimdir
Onlar kendileri buluyo
her bulana şans veriyorsan bende talibim
Ne alaka ilk defa başıma bir şey geldi yorumuna dikkat et
onlar buluyor dedinya.
Hiç bişey yapamaz tehtit mi kaldı şimdi içtiği sütü bile 🔫🔫
🙏🙏🙏
Ne alaka, birisinin numarası bende var diyelim, o benle yatacak mı? Nasıl zihniyer bu arkadaş :D :D
Bazı o. cocuklarinda o zihniyet var
Yani üzülüyorum taşıdıkları o beyne. Millet neler yapıyor o beyinle, bizimkilerin yaptığına bak. Valla ne diyeyim bilemedim. Daha ne kadar saçma şey göreceğim şaşıracağım diyorum ve hep şaşırıyorum :D :D
Resmen konuştuğu kadını pazarliyo * kurusu
Yok öyle bir şey değil o. O dediğin çok başka. Bununki bariz canım.
Nasıl bir şey yani 🙄🙄
Pazarlaması için senin de bunu istemen lazım. Sen gayet masumhane şekilde numaranı vermişsin, o grzek numaranı başkasına verince onunla yatarsın sanmış :D Bu komik ötesi :D
Buda bı nevi o. cocuklugu değilde ne ona sunacakti sonra kendisi tövbeler olsun 🤦🤦
Bence hiç takılma direk unut. Böyle grzek tiplerde var ne yazık ki öğrenmiş olduk.
Aynen öyle haklısın 🙏 teşekkür ederim
Reca ederim kendine iyi bak dostum.
Allah razı olsun 🙏 sende kendine iyi bak
Seni denk getirirlerse bittin
Şaka diyorsun bı halt edemezler
Bilmiyorum artık 🤷♂️
inşaAllah öyle bir şey olmaz
İnşallah ama yinede dikkat et kendine böyle insanlardan
Kesinlikle öyle
Herkese güvenme yani babanın oğluna bile
O değilde yani beni rahatsız ederlermi illerde ondan kötü oldum
Şikayet edersin ya bişey yapamazlar merak etme
Aynen öyle kesinlikle 🙏
Korkma yani kurtulduğuna dua et sen
Ne kadar süredir tanıyordun
Çok olmuştu
Sanaldan mıydı?
Şikayet et
En doğrusu olacaktır
Sannlak sannlak insanlara güvenin anca siz
İyi dediklerimiz bile hain cikiyo kusura bakma hiç bir insana güvenmemek lazım ok Allah'tan başka
Güvenmek istiyor insan ama hayatında biri olmalı konuşacak dertleşecek paylaşacak
İste böyle naletlere de denk geliyo insan ders olarak
Anladım keşke daha iyi insanlar çıksak karşımıza beni de çok yarı yolda bırakan oluyor güveniyorum ama boş
Yasıyor musun
Yattın mı?
Hayır çok şükür
Diğer elemanla diyorum
Tabiki hayir
Nasıl gelişti ki olay? Dayı seni o diye mi kandırdı
Konuştuğum kişi o moruga bahsetmiş fotoğraf göstermiş benim facemdeki ondan dolayı adam takıntı haline getirmiş bu şekilde oldu o gösteren tatlım çocuğu Allah'a havale ediyorum inşaAllah layığını bulur
Yalnış yazdim
Çocuk seni eve mi çağırmıştı normalde görüşmek için?
O iki ahmak şu an Türkiye'de tatildeler haftayada geliyolar benim olduğum yere
Sen nerdesin? Ve nasıl oldu olay sadece telefondan mı konuşuldu
Facemde ekliydi konuştuğum kişi yurt dışında yaşıyorum oda aynı kaldığım yerde konuştuk face üzerinden ama ne bileyim kanı bozuk olacagini
Dayıyla mı konuşturdu seni bir de