Gamer Bu kardeşime ne yapacam? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İki kardeşim var aynı oyun oynuyoruz her oyunda girdiğim kulübe onlarda geliyor şimdide geldi benim kulübüme bin defa gelmeyin dedim anneme anlatsam niye istemiyorsun diye saçmalar ne yapacam ya her şeyde burununu sokuyorlar Güncellemeler+1 yıl Ciddiyim sıkıldım bendende küçükler Bu kardeşime ne yapacam? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Tek başına oynamalısın bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl keşke spora bile girmeme izin vermiyorlar illa onlarda katılacak😒😒
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. En güzel tek başına oynayacaksın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒 keşke spora bile girmeme izin vermiyorlar illa onlarda katılacak Yorumla
Makseli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Koruma iç güdüsü olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence merak Yorumla Makseli34 +1 yıl Neyi merak ediyorlar Yorumla Soran +1 yıl Kimle konuşuyorum ne yapıyorum diye nereye gidersem onlarda geliyor spora katıldım onlarda geldi kurtulamiyorum annemde susuyor Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Anlat kesinlikle annene 0 0 Yorumla
seriadım16 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaç yaşındasın sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 19 ben Yorumla Soran +1 yıl Digeei 17 digeride 11 Yorumla seriadım16 +1 yıl 19 yaşındasın ve derdin kardeşlerinin kulübüne gelmesi mi Yorumla Soran +1 yıl Evet herşeyi annrne anlatırlar boş yapıyorlar çekemiyorum Yorumla seriadım16 +1 yıl Neyse ben okurken sinirlendim çoluk çocuktsn hiç haz etmem Yorumla Soran +1 yıl Sadece bu değil spora gittim dite onlarda katılıyor herşeyde dahil oluyorlar Yorumla
sjsjssssjj Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Oyun adi ona gore bisey dicem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 8 bool Yorumla sjsjssssjj +1 yıl Bilmiyor uzgünüm Yorumla Soran +1 yıl Çıkarayım mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tek başına oynamalısın bence
keşke spora bile girmeme izin vermiyorlar illa onlarda katılacak😒😒
En güzel tek başına oynayacaksın
😒😒 keşke spora bile girmeme izin vermiyorlar illa onlarda katılacak
Koruma iç güdüsü olabilir
Bence merak
Neyi merak ediyorlar
Kimle konuşuyorum ne yapıyorum diye nereye gidersem onlarda geliyor spora katıldım onlarda geldi kurtulamiyorum annemde susuyor
Anlat kesinlikle annene
Kaç yaşındasın sen
19 ben
Digeei 17 digeride 11
19 yaşındasın ve derdin kardeşlerinin kulübüne gelmesi mi
Evet herşeyi annrne anlatırlar boş yapıyorlar çekemiyorum
Neyse ben okurken sinirlendim çoluk çocuktsn hiç haz etmem
Sadece bu değil spora gittim dite onlarda katılıyor herşeyde dahil oluyorlar
Oyun adi ona gore bisey dicem
8 bool
Bilmiyor uzgünüm
Çıkarayım mi