Gördüğüm soru:Aquaparkta kayarken bir erkek çocuğu içeride kalmış benimde haberim yok bindim kayarken tam o yuvarlak ortasında delik olan yerde bi erkek çocuk bacakları açık bir şekilde bana doğru dönüktü ve maalesef ayaklarımla çocuğun kasık arasına çarpmıştım sonradan konuştum bişeyi yokmuş sadece ağrıyor dedi ama emin değilim sizce?
bunu yazan bir kadın ve çocuğun kısır kalıp kalmayacağını soruyor sizce bu gerçekmi ona göre tavsiye vereceğim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kalmaz her halde. Kasığına futbol topu yiyip, afedersin toplarindan birini kaybeden dedemin torunuyum ben 😀nesil devam etmişkeee yani
Cidden kasığına top gelince 1 topunu mu kaybetti
Evet. Patlatmişlardı. Ay şu an dedem hayatta yok 90 yaşinda kaybettik seneler olur. Çoçukken olmuştu.10lu yaşlarında.
Oha ya nasıl patlamış bi top gelmesiyle garip. Bu hikayede çocuğunkiler net patlamıştır valla ayy çok kötü allah korusun
Patlasaydı acıdan, kıvranmadan ağlamadan duramazdı. Benim dedem bayildıydı acıdan. Anneannem anlatırdı.
Kanka kız yorumlara geldi konuştuk yüzde 80 kısır kalabilirmiş çocuk
Ay allah korusun. Ama ne bileyim öyle çarptım çoçuğa incindi kisir kaldi kesin söylemek ne kadar doğruki? doktora görünmesi gerekmezmi?
Askim o çarpan kız benim zaten ailesi doktora götürdü yaşı küçük ergenliğe girince belli olur ama %80 kısır kalma ihtimali var demişler zaten çocuk çok kıvranmıştı o gün ama suç bende değil
Yok aq ne kisiri
İyide canım düşünsene aquaparkta son hız kadın kayıyo ve ayaklarıyla çocuğun topları direkt temas içinde bence kısırdanda kötü olmuştur çocuk toplarını kaybetmiştir eğer gerçekse
Yok knk emin ol bir bk olmamistir olsa da ne yapacaksın sen mi alacaksın adamı ya da çok kötüyse zaten o dakika anlardın
Knk olay benim değil zaten başka birinin hatta bak yorum yapmış. Ama benim takıldığım nokta darbe gelen kişi küçük çocukmuş o yüzden dedim
Aaa bak o zaman durum degisir ama kisir plmaz
Kız kendisi söyledi yüzde 80 kısır kalabilirmiş çocuk
Kanka küçük çocuğu Tesisleri nasıl Büyüyor da kısır olabiliyor yani içsel bir sorun yoksa ne bileyim ben kopmadıkça Bence bir sorun olmaz zjzjxjxjxj
Kız dalga geçme şdnsödls yazık ya ama zaten ihtimal vermişler yani büyük ihtimal baya fazla doku zedelenmesi vardır o yüzden yüksek ihtimal vermişlerdir. Ama o an çok garip ya çocuk bi bakıyo bi kadın testislerine doğru ayağının tabanıyla çarpmaya geliyo cidden çaresizlik o ya kröskdkdkd ama Allah korusun kimsenin başına gelmesin
Amin bacim ya ben buyuk adam sandim ilk basts
Kizlar Benim hakkimdami konuşuyonuz mckxmdkd
@Esra_287228 aynen ya o an ne hissettin düşünmek bile kötüdür senin için ya da boş ver
Yok kız o an baya şaşırdım onun dışında biraz mahcup oldum çocuğa ama hediye falan alıp vermiştim hastanede, benim için travmatik bi olay değil yani hatta bazen hafif komiğime bile gidiyor
Kız benim sorumu görmüşsün
Oha cidden peki olay gerçekmi doğru söyle ama
Evet gerçek çocuk yerdeyken yanına gittim kıvranıyordu bişeyin var mı dedim yok dedi ayağa kalktı ama ben gidince tekrar yere yatmış kıvranmış arkadaşlarım söyledi. Kısır kaldımı bilmiyorumda zaten 3 yıl önceki olay bi sorun yoktur
Kısır gibi bir durum oldumu peki
Ben ailesiyle konuştum çocuk daha küçük olduğu için doktorlar bilemiyormuş ama %80 kısır kalabilir fakat ergenlikte değişebilir demişler. burada sorunda ordaki cankurtaranda çocuk çıkmadan beni bindirmemeli zaten çocuğun ailesi cankurtarandan şikayetçi olmuştu ama sonra noldu bilmiyorum