Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 yılFilistin değil suriyelidir o
058 Yorumla
Soran1 yılKanka değil kejsjsjshs
- 1 yıl
Hataylı diyorsun brat 🤣 hataylı kimi tanısam halepli çıktı
Soran1 yılBrat mı 😂 sen nerden çıkmasın bro
- 1 yıl
Made in B. L. K. N 💪🏻💪🏻🇹🇩🇹🇷😅
Soran1 yılBulgaristanlı zannettim seni ya
- 1 yıl
Yok romanya bükreş
Soran1 yılGüzel brat mı deniyor orada. Bulgarcadada brat var çükü, erkek kardeş demek 😂
- 1 yıl
Aynen brat brate frate ne dersen 😅 sen Bulgaristanlı mısın yoksa kız🙂
- 1 yıl
Yazman bile ben şumludanım diyor😅
Soran1 yılYok haskovo’danım 😂
- 1 yıl
Vayy sende bizdensin be kızçee
Soran1 yılSen nerelisin anlayamadık 😂
- 1 yıl
Romanya bükreş dedim ya 😅
Soran1 yılBizdensin derken balkan demek istedin yani anladım 😂😂
- 1 yıl
Türkiyeye geliyor musun bari arada bizim arkadaşlar var bulgaristandan çok burdalar valla😆
- 1 yıl
Aynen balkanlısın sonuçta
- 1 yıl
Hele şükür burada balkanlı birini tanıdık ya tek ben varım sanıyordum
Soran1 yılburada bulgaristanlıyım diye otomatikman beni çok tatlı bi meyve olarak görüyorlar
- 1 yıl
Ne alaka ya
Soran1 yılBilmiyorum ruslara benzetiyorlar. Duydukları an ısınıyorlar
- 1 yıl
Sarışın mısınki gözler renklidir zaten oraya girmiyorum 🙂
- 1 yıl
Onlar herkese ısınıyor yeterki dişi olsun ve nefes alsın😆
Soran1 yılTürkiyedeki kızlara ayrı bi nefreti oluyor ama 😂 sarışın değilim ama mavi gözlüyüm gerçekten rusa benzetiyorlar orası kötü
- 1 yıl
Niye nefret olsun ki boş ver güzellik başa belaa aynaya bakarak bunu diyorum olum teksin lan ne canlar yakmaya devam edeceksin 100 yaşına kadar filan😅
Soran1 yılAhahhahah güzellik başa bela derken kime karşı diyosun😂
- 1 yıl
Senin içinde benim içinde güzel olan herkes için 😅 yaa sen demiyor musun aynaya bakıp sanki hiç şuna bak kızım roketsin yaa filan😆 bende diyorum şu duruşa boya cüsseye bak Allah vermiş aslanım benim diyorum
Soran1 yılKendimi beğeniyorum ama dışarda bana bakılınca aşşşırı gıcık oluyorum. Çok nefret ederim. O ego yok bende yani 😂 erkeklerde var o aynaya bakıp öyle demesi shhshs
- 1 yıl
Yaa niye şimdi bana giydirdin 😅 ben sevgi yolunda yürürken eyfel kulesi görmüş gibi bakıyorlar bende ayar oluyorum tek yürüsem öyle.. sevgilim olsa yanımda bu sefer çaycı hüseyinle şükrü gibi duruyoruz bana yakın boyda kızı needen bulucam daha bi tuhaf oluyor😅
Soran1 yılBoyun kaç ya jshsjsjhs
- 1 yıl
1.94 kilo da 127 olması lazım bugün salonda tartıldım
Soran1 yılOhaaa dev adamsın hahahaha hey maşallah 😂😂 tuna tavus gökalafları bilirsin onlar gibisindir shhshshs
- 1 yıl
Evet görüyorum arada tiktokta filan ama onların branş farklı benim ağır sıklet kickboxing
Soran1 yılHee güzelmiş. Sen 180 kız bulman lazım manken gibi. Rusları teklif edeyim sana 😂
- 1 yıl
O şekilde olursa bizde ters gidiyor ne aşırı kaslı ne de yağlı olmamız lazım dövüşte o şekilde olursan gardını kapatamazsın hızlı yumruk tekme atamazsın suratına 15 tane yumruk yersin tek lowkick le de bitersin yıkılıp kule gibi😆
- 1 yıl
Bizim oralardan olsun yaa 1.75 aşağısı olmasın ama bulsana cidden ya😅
Soran1 yılOralardan derken türkiyeden mi. Bulgaristanlı kız alır mısın burdaki türkler bi tık kısa kalıyor gibi
- 1 yıl
Valla oralardan olsun Bulgaria, Romania, Albania, kosovo, serbia, Croatia, bosnia, macedonia hiç farketmezz
Soran1 yılBenim çevrem o kadar geniş değil. Makedonialı bi kız tanıyorum ama çirkin 😂
- 1 yıl
Bir kızla konuşuyordum önceden bulgaristanlı eda diye biriydi en son 2020 de konuştuk sonra bakalım profiline dedim evlenmiş 🤦🏻♂️🤣
Soran1 yılE evlenir tabikide 😂😂seni mi bekleyecekti
