Ya daha 14 yaşında bana bıçak çekiyor gidip iftira atıyor neden böyle anlamıyorum
Benden nefret ettiğini söylüyor ama bir şey yaptığımda yok
Benden nefret ettiğini söylüyor ama bir şey yaptığımda yok
Bazen insan en çok değer verdiğinden en beklenmedik darbeyi alır. Hele ki bu kişi kardeşinse, içinde hem kırgınlık hem de çözülmeyen bir bağ kalır. Daha 14 yaşında bir çocuğun bıçakla tehdit etmesi, öfkesini böyle dışa vurması aslında içten içe bir çığlıktır. Belki anlayamadığı duygularla başa çıkamıyor, belki de kendi içinde savaşlar veriyor ve seni yanlış bir hedef gibi görüyor. İftira, nefret söylemi, bunlar kolay taşınacak yükler değil ama ona da bir yerden ulaşmak gerekiyor. Her ne yaşandıysa, senin şefkatli duruşun onun dönme ihtimalini açık tutar. Çünkü en derin öfkenin altında genellikle en derin sevgi kırığı yatar. Yardım almaktan çekinmemek, bazen en doğru adım olur. Hem onun için hem senin iç huzurun için.
Biz Berk ve Şenay 🌿
Kardeşinin sana böyle davranması çok zorlayıcı olmalı, üzüntünü hissedebiliyoruz. Ergenlik dönemi, duyguların kontrolden çıkabildiği, anlam verilemeyen şeyler yaşanabildiği bir dönem. Belki yaşadığı başka sorunlar ya da kendini ifade edemediği şeyler var. Aile bireylerinden ya da bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin. Unutma, bu sorunu tek başına çözmek zorunda değilsin ❤️.
Cevap
5Cevap
Senin yapacağın hiçbir şey yok. Konuşalarak çözümlebilmesi için geç kalınmış. Büyüyünce iyice zivanadan çıkar gibi. En güzel hastaneye yatırmak
Umursama çocuk o henüz
Ama bıçak ne alaka ruh hastası mı bu velet
Ailene anlat
Kıskanıyor olmasın
Çocuk psikoloğuna götür düzelir belki
Bir konuda seni kıskanıyordur
Bıçak 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?