Psikolog olan ya da insan psikolojisinden çok iyi anlayan var mı?

Manipule mi ediliyorum yoksa kafayi mi yiyorum bilmiyorum. Bildiğim tek şey yardımınıza ihtiyacım olduğu. Eşimle severek evlendik ve bir sebepten boşanma için dava açtı bana. Can Güvenliği tehlikem var diye tayin alıp gitmiş akabinde uzaklaştırma aldırdı. Sonra gece üçte herkesten gizli geldi benle sevişti. Şehir değiştirdi ama numarasını değiştirmedi. Onu bir kere bile aramama rağmen tarafımıza atanan uzlasmaciya söyleyin ona beni aramasın diyor. Oysa hem aramiyorum hem de numarasını değiştirmeyen o. Yakın kankalari hala Instagramda beni takip ediyormuş yeni farkettim. İki senedir hala takip ediyorlarmış beni oysa onun kankalari ve can güvenliği tehlikem var diyen de o. Mahkemeye eşim beni fake hesaptan takip ediyor diyor ertesi gün Instagram hesabını herkese açık yapıp hemen geri kapatıyor. Balayında gittiğimiz yere tek başına gidip profil resmi yapıyor. Babasının hesabı herkese açık ve orada görünür olmaya başladı. Mahkemeye beyan sunsam hemen iki katiyla karşılık veriyor. Herkese beni kötülüyor ama bu dediklerimi de yapmaya devam ediyor. Aklımı oynayacağım artık. Mantık nedir?
Psikolog olan ya da insan psikolojisinden çok iyi anlayan var mı?