neyinize güveniyorsunuzda böyle bir erkek hayal ediyorsunuz.1.75 civarı kızlardan bahsetmiyorum.siz kısayken kendinizden 20 cm uzun adam haketmeniz nedendir?ben 1.81 boyundayım benim bile yanımda cücük gibi kalıyorsunuz .1.85 1.90 sizin denginiz mi sanıyorsunuz?hiç topuklu filan demeyin topuklu gydiğinizde o sizin doğal boyunuz olmuyor.
Cevabın nedir?
ama kişinin kendi boyuyla istedigi partner boyunun hiç bir ilgisi yokki..bende erkegin asırı kısasıyım, kendimden enaz 6-7 cm uzun kıslardan hoşlanıorum,takıldıgım kızlarda öyle olmuştur hep..yani kişi kısa diil partneride kısa olucak die bir orantı yok hayatta..bu mantıkdan obez adamın yanında obez kadın, harward mezunu erkegin yanında oxford mezunu kadın, mühendis erkegin yanında müh. kadın olurdu..ztn uzun boy gerek erk,gerek kadında istenilen parametredir, herkes sevgilisinin veya takıldıgı insanın uzun olmasını ister,burda onu elde edebilen veya edemiyen insanlar vardır..topuk konusunda katılıorum,aynen dedigin gibi, suni bir artış o,topuk bacak boyunu,gövdeyi,kol ayak uzunlugunu uzatmaz,sadece kişinin yerden yükskligini arttırır o kdr...yani 1.70lik adamın yanında 1.80lik kız garip, ama 10 cm topukluyla 1.80 olmuş bir 1.70lik kadın gayet normal gözükür..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHep kendimden uzun kızlarla çıktım
33 Yorumla- +1 yıl
tanrım neden eksilyorsunuz ya :(((((((((
- +1 yıl
Yanımda komplekse girmeyeceklerse neden olmasın,
+1 yılbak şekerim şimdi şöyle bi durum var aralarında 20 cm bişiy değil yeter ki sevsinler ben illa 1.85- 1.90 olsun demiyorum çok uzun boylu istemem ama benden biraz uzun olsun hem 1.80 boyundaki kızlar daha mı hoş? dev gibi ıyyyk bide topuk giydilermi tamamdır belkide öyle kızlar içinde erkek bulmak zor oluyorrdur malüm kendilerinden kısa olan bi erkeğe aşık olabilirler kız erkekten kısa olursa gayet normal ama erkek kızdan kıs olursa hiç güzel değil öyle dev gibi ne yapcam bence kızlarda 1.65 iyi birde topuklarla gayet normal ha topuksuz dışarda dolaşmadıkları için sorun değil nasılsa bi çok kız topuklu ayakkabıyı çok seviyor evdede zaten ayakta durarak konuşmadıklarından eminim :P
14 Yorumla
Soran+1 yılbak isteyen istediği boyu alsın 20 cm farkta olsun buna bişey demiyorum ama eğer adam sırf senden 20 cm uzun diye istiyorsan orda bi haksızlık var gibime geliyor.yoksa kimin kime aşık olacağı belli olmaz.heryerdede topukluyla gezilmez insaf.
- +1 yıl
ya sana ne kardeşim sen uzun boylu kızlarla ilgilen sevgili ol diğerlerine karışma ama bazılarıda ufam hanım hanımcık kızları seviyorlar zevkler tartışılmaz :) ben ukraynada yaşıyorum hayatımda hiç bu kadar boy konusunu bu kadar abarttıklarını duymadım bakıyorsun çocuk 1.80 kızda 1.55-1.60 falan ama birbirlerini seviyorlar kafaya takmıyorlar.. burda kimse kimseye karışmaz ya burda orda abartıldığı kadar abartılmıyor ya sizde abartmayın boş verin herkes kendi hayatını yaşıyor
Soran+1 yılabartacam işte abartacaaaam.
