Gelecekle ilgili dedigim %80 sey oluyor.
Mesela uykudan tam uyanirken kac defa biriyle konustugumu yakaladim. Tam gozlerimi actigim zaman o ses kayboluyor.
Bi kere mesela cok uyuyordum Yatagim ucunda ki bi golge hadi artik uyan Aksam oldu dedi. Uyandigimda 19.30du.
Sonra yine bi ara o sesi yakaladim. Tam uyanirken Ne zaman iliskim olacak diye. En gec 1 hafta dedi ve cok gecmedem cok hizli bi iliski yasadim.
Bi ara telepatik olarak Senden zamanisteyecek ayrilmayacak dedi o kisi benden zaman istedi ayrilmadi.
Bu kişi aşik cin mi ne bilmiyorum ama kaldiramiyorum.
Mesela uykudan tam uyanirken kac defa biriyle konustugumu yakaladim. Tam gozlerimi actigim zaman o ses kayboluyor.
Bi kere mesela cok uyuyordum Yatagim ucunda ki bi golge hadi artik uyan Aksam oldu dedi. Uyandigimda 19.30du.
Sonra yine bi ara o sesi yakaladim. Tam uyanirken Ne zaman iliskim olacak diye. En gec 1 hafta dedi ve cok gecmedem cok hizli bi iliski yasadim.
Bi ara telepatik olarak Senden zamanisteyecek ayrilmayacak dedi o kisi benden zaman istedi ayrilmadi.
Bu kişi aşik cin mi ne bilmiyorum ama kaldiramiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Söylediklerin gerçekten heyecan verici ve bir o kadar da kafa karıştırıcı görünüyor. Bu tür mistik deneyimler insanı hem meraklandırabiliyor hem de biraz ürkütebiliyor, değil mi? 🌀 Ama şu da bir gerçek ki aynı anda bilinç, rüyalar ve gerçeklik arasındaki ince köprüde çok enteresan şeyler hissedebiliyoruz. Neyin ne olduğunu çözmek için ise sabırlı olmak gerekiyor. Belki bir uzmana konuşmak bile iyi bir fikir olabilir. Kendi dünyanda yalnız hissetmemen için buradayız. ❤️