https://m.izlesene.com/video/8159768
Erkeklere doğum sancısı verilirse ;))) Güzel fikir denemek ya da denetmek usteyen var mı?
Erkeklere doğum sancısı verilirse ;))) Güzel fikir denemek ya da denetmek usteyen var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma geldi yaradan bir yaratmamış ki kadını ve erkeği. Aynı şeyi yaşasınlar. Yani sen bir güçlü bir kadına mike tayson ın yumruğunun geldiğini bir düşünsene 1.5 tonluk bir basınç. Muhtemelen yüzündeki bütün kemikler kırılacaktır. Halbu ki bunu yiyen muhammed ali 30 saniye sonra kalkıp tekrar dövüşebilir. Bilmem anlatabildim mi? Yani nasıl kadına yaradan doğurma yetisi vermişse ona o acıya dayanabilmesi için daha yüksek acı eşiğini zaten bahşetmiş. aynısı erkek içinde geçerli. Kadının dayanamayacağı ya da yapamayacağı şeyleri de onun yapabilmesi için onun vücudunu da ona göre donatmış tabiki. Onun için bence eşitlik falan yok karşıklı sevgi saygı ve adil olmak var. Onun dışında yaradanın da dediği gibi. ''Ben sizi eşit yaratmadım birbirinizi tamamlayasınız diye yarattım.'' diyor bu da yeterince açık.. Kişisel fikrim ise bana onu yaşatmaya çalışan kadınla evlenmek istemem. Gayet net. Ben sevdiğim insana kıyamam, sevdiğimin de bana kıyamamasını isterim.. Ben onun acı çekmesini istemem hiçbir zaman o da bunu bilir. Zaten bu oldunluğa ulaşmamışsa çocuk doğurmayı ya da evlenmeyi bıraksın gitsin gezsin tozsun ondan eş olmaz, çocuktur o daha.
Evet haklisin ama bunu isteyen kisiler icinde gezsin tozsun es olmaz cocuktur gibi konusmaya hakkin yok Bence agir olmus orasi. Soyle bir bakinca insan istiyor yani esimde bir denesin o aciyi diye. Amac aci cekmesi degil beni anlamasi, kendi adima. Cok goruyorum yeni dogum yapmis eslerine anlayis gostermeyen insanlar denesinler gorsunler oyle eziyet etsinler ben haksiz miyim peki sen soyel
En iyi cevap seçmen gereken yoruma bir de gereksiz eleştiri yapıyorsun. Tamamen katılıyorum yazdıklarına soranın büyük konuşuyorsun cümlesi ve arkasına falan filan bilmem neye hakkın yok diye devam eden cümlesi de çok saçma geldi. Bir kere ortada bir yanlış varsa sizin benim doğum acımı çeksin anlasın derdimi zihniyetinizdir. Erkeklerinde yaşadığı zorlukları siz çekin. Madem anlayış görmek için olağan dışı şeyler hissedilecek bir erkekten sağlam bir yumruk yiyin. Acıdan ya ölürsün ya sürünürsün. Aynı yumruğu bir erkek yese sizin hissettiğinizin çok azını hisseder. Ki bazıları çok sağlam olmadıkça aldığı yumruk darbesini hissetmez. Yani kısaca anlayış göstermek için aynı şeyleri yaşamaya gerek yok kadınla erkeğin doğası farklıdır. Eğer ortada anlayışsız biri varsa ne hissederse hissetsin bir değişmez. Değişebilecek insan yapısı zaten böyle bir hatasını düzeltmiş olur. O yüzden biriyle evlenmeye karar verecekseniz çok iyi gözlem yapın karşınızdaki insanın kişiliğine çok dikkat edin.
ben karımı iyi şartlar da bakmak için el üstünde tutmak için sabahtan akşama kadar çalışıyım sonra eve yorgun argın geliyim sonra bbir hafta sonum var dinlenebilceğim karımla romantik şeyler yapaabilceğim onda da buna mı giricem? =D 18 yaşındayım evlilikten soğudum
yıllık izinde hanımın annesinin yazlık evine gitmezsek kayın validem çok kızar =(
Hayır bence çok gereksiz bişey. Erkeklerin kadınları anlamak için o doğum sancısına gerek kalmamalı bence.
Denetmek istemem..
Ama kendisi denemek isterse gerçekten doğru adamla evlenmişim derim :D
Cevap
55Cevap
Kadinlarin dogum sancisi icin biyolojik olarak bizden ustun gucleri vardir. Biz sizin gibi dayanamayiz ki o suni acinin da gercegi kadar agir oldugunu sanmiyorum. Dogum sancisini kucumseyen insana daha fazlasini yasatmak bile az ama normalde gereksiz bir plan bu. Erkeklerin dogal yollardan yasadigi en buyuk sancimiz bile dogum sancisina gore cok hafifmis. Bunu ogrendikten sonra dedim biz kadinlara gore cok dayaniksiziz diye.
Amaç ne? :O
Siz bize ne olsun istiyorsunuz? :@
Zaten siz kadınlar doğururken biz erkekler dışarıda 9 doğuruyormuşuz ;-) :-)
Ama benim haberim yok ahahaha :D gıcık şey seni 😡 istemiyorum kız ben Allah senin kocan olacak adama sabır ve kolaylık versin. .. :( Adama İSKENCE yaparsın sen haa :@ :'( ahahaha :D
O zaman çocuk sana BABA bana ANNE desin :@
(Kiz sen beni değişik değişik yorumlar yaptırıyorsun... :( yok fb şampiyon yok anne olcam )
Ya ben sana yorum yazarken neden çileden çıkıp sacmaliyorum? :O :( hazreti Şaban la günde 1453 kere... o müfettiş gibi oldum yaa :( :) :D ahahaha :D
Bin mi? :O :(
Ben daha kaç kere daha şaşacağım :'(
Allah'ım sen şaşırtma Ya Rabbi... :(
Bu şaşkın kız şaşırtıyor beni zaten sen sabır ver bana Amin. . :( :) :D
Amin de kız daya yersin haa ahahaha :D
Anaaaa. ... :(
Şşş... çaktırma
(Gizlendim gormesinler beni :S sana sorarlarsa ahmet yok de ;-) :( ♥) dedim gizlenecektim izin vermeniz gerekiyormuş hanfendi :@ :(
senin yüzünden fener şampiyon anne olmak istiyorum ve çarşı dan daya yicem gizlenemiyorumda :'( eline bir kahve al zevkle dayak yememe bak :S sonra da acısını senden cikartmazsam :@ :D ahahaha :D
Evet ispiyoncu seni :@ :(
kafam güzeldi Güle güle kullanıyordum halbuki :S
başıma ağrılar girdi napicam şimdi ben o güzel kafamı patlatacaklar :(
Offf... :( bir güzellik yapsan he? Aslında o öyle demek istemedi falan desen? :O :( gerçi ispiyoncu ya savun beni diyorum ki ben :S ahahaha :D
Saçmalıktan ibaret bunu eşine yaptırmak isteyen bayanların olgunluğundan şüphe ederim. Eminim o seviyeye geldiğinde bu düşüncesinin saçma olduğunu anlayacaktır. Şunu da belirteyim insanların olgunluğunu tek bir konu altında değerlendiremezsiniz. Yani bazı konularda olgun olabilir ama olmadığı konularda vardır. Olgun değildir diye belirttiğimi genele değil bahsi geçen konuya değindiğimi belirtmek isterim.
Anneliğin kutsallığını böyle mi gösterceksiniz yazık size ya sizinkisi sadece ben çekiyorum o da çeksin başka bişey değil
Saçmalıktan başka bişey değil empati yapılacak bir durum yok ortada herkes biliyor doğumun kolay olmadığını aksini idda eden yok ama uaradılış böyle kadının ve erkeğin kendine has özellikleri sen kalkmış bana canlı empati diyorsun kocan sana askere git demiyorsa sünnet acısını cek demiyorsa sende diyemezsin böyle bir saçmalık yok
"Testislere atılan bir tekmenin verdiği acı (9000 del) 160 defa doğum yapmanın veya 3200 tane kemik kırığının verdiği acı ile eşdeğerdir." şeklinde bir beyanat bulunmaktadır. Sizinki de bişey mi?
Bana kimse bunu yaptıramaz. Kimseyi zorla hamile bırakmıyoruz:)
Ohaa cok iyi ya bizi kucumseyenler var ya iste onlara yapmak lazim :D
Aynen bascan suni sanciyi onlar orda aci cekerken oturup karsisina izliycen :D ama yinede o aci bize kutsal Allah herkese nasip etsin <3
aynısını kocama yapmak istiyorum dedin bu yorumdan sonra kimse evlenmez seninle :)
neyse yaşın daha genç daha zamanı var nede olsa :D
hakkında hayırlısı olsun :))
aminn
Empati kurması için bunu yapmam gerekecek bir aptalla birlikte olmam.
kadinlar Lucy filmindeki seyden sey ediyormus ya asli yok mu onun hic istemem gerek yok
yok almiyim ben senin kocada yandi tehlikenin farkinda degil :))))
senden korkulur.. ballbusting bile yaparsin sen.. tabi eger bilirsen.. bilirmisin ve onu denemek istermiydin?