- 1 yıl
Bu arada yorumlar patladı gitti market fişi gibi hee 😅
- 1 yıl
Aman evlendiği çocuğu da gör tövbe estağfurullah yazacaktım kız sen koca mı aldın yoksa kara keçi mi aldın tövbe yaa
Soran1 yılEvet yaaaa hshshs bazı yorumlarını kaçırıyorum ben
- 1 yıl
Ne yapayım seni görünce tanıdık görmüş gibi oldum 😆🙂
- 1 yıl
Acelesi neydi sanki edanın boyu da 1.72 ydi daha 26 yaşında evlenilir mi yaa sen beklesene benim yazmamı canım 😆
Soran1 yılHahahah bekler ya oldu. Neden konuşmayı kestiniz görüşmediniz mi hiç
- 1 yıl
Görüştükte işte onun kız kardeşi kocaya kaçtı filan o arada o olaylarla ilgilendi bende olan oldu bizim hakkımızda konuşalım deyince bu durumda mı filan dedi biraz kapıştık oraya gittim görüşmedik bile halbuki biliyordu geldiğimi de bende orada başka bir kızla tanıştım bu herşeyi bitirdi diye baktım her yerden sövüp engellemiş bana Bulgarca 🤦🏻♂️🙂
- 1 yıl
Ama 7 ay hiç geri dönmedi tamamen bitti diyerek konuşmayı kestik yoksa gelip birini bulup aldatma yok bro
Soran1 yılKız dönmez zaten ya. Genelde erkekler dönüyor
- 1 yıl
Valla o kadar ağır küfürden sonra bende onursuz değilim kanka bak ne diycem aralıkta sofyada senshi gala da dövüşücem yunanla enişte adayı ile gelip izlesenize yakınsa sofya size tanışırız hem
Soran1 yılO zaman bende şöyle bi şey söyliyim kız ağır küfür ediyorsa zaten bitmiştir 😂😂
- 1 yıl
Yaa bende dedim gerçi masum değilim senin gibi kaç tanesi benim peşimde hadi ordan kız zilli dedim başka bişey dedim de sana karşı terbiyemi bozamam anca kulaklarını tıkaman lazım 🙂
Soran1 yılBana mı dedin anlayamadım kafam karıştı şimdi 😂
- 1 yıl
Yani bende ona birşeyler dedim ama senin yanında söylemeye terbiyem müsade etmez hemcinsine dediğim şeyler 😆
Soran1 yılHee 😂 küfür bitiriyor her şeyi. Bana erkek küfredince zaten anında soğuyorum. O kim ki bana küfredecek, yürü git kafamı kızdırmasın 😂
- 1 yıl
Kadın da küfür edince acayip ama durduk yere etmedim ki bende Allah Allah sen bakma böyle durduğuma öyle de kadınlara karşı beyefendi ve nazik davranır bu adam🙂
Soran1 yılNasıl kırdıysan fena sövmüş. Evlendiği adam kim ki kara diyosun
- 1 yıl
Aslında kırmadım da neyse ben sevince aşırı kıskanç oluyorum gözüm o kadından başka bir şey görmüyor ve beni atlatmak için geçiştirmelerine gelemiyorum son zaman onu yapıyordu.. boş ver ya bilmiyorum o kişiyi cingen gibi bişey 😆
Diğer konusunda 427 cevap paylaştı. Arap yani
044 Yorumla
Soran1 yılArap sayılır
Soran1 yılTürkiyede doğma büyüme. Dedelerinden gelen bir köken sadece
Soran1 yılYani evet ama mülteci falan zannetme diye
Soran1 yılTamam la. Bende zaten bulgaristanlıyım türkiyelen alakam yok ama türküm diyorum. Kökenim türk sjshjsjsjsh
Soran1 yılEvet ama ben tr de yaşamadığım için gçömen bile olmuyorum sjshhs
Soran1 yılTürküm diyorum zaten ya. Ama genelde türkiyeye gidince bize bulgar derler o yüzden dedim sjsjj
Soran1 yılEvet. Ne kadar da bilgilisin şaşırdım
Soran1 yılYok o öyle biri değil ya😂 Çok saygılı bi çocuk arap diye o zihinde biri değil. Artık 2025 olduk bu kafadan çıkalım lütfen
Soran1 yılYa çocuk hayatlı. Neyse
- 1 yıl
kızım banane senin kendi hayatın ama yorumlara baktım çocuğu seviyosun belki anladik da aklamak için 40 takla atmışsın Filistin kökenli diyosun hatayli diyorsun daha sen Arap olduğunu kabullenmek istemiyosun ya bende atıyorum İngiltere vatandaşlığı olsa ordaki kız bana ingilizsin mı diyecek sırf vatandaşlığım var diye
Soran1 yılHataylıların çoğu arap kökenli. Çocuğa sordum bana dedi ki yarı arap yarı türk dedi. Öyle olması kötü bi insan olduğu anlamına da gelmiyor.
