bizimkilerin hepsinin gözü kendinden yüksekte hiçbiri dengine bakmıyor fakir çulsuz kız evli arabalı olsun tipsiz kız tipli erkek olsun vasıfsız kız zeki olsun paralı olsun yani bizim kadınlarımız artık cidden bizlere çok yabancılaştı bunları zengin ülkeye postalasak onlar para ile mutlu olsa bizde mütevazi kişilikli kadınlarla mutlu mesut yaşasak ne güzel olmaz mı? ön yargı yapıyosun genelliyorsum diyen kadınlar sizi kaale almıyorum bu sizin sadece dilinizde.. yamyamlar ne alaka onuda siz bulun 🤭
Bizim kadınları zengin ülkelere göndersek, bizde fakir mütevazi bir ülkedeki kadınları buraya getirip mutlu mesut olsak nasıl olur?
Zengin ülkedeki karşıt cinsi getir senin durumuna bakmaz ki. Hayat tarzı uyumuna bakar. Mesela bunu Asya ve Avrupa ülkelerinde gördüm. Güney Kore ve Japonya özellikle zengin olsa da senin mütevazı olmana bakıyor. Evlenmek isteyen bile olmuştu mesela. Aynı şeyi Avrupalı karşıt cinslerde de gördüm bazı ülkelerde mesela. Yani bizim ülkede bu durum acayip ve ayırt etme var. 😀 Sanırım bu da dünyanın en yüksek enflasyon olan ülke olması dolayısıyla. 😁 Karşıt cinste enflasyon gibi. 🤣
hocam ne alaka enflasyonla tamamen ahlak kataker meselesi ve gerçekten bu durum beni çok üzüyor ne acı bi durum yani illa para kazanmaya odaklanıp para ile mi satın almak gerekiyor bizim kadınları?
mesele o değil mesele bu ülke kadınlarının bana çok * çok yabancı olması... aslında erkekleride yabancı ama onlarla arkadaşlığa muhtaç değilim yalnız yapabiliuorum ama kadınlara eninde sonunda duygusal muhtaç olma içine giriyorum ve o girdiğim dönemde bizim kdınların bana yabancı oldukları gerçeği suratıma öyle bi çarpıyor ki.
ülke için savaşan kan döken erkekler siz değilsiniz erkekleri beğenmeyen gözü yüksekte olan ahlakını kaybedende en başta sizsiniz ağlama kanka yaralıaın belliki düzeltin o zaman kendinizi düzgün ne kadar erkek varsa sizden şikayetçi ama nerde gevşek abaza sizi kullanan varsa memnun
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Bizim kadınları zengin ülkelere göndersek, bizde fakir mütevazi bir ülkedeki kadınları buraya getirip mutlu mesut olsak nasıl olur?
En İyi Cevaplar