• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Lazlar mı daha tehlikeli yoksa kürtler mi?

sonfenotipbukucu
sonfenotipbukucu Takip Et
Xper 5 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Lazlar mı daha tehlikeli yoksa kürtler mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AlininAnnesi72
    AlininAnnesi72 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Tehlike Kürt, Türk, Laz ya da Arap değildir..

Tehlike İnsanlar; yüzünde iyilik, dilinde tatlılık taşır ama kalbinde kötülük besler. Seni sever gibi yapar, aslında çökerken izler. En çok da güvendiğin yerden vururlar. Yani ikili oynayan TEHLİKELİDİR...

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

7

Cevap

• Yanlızkurt145
    Yanlızkurt145 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay

Lazlar sürpriz kutu, Kürtlerin amacı belli zaten, iyi kürt var kötü Kürt var, iyileri Can, kötüleri sarı torba, lakin Lazlar kapalı kutu, ben şansımı Kürtlerden yana kullanıyorum, tabii kötülerin kafasına sıkmak şartıyla 😉

1
    48 Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

Öyle mi dersin?

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

allah rızası için doguya gidip birine tokat atmaya kalksana soyunuz sopunuz klavye artisti dottoa

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@AlininAnnesi72 kesinlikle güzel ablam 🌹, şu ülkede Kürtlerden başka ırk muhabbeti açan yok, yani Kürtler fitne çıkartıyor diyebiliriz, ama lazlarda çok gergin, Lazlar hakkında hiçbir şey diyemeyeceğim çünkü bilmiyorum, ama Kürtler belli, Kürtlerin iyisi can, kötüsü sarı torba ☺️

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@ölümmeleği00 kardeşim ben niye doğuya gideyim, doğuya gidip neden birisine Tokat atayım, doğadakiler zaten medeniyetsiz, ama batıya göç etmiş Kürtler örnek ben, biz kürdüz, benim ailem Kürtçe konuşuyor, şaguzuni diyorlar kendilerine, ve bizimkiler HDP'ye dem Parti'ye falan asla oy vermiyorlar teröristlere oy vermiyorlar, çünkü batıya gelip medeniyet sahibi olduk, sen doğuya gidersen bin yıl geriye gidersin, oradaki oeler kaçak elektrik kullanıyorlar zaten, yani şu ülkede harbiden diyorum Kürt sorunu var ama bu şiddetle çözülebilecek bir şey, ben şahsen bu ülkeye zarar veren Kürtlerin imha edilmesini isterim, ben de kürdüm ama ben bu ülkeye zarar vermiyorum

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

sen yalnızca bir maşasın arabistanda arabım dersin ermenistanda ermeniyim dersin çünkü senin kanın it kanı kürt falanda degilsin bildiğin ermeni tohumusun

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

şimdi git artıslıgını basksına yap bizim ring seni bozar

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@ölümmeleği00 bre ** sen kimsin bana böyle dersin, ben Türkiye cumhuriyeti'nde doğdum, doğduğum bu topraklara sonsuz saygı hürmet ve sevgi besliyorum, bu topraklar için ölürüm, bunu demem yanlış mı, sizin gibiler de fitnekar, sorun çıkartıyorsunuz, bu ülke Türkiye Cumhuriyeti tüm vatandaşlara eşit davranıyor bir Kürt Cumhurbaşkanı da olur Bir lazda cumhurbaşkanı olur bir Türk de cumhurbaşkanı olur, lakin sizin isteğiniz farklı, bu vatandan bir karış toprak bile alamazsınız, Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@ölümmeleği00 doğrular değişmez, bunu unutma kötü Kürt

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@Yanlızkurt145 Ablacım dediklerine ve fikrine saygı duyarım, lakin senin bu dediğin başka bir boyut..
      Bende kürdüm has ve has kürdüm bunu asla gizlemedim, Ben Kürtçe konuştum diye dışlandım, Kürtçe şarkılar dinlediğimiz. Sevdiğimiz için dışlandık.. Kürtçe konuşmazsın dediler konuştum bu benim ana dilim evet seninle "sizinle” aynı havayı alıp söylüyoruz ama eğer Türkiye'de sadece Türkçe konuşulucak, dilin yok, ülken yok, dersen zaten herkes dağa çıkar... Biz dilimizi savunduk ama askerilikte yaptık.. burada siyasi bir tartışma yapmıyorum ama herkes aynı yerden geldi ve eşit o yüzden daha fazla kötüye gitmeden azıcık olgunlaşın derim..