Soran1 yılHayır 5 kardeşi varmış 😂
Soran1 yılYa normal bi aile. İstanbul'da yaşıyorlar. Annesi babası evli. Normal bi aileler. Annesi de normal türk kadını gibi kapalı. Öyle siyah çarşaflı değil. Korkunç görünmüyor sıradan insanlar işte
Soran1 yılYa hayır. Dış görünüş olarak türkleşmişler, senin zannettiğin gibi değil onu anlatmaya çalışıyorum ben. Ne bu düşmanlık anasını satayım ya
Soran1 yılTamam 👍
Soran1 yılSağol. Bu arada profil fotoğrafın ne anlama geliyor
Soran1 yılHangi mitolojiden
Soran1 yılSen müslüman değil misin
Soran1 yılE tamam 😂
Soran1 yılBaşka yok sordum merak ettim. Satanistlerin ilgi duydukları şeye benzemiş bi tık sadece
Soran1 yılHahahaha beni zannetmişsin 😂 bu kadar da aklına girmiş olamam ahah
Soran1 yılYok diğer yorumlara cevap verirken zaman kalmıyo 😂
- Diğer konusunda 986 cevap paylaştı.
1 yılHataylilar candır ha
01 Yorumla
Soran1 yılBende hep iyi şeyler duydum
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTürk değildir
020 Yorumla
Soran1 yılYarı arap yarı türk
- 1 yıl
Araptan türk olmaz kanka kimse kendini kandırmasın vatandaşlık aldı diye türk olunmaz sen bilirsin
Soran1 yılTürkçe biliyor sadece ve türkiyede doğuma büyüme, dedelerinden gelen bi köken. Bende bulgaristanda yaşayan bi türk kökenli insanım. Bulgar mı oluyorum?
Soran1 yılburada doğdum ama hepimiz türküz ailem falan
- 1 yıl
İşte onu belirtmen lazım o zaman ama, çocuk için diyorum tabi bunu ya şu mülteci olayları gereksiz işler can sıkıcı olabiliyor bazen önyargılı davranıyorum bu konuda kusura bakma sen
Soran1 yılKusura bakmıyorum ya sorun yok. Hataylı yani anlıycağın. Sorduğumdada arap kökenli türk dedi
- 1 yıl
Hatay insanı iyidir bu arada sen nerelisin
Soran1 yılBulgaristanlı türküm bende. Türkiyede hiç yaşamadım. Bana ne diyeceksiniz bulgar mı 😂 ama bulgarla alakam yok. Sadece burada yaşıyorum
- 1 yıl
Bulgar göçmeni falan denir normalde türkiye de de yaşamadım diyorsunuz nerde yaşıyorsunuz 😂
Soran1 yılBulgaristanda yaşıyorum. Hep türkçe konuşuyoruz.
- 1 yıl
Ee siz türksünüz o zaman işte köken burası çünkü
Soran1 yılEvet aynen öyle
- 1 yıl
Öyle :)
Soran1 yılVe arap kökenli biriyle tanıştım çok tuhaf bi çift olduk 😂
- 1 yıl
Ben yorumsuz kaldım bu konuya hayırlı olsun diyelim mi ne diyelim 😂
Soran1 yılHahah evet diyebilirsin. Ailem kabul ederse bana sorun yok 😂 çocuk zaten İstanbul'da yaşıyor yani bana yakın sayılır
- 1 yıl
Sence kabul eder mi? 😅
Soran1 yılYa kız kuzenim pakistanlıyla nişanlandı kabul ettiler teyzemler. Arapça ve ingilizce bildiği halde. Bu garibimi mi kabul etmeyecekler. 😂 hayırlısı olsun.
- 1 yıl
Bilemiyorum valla hadi hayırlısı şimdiden o zaman 😊
Soran1 yılTeşekkür ederim hayırlısı evet. Bende emin değilim daha baya bi tanıyıp görmem lazım. Öyle kolay kolay güvenmem
Gizli Üye(30-35)1 yılaraptır, arap kalacak
14 Yorumla
Soran1 yılKötü mü
Soran1 yılNeden tiksiniyorsun
Cevap sahibi1 yıldünyanın %90nı ile aynı nedenden. kültürleri algıları dünyaya bakışları blablabla
Soran1 yılTamam gı sakin ol yemediler seni. Allah cezanı vermeye sıhsjsjs
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Öncelikle insanları kökenlerine, memleketlerine göre değerlendirmemeyi öğrenmek güzel bir adım olurdu 🎈 Çünkü her birey, kökeninden bağımsız olarak kendi kişiliğini oluşturur. Filistin kökenli biri de Hatay gibi kültür mozaiği bir şehirden geliyorsa, bu onun yalnızca farklı katmanlara sahip olduğuna işaret eder. İnsanları tanımadan yargılamamak gerekir, değil mi? 🚀