- +1 yıl
abart istediğin kadar :) büyük konuşma bence birgün 1.50 boyundaki bi kıza sıırılsıklam aşık olursun sonra gelip burda derdini anlatma olur mu:D öyle deme aşık olursan amin ol boyu falan umrunda olmaz
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz tabii sırıtıyor link
11 Yorumla- +1 yıl
örnek süper ..shaq
+ 28
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
16Cevap
:) ööle diyosun ama erkkelrde ööle kücük baynlarla ilsiki kuruyor ama
bende ama ööle düüsüny+üorum bööle 2 metre bir ekrke sonrada 1.62 boyunda bir kiz ne kadar cirkin duruyor hem onalrin ielride ocuck ypamalirda sagliksiz belki cocuk fazal büyk olcak kadin o cocgugu tasiymaicak oda var okulda bu durmu konusmusduk hem hicde güzel durmuyor herkez kendi dengine kendi kafaisna bir sevgili bulsun bence00 Yorumlahacı bak şişman zayıftan uzun kısadan kısa uzundan artı eksiden hacı tekkeden hoca mekkeden erkek kadından kedi fareden kopek kedıden az cokdan cok azdan aşk zayıftan hoşlanır :) bu doğanın kanunu.sen böle şeylere yorma kafanı :) mantıklı dusununce evet bende sana katılıyorum ama yapcak bişi yok zevkler ve renkler tartışılmaz :)
00 Yorumla
+1 yıl1.71 boyum boyumu çok seviyorum evet bence erkek kızdan daha uzun olmalı ama maksimum 1.85 erkekle kız arasında boy olarak 10-15 cm arası en hoşu bana göre.
012 Yorumla
Soran+1 yılona bişey demiyorum zaten 1.60 olup .1.90 altı almam dahada diyenlere diyorum.
- +1 yıl
zıt kutuplar birbirini çekiyor benim bir arkadaşımda 2 metre altında kimseyle çıkmak istemediğini söylüyordu ve cidden hep öyle insanlar ona bakıyordu çok uzun erkeklerde genelde çok minyon kızlardan hoşlanıyor.yani karşılıklı bu memnunluk.
Soran+1 yılo zaman .170 lik erkklerde 1.80 lik kızları çekiyor dimi hani nerde?
- +1 yıl
maxsimum1.85 ne demekşimdi..
diz altından 4 cm aldırcakmıyız biz?
:) - +1 yıl
ben çok görüyorum onuda yakın çevremde kuzenlerimin eşleride bariz şekilde onlardan kısa kızlar daha uzun yani.
- +1 yıl
ne diye aldırasın herkesin bir talibi vardır.
- +1 yıl
beni 1.74lük aldı..topuksuz:)
- +1 yıl
senin adına sevindim.
- +1 yıl
bence 5 cm çok az yan yana gelince kim uzun belli bile olmuyor özellikle benim gibi 10 cm topuklu tercih eden kızlar için çok çok az benim için sorun olmaz gerçi ama erkek komplekslere giriyor benden uzun kadınla olmak istemiyorum tarzı estetik olarakta erkeğin uzun olması hoş bence.
Soran+1 yıl5 cm az fark değil datlum.ha yanındakiler senden 5 cm uzun olduklarını söylüyorlarsa sıkmışlar çünkü aynı gibi durmaz 5 cm farkla kimse.
- +1 yıl
hayır beraber ölçülmüştük bir arkadaşımla.
aşk oldumu boy kilo yaş bunların bi önemi olmuyor insanın gözü görmüyor işte
11 Yorumla
Soran+1 yılaşktan dolayı birlikte olanlara bişey demiyorum.benim dediğim başka.
+1 yıluzun boylu erkek iyidir yanında güvenli hissedersin diyeceğimde harbiden 165 lik kızlar ne bu böyle 190 sevdası ya:) hadi benim gibi 173 olsanız neyse diyeceğim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbak eğer 1.90 lık birinden hoşlanırsan eyvallah derim ama ben 1.73 sem ben 1.90 lık hakederim diyorsan yanılıyorsun.
- +1 yıl
kocam 1.88 arkadaşım...
- +1 yıl
sende eşinden 3 cm alacaksın..
diz altından :)
- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl20 cm uzun adam haketmek mi? Hak ederek mi oluyor bu işler.