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

bu ulkeye en baglı ırk kürt ırkıdır gelip burada bizim vatan sevgimizi bayrak sevgimizi sorgulayacak bşr hadde sahip degilsin şimdi işine bak tvde pepe izle sıkma canımı

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@AlininAnnesi72 buna insanca cevap verince gercekten insanlıktan anlıcagınımı dusunuyorsun

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@AlininAnnesi72 ablam zamanında bu ülkede başörtülü insanlara da zorbalık ettiler benim annem başörtülü, şu an biri benim yanımda annemin kılına dokunsa onun o elini kırarım, şu ülke 20 30 yıl önce çok kötü bir dönemden çıktı, kürkçülük de zarar gördü, lakin şu an her şey değişti, AK parti'den nefret ediyorum ama, bu ülkenin medeniyet sahibi olmam mertebesine onların iktidarında geldik, ben bunu anlamış değilim, son 20 yılda her şey değişti, doğuda terör bitti, ülkemizde bombalar patlamıyor, ırkçılık da bitti, Türkiye Büyük millet meclisi'nde Kürt bir tane kadın vatandaş başkanlık görevi yapıyor, sence bu ülkede hala ırkçılık var mı, AK parti iktidarı bunun düzeltti, artık her şey normale geldi, lakin şu an hala Kürtler bize ırkçılık yapılıyor diyorsa ben buna dur dedim, o devir artık bitti artık medeniyet sahibi bir ülke olduk az da olsa 20 yıl önceye nazaran, şu an gelip birisi derse bana biz Kürdistan'ın kuracağız diyarbakır'ı alacağız Hakkari alacağız cart curt bir şeyler derse, bu benim zoruma gider, bu ülkede herkes istediği partiye oy veriyor, zaten doğuda hep dem kazanıyor Kürt partilere oy veriyorlar Kürtler, Türkiye Cumhuriyeti faşist bir ülke olsaydı o dem partiyi kapatırdı mesela, ama bu ülke öyle kötü bir ülke değil, sizi çok iyi anlıyorum, ben o zamanlarda yaşamadım ben dünyada yoktum hatta, ama bu ülkeye 20-30 yıl önce başörtülü insanların başörtüsüne karışan saçma bir iktidara sahipti, 20 yıl önce bin yıl gerideydik, lakin bu düzeltildi ne mutlu, şimdi lütfen kimse yok bize ırkçılık yapılıyor biz Türkçe müzik dinleyemiyoruz şu bu demezsin çünkü her şeyi değişti artık herkes özgür

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@ölümmeleği00
      Ben siyasi görüş yapmayı çoktan bıraktım..
      Ne b*ok varsa siyasetçiler de var kardeşi kardeşe düşman eden onlar, olayı ateşe çeviren onlar, her şeyi yapan karıştıran halka zarar veren yine onlar... O yüzden siyasi oy bile kullanmıyorum..

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@AlininAnnesi72 boyle insanlara krdes mi diceksin soylediği seylere bak kurtlere sarı torba yemin ederim kedi miyavlasa altına kacırmazsa adam degilim

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@ölümmeleği00 ya sen ne anlatıyorsun ölüm meleği dağa çik istiyorsan ortada bir haksızlık varsa, sonra sonra TSK gelsin seni tb2'ler ile imha etsin olsun bitsin 😉, İnan bana hala haksızlık var diyorsan daga çık kardeşim, sizler zamanınızda çok dağa çıktınız, sonunuz ne oldu sarı torba oldu.

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

yo bak daga cıkmadım şehirdeyim elhamdulillah devletime baglı bir türkiye vatandasıyım aslım belli soyum sopım belli aslımı inkar edip konusmuyorum ve aklı mantıgı olan her insan bilir ki ırkına ihanet edenin kanı bozuktur kopegin dostlugu daha şyidir hadi şimdi baka cevap verme agzımı bozamk istemiyorum

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@ölümmeleği00 ölüm meleği dostum, sizin gibiler ya da senin savunduğun o PKK denen silahlı örgüt 50.000 insanın canına kıydı, silahsız 33 askerin kanını döktü, ben bu ülkede 6 ay vatan borcu ödedim askerliğimi yaptım geldim 3 ay olmuş geleli, düşün suçsuzsun sadece askersin zorunlu askerlik var, silahlı insanlar geliyor seni şehit ediyor, zoruna gitmez mi kardeşim, gerçi sen askere de gitmemişsindir daha, kaç tane Kürt komutan gördüm, bu ülkede ırkçılık yok tamam mı bunu kafana koy

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@Yanlızkurt145

Ben kimseye ırkıyla, inancıyla bakmam. Bu ülkede yıllar önce başörtülülere yapılan zulmü de unutmuyorum, Kürtlere yapılan ayrımcılığı da. Ama bugün çok şey değişti. Artık herkes özgürce yaşıyor, konuşuyor, oy veriyor. Hala"bize ırkçılık yapılıyor" diyene dur derim. Çünkü birlik zamanı, ayrılık değil. Provokasyona yer yok, bu ülke hepimizin...

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

dostum sen git senin derdin bizi siyasete cekmek ama agzın süt kokuyor baban gelsin

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@AlininAnnesi72 bunun yorumunu kaldırtırmısın soydaşın olarak rica ediyorum senden

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@ölümmeleği00 ben de kürdüm kardeşim, benim ailem Kürtçe konuşuyor şakuziniyiz biz, benim yorumum niye kaldırılıyor, doğrular zoruna gittiği için mi

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@ölümmeleği00 Sende sus Allah aşkına daha uzatma fazla kendi düşüncesi ne söylerse söylesin bizene..

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@Yanlızkurt145 ok

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@AlininAnnesi72 yazık

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@ölümmeleği00 tamam bana yazık sus..

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@AlininAnnesi72 susturman gereken ben miyim sence gerci ben senin dusmanınım tamam

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@ölümmeleği00 benim düşmanım değilsin adamın ağzını bağlayamayiz konuştukca daha büyüyor işte ırkçılık böyle oluyor. Tamam de geç ne uzatıcan kendini ifade ettikçe daha çok yanlış anlaşılıcaksın biz kendimizi biliyoruz o da kendisini neyse ben bu konuda daha fazla uzatmak istemiyorum..

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@AlininAnnesi72 ok

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@ölümmeleği00 Allah razı olsun 😀

Yorumla
    • Yanlızkurt145
      Yanlızkurt145
      11 ay

@ölümmeleği00 ölüm meleğinin bazı şeyler hala zoruna gidiyor, arkadaş sen herhalde sosyal medyada çok takılıyorsun, sosyal medyada farkındayım Kürtlere yönelik bir ırkçılık var ama dışarıda öyle bir şey yok, sana tavsiyem sosyal medyadan çık, dışarıya bak, göreceksin ki herkes eşit, ya da askere git sen büyük ihtimal askere gitmedin, askere gittikten sonra anlayacaksın ki Türk de Kürt de Laz da hepsi eşit, Türkiye Cumhuriyeti hiçbir vatandaşına ırkçılık yapmıyor, ve yapamazda, çünkü bu ülke laik bir ülke, vatandaşının dinini ırkını fikrini gözetmek sizin herkese eşit davranan bir ülke, daha bunu öğrenmeden bunun farkında olmadan konuşmaman gerekiyo, yanlış anlaşılırsın

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

tm

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

ben kaçak çay içeyim ya seni takamam sende sütünü iç tamam hadi bay bay

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@ölümmeleği00 😂😂😂

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@ölümmeleği00 @Yanlızkurt145
      Soru sahibi gerçekten rahatsız oluyor çok ayıp herkes kendi bildiğiyle kalsın bence kalpler kırılmasın diyip burada sonlandıralım
      Soru sahibi @sonfenotipbukucu sende kusurumuza bakma
      Herkese hayırlı akşamlar dilerim canolar...🌸

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

@ölümmeleği00 kürtlerin teke tek kavgaya girdiğini hiçbir zaman görmedim ama lazlar öyle değil ülkenin en yürekli insanları lazlar bence

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

@AlininAnnesi72 dağa çıkmak isteyen için bahane çok ama türkiye askeri olarak çok güçlü dağa çıkanın Max 1-2 sene ömrü kalır eninde sonunda sonu sarı torba olur

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@Çedman biz az önce bu konuyu kapattık bir daha açmamak üzeree..

