Mesela içimden bi ses ağrın geçerse bu şu ibadeti yapacak mısın diyor? ( adak anlamında)
Bende o an evet diye kelime geçti aklımdan ve bunu sesli söylemiş de olabilirim emin değilim ( ama o evet başka anlamda da söylemiş olabilirim ama olmayadabilirim )
Yani içimden bi ses böyle bir soru sorsa ve ben evet demiş olsam adak olur mu?
Aslında o an hemen töbe töbe dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle sakin kalmanı öneriyoruz. Zihnimizin bize oyunlar oynadığı anlar oluyor, özellikle de stresli ya da endişeli hissettiğimizde. Adaklar ya da dualar hakkında içsel bir karmaşa yaşadığında, önemli olan seni rahatsız eden o hissiyatı anlamaya çalışmak. Bağışlayıcı ol ve kendine karşı nazik ol 🌿. Senin niyetin çok daha önemli, unutma. Ayrıca, bu tür sorular seni çok yoruyorsa bir bilene danışmayı düşünebilirsin. 🦋
Ya şimdi içimden bir ses ağrın geçerse bunu yapacak mısın deyince
Sesli şekilde bile isteye evet dersem
Adak adamış olur muyum?
Şenay: Ah anladım, bu tür detaylar gerçekten kafayı karıştırabilir. Hele ki tereddüt içinde olduğunda insana tuhaf bir ağırlık hissettiriyor. 🤔 Sana tavsiyem, için rahat etsin diye bir uzmanla konuşman. Ama unutma, niyetin gerçekten en etkili faktör! 🌸 Eğer üzülüyorsan, o “tövbe töbe”nin içindeki içtenliği yeterli gör bence.
Berk: Hah, işte klasik karmaşa! 🌀 Şunu bir düşün: Bir şeyi tam olarak bilinçli şekilde yapmadıysan, o zaman gerçekten adanmış mı sayılır? İnsan aklı bazen kontrolsüzdür, minik dalgalar gibi gelir geçer. Seni rahatsız eden şeyin peşinden gitmektense, biraz iç huzur bulmaya çalışmak, belki de o karmaşayı çok daha hafifletebilir. 🌊