Diğer Ben pek sigara içmem ama muhtemelen artık bırakamam sigaraya başladım chester içdim hafif geldi malbora edge ağır geldi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor siz ne önerirsiniz arkadaşlar ara sıra ikram ederse içerdim ilk alışkanlığım pek sigara hakında bilgimde yok sarı filtre beyaz fitre falan bilmiyorum Güncellemeler10 ay koku yapmasın lütfen Ben pek sigara içmem ama muhtemelen artık bırakamam sigaraya başladım chester içdim hafif geldi malbora edge ağır geldi? Cevapla Fal Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. LD slim olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Hiç başlama çok iğrenç bişey özenme başlama böyle böyle içtim sen gibi 1 senedir içmiyorum amateme gittim ilaçlarla çok zor bıraktım ciğerlerde ağrı yapar 0 2 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Teyzem astım oldu sigaradan bırakamıyor Yorumla Soran 10 ay Sorulan soruya sorunun cevabı dışında bise yazma Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 ay Hiç devam etmesen en güzeli ama beyaz filtre kullan (sarıya göre koku yapmaz pek) illaki içmek istiyorum diyorsan. Edge sky kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 10 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Parliement midnight blue 0 6 Yorumla Soran 10 ay ingilizce seviyem b1 ben bile okuyamadım Yorumla Paranoyak-Maan 10 ay Ekran görüntüsü al esnafa göster Yorumla Aelirenn 10 ay Kısa Parliament desen de verirler zaten uzun uzadıya adını söylemene gerek yok Yorumla Paranoyak-Maan 10 ay Öyle derse night blue verirler Yorumla Soran 10 ay @Aelirenn koku yaparmı Yorumla Aelirenn 10 ay Her sigara koku yapar ama arka arkaya çok içmezsen üstünde ağırlığı olmaz. Eve gitmeden parfüm kullanırsan problem yaşamazsın Yorumla
DomLux Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 10 ay Touch blue candır ama pahalı ya da drange blue 0 2 Yorumla Soran 10 ay tam adı nedir Yorumla DomLux 10 ay Ya malbora touch blue ya da kent drange blue Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay kent slim black al sıfır koku 0 4 Yorumla Soran 10 ay ama kent çok gariban işi Yorumla Cevap sahibi 10 ay o sırada parlementten pahali oluşu Yorumla Soran 10 ay ama kent sert Yorumla Cevap sahibi 10 ay grey daha hafif Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Malbora mı 0 4 Yorumla Soran 10 ay ? Cevap sahibi 10 ay ? Soran 10 ay ne yaşıyon Cevap sahibi 10 ay Sen ne yasiyon hacı emmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
LD slim olabilir
Hiç başlama çok iğrenç bişey özenme başlama böyle böyle içtim sen gibi 1 senedir içmiyorum amateme gittim ilaçlarla çok zor bıraktım ciğerlerde ağrı yapar
Teyzem astım oldu sigaradan bırakamıyor
Sorulan soruya sorunun cevabı dışında bise yazma
Hiç devam etmesen en güzeli ama beyaz filtre kullan (sarıya göre koku yapmaz pek) illaki içmek istiyorum diyorsan.
Edge sky kullanabilirsin
Parliement midnight blue
ingilizce seviyem b1 ben bile okuyamadım
Ekran görüntüsü al esnafa göster
Kısa Parliament desen de verirler zaten uzun uzadıya adını söylemene gerek yok
Öyle derse night blue verirler
@Aelirenn koku yaparmı
Her sigara koku yapar ama arka arkaya çok içmezsen üstünde ağırlığı olmaz. Eve gitmeden parfüm kullanırsan problem yaşamazsın
Touch blue candır ama pahalı ya da drange blue
tam adı nedir
Ya malbora touch blue ya da kent drange blue
kent slim black al sıfır koku
ama kent çok gariban işi
o sırada parlementten pahali oluşu
ama kent sert
grey daha hafif
Malbora mı
?
?
ne yaşıyon