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@Çedman kessinlikle haklısın

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      11 ay

@Çedman haklısın

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

@AlininAnnesi72 senin zaten eşin Türk bir zahmet dağdakileri savunma

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

@Çedman eeeee ne olmuş türk diye susayım mı eşim benim Kürt kızı olduğumu biliyor beğenmediyse almasaymış 😀

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

@AlininAnnesi72 yok hem dağdakileri savunup hem türkle evlenmek nedir yani zaten yurt dışındaki Kürtlerin geneli savunuyor apoyu pkkyı

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

Yurt içinde yemiyor tabi

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

Sen ortalığı karıştırmaya devam et

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

@AlininAnnesi72 keşke ne kadar savunan varsa Türkiye'yi terk etse yoksa başımıza Türk bir lider gelirse asıl sizin için o zaman ortalık karışacak

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      11 ay

Allah aşkına yeter ya, böyle bir sorunun altında bulunduğum için kendime çok kızıyorum..
      Nerden denk geldiniz bee

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

@AlininAnnesi72 dağa çıkanları savunduğu bu kadar belli etme rahatlığın yurt dışından geliyor zaten

Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

Eşine yazık

Yorumla
  • Çedman
    Çedman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    11 ay

Kürtler kalabalıkken lazlar ise her zaman tehlikeli

0
    0 Yorumla
  • blckjuliet
    blckjuliet Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay

Bir laz olarak Kürt diyorum

0
    1 Yorumla
    • Çedman
      Çedman
      11 ay

Kürtsün zaten

Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

Allahtan korkmayandan korkacansın.

0
    0 Yorumla
  • KaradaglıV1
    KaradaglıV1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    11 ay

Ben kürdüm tehlike miyim ben

1
    0 Yorumla
  • alibey0606
    alibey0606 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    11 ay

Kürtler çok cana yakın insanlardır

0
    0 Yorumla
  • nurnure
    nurnure Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    11 ay

Kimden ne çıkacağı hiç belli olmaz

0
    1 Yorumla
    • alibey0606
      alibey0606
      11 ay

Kürtler çok iyi insanlar ama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    11 ay

Moğollar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

fark etmiyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

ırk açısından yani insanoğlu tehlikelidir her daim

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Lazlar mı daha tehlikeli yoksa kürtler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zuzula mi ifrit mi daha tehlikeli? 5 cevap verildi
Elti mi daha tehlikelidir yoksa görümce mi? 65 cevap verildi
Hakkari mi daha tehlikeli Şırnak mı? 7 cevap verildi
Arkadaslar kapali kadinlar daha mi tehlikeli? 10 cevap verildi
Elti mi, görümce mi? Hangisi daha tehlikeli? 9 cevap verildi
Elti mi, görümce mi? Hangisi daha tehlikeli? 97 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İçinizde çılgın bir yan var mı?
  • Alışveriş bağımlısı olduğunu düşünüyor musun?
  • Evinizin temizliğiyle en çok kim ilgileniyor, ev işi kimde patlıyor?
  • İletişim kuramadığınız biriyle sevgili olur muydunuz?
  • Kırmızı çilek aşkına yapılan tasarım nasıl olmuş mu?
  • Dedikodu yapmayi sever misin?
  • Çocuk bakmayı seviyor musunuz?
  • Baskıcı kişilerle yapabiliyor musunuz?
  • Avokado yeşili göz makyajına kırmızı eklemek sizce uyumlu ve hoş duruyor mu?
  • İlişkilerde erkek mi daha affedicidir, kadın mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