11 Yorumla
Soran+1 yılşöyle diyim ben 1.90 dan aşagısına bakmam dersen eğer hak talep etmiş olursun.yok rastlantı 1.90 la olursa ona laf yok.
1.80 e yakinim benim her halukarda 1.90 liklarla cikmam lazim ama gercekten benim kuzenim 1.60 boyunda adam 1.96 evleneceklerdi ama igrenc gorunuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet sen şimdiye kadar kaçlıklarla çıktın merak ettim :D
Soran+1 yıl1.81 benimde ama saf 1.81 3-4 santim fazla söyleyipte yarısı gibi gözükmeyenlerden değil.
Soran+1 yılhemide nasıl atıyorlar herkes kendini 1.85 filan sanıyor baktımda
+1 yılBoysorunum yok
Ama herkes istediğini alabilir rahat olalım30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten bücürler uzun boyluları kapınca uzun kıızlarada cüceler kalıor bacaksız kızlar ayağınızı denk alın boyunuza huyunuza göre seççin kardeşim nokta virgül olmayın denge şart
00 Yorumlasorunun dibi bu olsa gerek:) hepsinin adını feriha koyalım
00 Yorumla
+1 yılarkds cok doru söledn bu kızlar yüzünden bn kmseyi bulamıom şahsen bn 1 73 üm
01 Yorumla- +1 yıl
yazık ya :(
Benim anlamadıgım da marifetin boyunuzda oldugunu dusunmenizin altındaki gercekler..ayak buyuk felan deseniz bir teori var o gelir aklıma ama boy? anlam veremiyorum yani :)
33 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Soran+1 yılben düşünmüyorumda kızlar boylu seviyormuş sık sık söylüyorlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.70 boyundaki erkeklerin hiç şansı kalmıyor onlar yüzünden.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bende kısayım ama uzun boylu erkek seviyorum çekiyor zıtlık
00 Yorumla
+1 yılAçık konuşmak gerekirse hani öyle boy takıntım yok ama. 185 boyunda sevgilim oldu.
00 Yorumlabunun hak etmekle ne ilgisi var? 165 boyum 180 den kısa olan kimse olmadı hayatımda. kimin kimi hak ettiğini belirtmenin haddi sana düşmüyor
14 Yorumla
Soran+1 yıl1.75 lik biride olabilir mi peki yoksa direk eler misin boyundan dolayı?çünkü oda orta boy sende orta boylusun
Soran+1 yılbak şimdi 1.80 üstüler minyon seviyorsa senin gibi minyonları alsın peki erkek minyonlar ne alsın uzun kızları mı ? :D
Birader çok sert çıkmışsın :))) bende 188 boyundayım ama hoşlandığım kızda olmuştur kısa :D
00 Yorumla
+1 yılüzerlerine çıkıp fotoğraf çektirmek için isitolar onu
00 Yorumla
+1 yılhevestir abisi heves 2 ay sonra terkediliyorlar zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben şahsen o bahsettiklerinden biriyim. sevgililerimin hepsi de 180 veya üstüydü. yapılı erkekleri inanılmaz çekici buluyorum. ne var ki bunda? bunun denk görmekle ne alakası var anlamadım
25 Yorumla
Soran+1 yıluzun boylu kızlarla kısa boylu erkekler açıkta kalıyor ama :(( yanlış anlama kısa değilim)
Cevap sahibi+1 yılkısa boylu erkeklerden gerçekten hiç hazzetmem. napiim. benim de tercihim bu yönde. denge sağlansın diye bi pigmeyle çıkamam valla
Soran+1 yılkendin de pigmesin yahu karşı tarafta sana bu gözle baksa napıcaktın?1.80 üstü adamlar sana pigme o işim olmaz deseydi?
