Peygamberin kızı Fatmadan, damadı Aliden ve hatta Peygamberimiz olan Muhammed de dahil herhangi bir yaratılmıştan, herhangi bir ölümlüden ve ölüden Medet uman, fayda bekleyen kişi, adam, kadın her kimse istisnasız müşriktir
Onların çoğu, şirk koşmadan Allah'a iman etmezler. Yusuf 106 bak bu çeviriyi her yerde bulamazsınız. Genelde şöyle çeviriyorlar "Onların çoğu Allah'a iman etmezler de ancak şirk katıp-dururlar" hayır, şirk bataklığına batmadan iman etmezler demek istiyor.
@QuraniyyunMuslim bu bir tür psikolojik savunma. Belirli kalıpları tekrar ederek yemeklerin lezzetli ve şifalı olmasını garanti altına almak istiyorlar. Bunun ne tür bir sakıncası olabilir ki? Bir de müslüman olduğumu nereden çıkarıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu ilk defa duydum anlamını bilmiyorum o yüzden yorum yapamam.
Ama bugün dünyada İslam diye yapılan pek çok eylemde şirk var onu söyleyeyim.
Fatma Ana İslam'da geçen kişi yani. Bundan medet umuyoruz bu şirke girmiyor mu diye sordum
Peygamberin kızı Fatmadan, damadı Aliden ve hatta Peygamberimiz olan Muhammed de dahil herhangi bir yaratılmıştan, herhangi bir ölümlüden ve ölüden Medet uman, fayda bekleyen kişi, adam, kadın her kimse istisnasız müşriktir
Onların çoğu, şirk koşmadan Allah'a iman etmezler. Yusuf 106 bak bu çeviriyi her yerde bulamazsınız. Genelde şöyle çeviriyorlar "Onların çoğu Allah'a iman etmezler de ancak şirk katıp-dururlar" hayır, şirk bataklığına batmadan iman etmezler demek istiyor.
Müsrikler de iman ediyor çünkü. Müşrikler ateist değil
Muhtemelen islam öncesi bi gelenek ve “fatıma anamızın eli” denilerek islami bir kılıf veriliyor. Bence zararsız bir pratik 🤷🏻♀️
Sen de nerede İslam ile ters bidat, uydurma ve hurafe varsa onaylıyorsun çok ilginç. Sünni de değilsin galiba.
@QuraniyyunMuslim bu bir tür psikolojik savunma. Belirli kalıpları tekrar ederek yemeklerin lezzetli ve şifalı olmasını garanti altına almak istiyorlar. Bunun ne tür bir sakıncası olabilir ki? Bir de müslüman olduğumu nereden çıkarıyorsun
Fadime ana kim
Fatma Ana doğrusu
Kardeşim illa birini mi katcaksınız araya günah ya da deyil katmayın. Boşverin.
Ben katmıyorum ki zaten. Annem yapıyordu bazen keki pişirince benimde aklımda takılı kaldı
Fadime ana değil o manyakkkk fatma anamızın 😂
Yanlış oldu işte yav. Şirke girmiyor mu siz bana onu söyleyin Allah olmayan bir şeye Allahmış gibi medet ummuş olmuyor muyuz
Ben demiyorum onu Fatmaya da Fadimeye de inanmam
Hiç duymadım bilmiyorum
İlk defa duyuyorum,