Dokuz doğurduğumuz dönemlerden haberiniz yok..
*Çok ince ruhluyuz, hissettirmiyoruz..
Denemesini istemem kendi isterse bişey demem. Ama çok zormuş o acıyı çekmesini istemem.
Ben trstm dogumdan bunu görünce sen birak erkekleri :)
0.26 da görüntüye giren o mikrofonu görünce aklıma kötü kötü şeyler geldi..
hemşire : delikanlı olun layn bağırmayın sessizse doğurun
Her beden verilen ilahi görevlere göre dizayn edilmiştir.
Olmaz. Fıtrata aykırı.
Saçmalık. Siz kadınlar bütün zorlukları kendinizin çektiğini sanıyosunuz ya ölüyorum arkadaş. Erkek olmanin da bize göre zorlukları var. Abartmayin artık.
Denerim bir sartla sende sunnet olcaksin :) madem ayni aciyi cekecegiz
İgne vurmuslardi cok acimisdi hemde kac tane yok ya ben kiyamam
bir kere kadınlar doğum esnasında adrenalin ve daha bir Sürü hormon salgılıyor o Acıya katlanabilmesi için adil bir durum değil
Böype şeylerle uğraşana kadar bir tekme koyun daha fazlasını çeker :d
Tamam oda vursun ! d
Sapıkça :( erkek sünnetten sonra acı çekmeyi bırakyıo
Olsun bizde çektik acı =)
2 defa daha olsam =) bir daha olamam zaten
Kadınlar acı çekmek için doğmuş =))
Ne biliyim doğumuydu yok hastalıklarıydı felan =)) bizim sülalemiz raat
:) :) :)
Hay Allah iyiliğini versin şayet sırayla olsaydı ben tabana kuvvet der... :). :)
Niye sadistmisin? yaradılışı neden sorguluyorsun :)
Gayet açıkça belli etmişsin niyetini neyini yanlış anlayayım ki :))
girme bence de, uykun benim problemim değil, iyi geceler.
Seni de sünnet edip, askere yollayalım o zaman. Ayrıca testislere vurulan tekme diye bir şey var.
Doğum sancısı da neymiş siz böbrek taşı agrısı hissettiniz mi hiç 😇. Bu arada ben gelmeden eig i seçmişsin darıldım hıhhhh beceriksiz 😤😒😜
Vay canına beceriksiz olduğumu cümle alem duymuş 😳 kısmetsizim de bu soruda olduğu gibi. Double yapmışım ya 😅hem haber edicektin 😔
Olsun alışkınım ben :) Bunun gibi oldum yine kulaklık bak :)) https://youtu.be/EnPInNm4LF0
Sözü de aldık bismillah 😅😅 civciv çıkacak kuş çıkacak
Direk surata çalış arada tekme vur... 😁 6 dakika sonra beynim balkabagına dönüşecek 😂😂😅
Kaşla göz arasında benim beyinde gitti iyi mi 😅Azıcık üstüne tahin koy değişik tat 😁 valideyi yarın yaptırayım ya canımı çektirdin
Yap yap tahinle yerim hep fazla şekeri kesiyor. valideyi kandıramazsam senden yeriz ama nar gibi kızart ben biraz yanık seviyorum😇😇🍴🔪😋
O zaman kabaktan dönenin çatalı kırılsın bir daha pilava kaşık atamasın yediği içtiği midede enzime uğrasın ateşler salsın😂😂
Benim muhabbetlerim hep böyle oluyor ya sabit konuda kalamıyorum 😇😇 patlıcan kebabı da olur bak hep yemekten gittiğine göre marifetlisin sanırım 🔪🔪🔪
Alçak köfteyi duydum da armut köfte noliii 😋
Cok zahmetli ama cok lezzetli
https://i.hizliresim.com/1YNDlb.jpg
Tipkisinin aynisini yapiyorum uzerinede kendi domates sosundan
Beceriksiz de dedim ama geri alıyorum :) Alan aç kalmıcak anlaşılan 😁 güzel görünüyor ben yumurta kıramam kırarsam mutfak sahibine ayıp olur 😎
Ben eksiyi yemişim karnım doydu :) balkona bir çıktım da kokoreççinin kokusu geldi
Senin vermediğini tahmin ettim o kişiyle sohbet etmiyorum diye eksilemiştir 😂😂 ben nefret ederdim ama ne bileyim seviyorum artık bol kekik ve domatesle dene bir kere
Deme öyle deme deme :)) uykulukla yapılınca güzel oluyor bir de ustasına denk gelmek lazım. Olsun ya sana da sucuk ekmek söyleriz 😁
Dur tamam ya kan şekerin düşmüş senin otur şöyle ☺ çiğköfte ile açılış yapalım tekirdağ köftesi de olur bak :) 🍢🍞
Haha ayranı sürahi ile isteriz ustaaaaaa ızgaraya biberde at 😅 deniz çarşaf gibidir zaten tam çay keyiflik ☺ semaverimi çıkarsak acaba
Ben de anlayamadım tam gününde çıkarmışım 😂😂 fena mı oldu bak ohh çek cigerlere ama bana dogru üfleme ciğarayı sevmiyimmmm
Ne buluyorsunuz şu sigarada yahu içmeseniz ne olur. Bir çay daha? 😁
Çevir kazı yanmasın :)) kaç şeker?
Ben de şekersize alıştıramadım kendimi tatlıyı çok seviyorum :( Al bir eksi daha haha reytingler düşüyor 😅
Aman ver gitsin ya :) böbrek taşını hakikaten yaşatmasın Allah. Çok berbat birşey.
Hattrick yaptım ekside 😁 ohooo bu saatte almış başını gitmiş ya akrep kaçıyor yelkovan kovalıyor bir durun yerinizde be... Ben müsade istesem seni de eve bırakayım yorduk buralara kadar sagol 😂
Olur 😎 Patron inşallah benden önce gelmez işe :)) Neyse yattım ben İyi geceler...😴 Sorularda buluşmak dileğiyle 😇
Farklı bir deneyim olurdu aslında.
kızlar askerlik yaparda bu erkekler doğum yapamaz.
Denemek isterdim. Zevkli olur :)
Yazık ben kıyamam Aşkımaa
Sadistmisin sen. ya :))
Bu konu da kadınların ellerinden öpüyorum.
hayir sevdigim insana kiyamam.
Sonunda bebek yoksa ne yapayım sancıyı derler.
bu kafayla ıns koca bulursun sen
Siz kizlarida bir askere gonderelim bakalim
Tabi canim hepiniz ayni seyi soyluyosunuz da bir gercek olsa ozaman gorurduk sizi
Nerye gidcen dagin en tepesinde it baglasan durmaz dedikleri yerlerde karda kista ac susuz nobetmi bekliycen? Askerlik uniforma giymekten ibaret degil
:)) iyi peki eminim istiyosundur guldurdun beni helal
:)) ediyorum vala
O sanci adami s. cirtir :)
Valla bence rezil etme kocan olacak adam cok şanssız :D
Anlaşıldı senin elinden kurtuluş yok Allah kocana yardim etsin :)
Denemek isterdim galiba
3 kemik mi :D
kocan olacak kişiye Allah sabır versin:)
sen sünnet acısı nedir bilirmisin?
2 ay önce sünnet oldum belki nerden bilicen :D
kaç kere oldun :D
git la git bu neymıs adamlar ölüyor :D
Mazoşistim benim için bunu yaptırmak bir zevk xd
çok saçma , herkes kendi işine baksın lütfen
bunu yapmak erine çocuk istemiyorumda diyebilirsin
bunu yapmakta amaç bir bakıma doğum yaparken ne hissettiğimizi anlayın demek değil mi
işte bundan dolayı, olaya erkek gözüyle bakarsak benim yazdığım şeye çıkıyor olay
bizzat hissetmesekte az çok bilgi edinen birisi o an ne kadar çok ağrı çektiğinizi bilir. hatta bundan dolayı 1 tane çocukla yetinmeyi düşünenlerimiz bile var:)
Valla sizi bilmem de, ben kıyamammm :D
Olmaz valla :D
Sız dırdır ederkn yeterınce agrıyor zaten
Erkek olan anlar
Bu aşk burada biter :))
Eski sevgilime suikast kurmaya karar verdim :D
Sacmaligin dip noktasi
bizim çektimiz sünnet acisi ne olacak
küçük müçük aklıma geldikçe içim ürperiyor hala
sezerayn diyede bişey var sizde şanslısınız bayan ! :)
ben ne yarımlar gördüm tamdan daha tam :)
kuzenim var iki doğum yaptı ikiside sezeryan. basketbol takımında oynuyor. antremanlarından felan herşeyi kaldırıyor benden iyi yani :) bu kendine bakmayla ilgili
Allah yardımcınız olsun. :(
Oyle birisi imkansiz :)
Bana yapabilirsin yani
Aynen oyle, herzaman herseye hemde
Imzali kagit bile alabilirsin. Bu arada memnun oldum
Çok iğrenç ve mide bulandırıcısnz keşke olseniz
Güzel fikir :)
:) dene gör
Yaparsın umarım
Kiyamam :)
Mazosistmisiniz
Yuh...