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım bu zevk meselesi. elbette vardır bana da öyle diyen. o onların tercihi. bişi diyecek diilim valla. bu arada boyum 163
Soran+1 yılbaya pigmeymişsin. bana yazan 1.62 lik kız vardı ordan biliyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Hak etmek", "dengi sanmak" ne alaka? Sen birisinden etkilendiğinde elinde metreyle boyunu mu ölçüyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılbirini boyundan bağımsız beğenirsin ayrı ama daha henüz o biri var olmadan o biriyi sipariş gibi 1.90 olacak dersen kısacık boyuna bakmadan bu biraz hayalcilik
Cevap sahibi+1 yılTamam hayalcilik olabilir ama sen hayatında hiç; "şöyle sevgilim olsun", "böyle sevgilim olsun" demedin mi?
Soran+1 yıldedim ama kendimede sordum bende ne var diye.
Bu Avrupa ve ABD'deki ünlüler arasında 3-4 senedir moda çünkü.
00 Yorumla1.85im kızlar burdan duuyurulur :s bacak boylular lütfen yazmayınız piliis
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bne Çekik gözlü kız seviyorum, çekik gözlü olmayan kızlar östrojenine baksın (!)
00 Yorumla
+1 yıl1.57 yim sevgilim 1.90 simdi aglayabilirsin cok sinirlendim senin yuzunden hesap actim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl150 boyundaki kızı alırım omzuma muhabbet kuşu gibi öpücük atarım. En fazla bu olur yani.
00 Yorumla
+1 yılboyum 1.59 :) hayatımda 1 kere 1.73lük adamla çıktım.diğerleri hep 1.80 üstüydü :D alan da veren de memnun sana ne ki :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbir gün 1.80 üstü beğenirsin o memnun olmz o zaman anlarsın bacım.
- +1 yıl
sorun yok keyfi bilir zorlayamam ki :)
Soran+1 yıl.180 üstündeki erkekler 1.75 istemiyor mu sanıyorsun.ama türkiyede biraz abazan kalıyor erkekler mecburiyet ve abazanlıktan yoksa 1.59 filan tatlı gelmiyor bizlere.
- +1 yıl
tamam tüm sevgililerim aslında abazandı sorun yok :)
- +1 yıl
aynen dedigin gibi, her erkek 1.80lik kız ark ister, ama erkekde boy uzunlugundan ziyade sosyal konum,maddi güc,statü,iş cevresel faktörler bunu elde eder..ben 1.70 boyumla 1.78 kızlarla gzerken benim 1.55 lik bile bulamiyan bisürü 1.90lık erk arkım var..dedigin gibi 1.59luk bir kızla gezen uzun boylu erkek ztn diger parametreler olarak bitik, 0 bir adamdır..
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç 1.80lik bile sevgilim olmadı :(
02 Yorumla
Soran+1 yılbile derken?
- +1 yıl
Yani ciddi anlamda bi sevgilim oldu o da 1.75-1.77 arasıydı
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılseçiciler ya güya ondan...
00 Yorumla
+1 yılHıı hıı haklısın , hemen ayrılıyorum ...
10 Yorumla
+1 yılkimin kimle denk olduğunu sen bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılNe bu şiddet bu celal :D
00 Yorumla
+1 yılgüzel soru..
gizlenmeyeydin daha iyiydi:)00 Yorumlazevk meselesi abicim onadamı karıstınız yaa
00 Yorumla
+1 yılİşte hayal etmek güzel kuşlar kelebekler..
00 YorumlaHerşey gelecek nesiller için.
02 Yorumla
Soran+1 yıladamda düşünsün o zaman gelecek nesilde çocugum güdük olursa ya diye.birtek kendi tarafından bakma olaya.sende çocugun genlerini bozuyorsun boyunla :D
başka bir derdin var mı ? varsa onuda tartışalım
01 Yorumla
Soran+1 yılvar niye burdasın?
+1 yılErkeklerin kişisel mallığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılferoşa özeniyorlar abisiiii :D
00 YorumlaAlışkanlık belki...
00 Yorumlane o boyun 1 .60 da sevdiğin kiz mı bakmadı
12 Yorumla
Soran+1 yılboyumun 1.81 olduğunu yazdım sinirim 1.65 lik kızların kendilerini ne sanıyorlarsa 1.85 istemesi
- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir sorunum yok
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri