arkadaslar sacma bir soru olucak ama sey dicem simdi biz sevgilimle bazi yakinlasmalar oluyo hani cok ileri gitmiyoruz iliskiye falan girmedik daha ama ben sonra onunla evlensem gunahlarım silinir mi acaba merak ediyom cidden
Cevabın nedir?
+1 yılSen kendini af etmelisin önce Allaha ulaşmak istiyorsan kalbini ona açmalısın sadece.. bir insana okadar güvenme belki seni yarı yolda bırakır ama Allaha inanıyorsan ne yarı yolda kalırsın ve gözün açılır etrafında çok şeyi fark edersin sen ne zaman gerçekten kalbini açıpta Allahtan özür dilersen kedinden de dilemiş olursun o seni affeder her zaman o cok merhametlidir ama günahlardan uzak dur daha güçlü olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
En İyi Cevaplar
tabi evlenince fabrika ayarlarına dönersin,
bir çocuk yapana kadar serbestsin istediğin günahı işle,
sonra doğum sırasındada dökülyo diye biliyorum yine günahlar falan,
bayan olmak güzel yaaa:/01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :D:D
+1 yılİlişkiye girmedik daha demek işin sıkıntısının burada olduğunu gösterir.
Sen onunla evlensede bakalım o senle evlenecek mi? Hayat size belki sürprizler hazırlıyacak?
Tevbe gerçekten pişman olmaktır, isteyerek yapıp sonra pişman olurum demek ne kadar doğru Allah bilir.01 Yorumla
Soran+1 yılBen kesin evlenicez demedim, eğer evlenirsek silinir mi diye merak ettim teşekkür ederim
Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. tabi tabi evledin mi shift delete yapıyorlar.
355 Yorumla
Soran+1 yılyajshdgfhj
- +1 yıl
Ahahhaaha abi ya. d
- +1 yıl
Kahkaha attım :D
- +1 yıl
bu shift delete muhabbetini başka soruda yapmıştım ama sen tam yerinde kullanmışsın :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
88Cevap
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir mağazadan ayakkabı çalsan ve yakalansan sonra hakim karşısına çıksan çaldığın ayakkabının parasını ödesen cezadan kurtulabilirmisin.
126 Yorumla
Soran+1 yılKurtulamaam
- +1 yıl
Kulun adaletinden bile kurtulamadın, ilahi adaletten nasıl kurtulacaksın. Bunun harici tövbe mekanizması vardır ama pazarlık mekanizması yoktur.
- +1 yıl
Ouw çok iyi anlatmış
- +1 yıl
woww ! örnek şahane olmuş :D
- +1 yıl
bence eig bu seçilmeli idi 0. o
Soran+1 yılDogru ama seçtiğim beni ilk görüşte güldürdü o yüzden secmistim pek dikkatli bakmadim acikcasi. Ama mantikli olarak bencede bu kusura bakmasinlar artik:)
Allah herşeyi bilendir (onun bileceği birşey)
Ama şunu kesin biliyorumki sevgili olsanız bile birbirinize haramsınız (nikahınız olmadan)
Şu düşünce yanlıştır...
Nasıl olsa evlenecez istediğimizi yapalım...
Kaybedenlerden olmayınız..11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
bir çok günahın imam nikahın kılındığı gece kıydığın şükür namazında siliniyormuş diye duydum ama zinaya giren günahların silineceği yönünde kesin bir hüküm yok ama mevlam büyük inşalah hepimizin irili ufaklı günahalrımızı affeder bizleri iman islam ibadet aşkı sevgisiyle dolduru ve uğraştırır
02 Yorumla
Soran+1 yılzinadan bahsetmiyorum. Yanlışsa düzeltin ama zina cinsel birleşme oluyor sanırım. Teşekkür ederim
ilim insanı değilim ama benim bildiğim kadarıyla afı olmaz ama gerçekten herşeye dair töbe ederseniz ve töbenizi bozmadıkça anadan doğmuş gibi tertemiz günahsız sayılırmışız yani geçmişe dair ne suç işlemişseniz butun günahlarınız siliniz yinede sadak allahül azim ( yani yinede allah bilir)
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin tesekkür ediyorum
Soran+1 yılamin:))
evlenmen o kisiyle aranda olanları silmez günahtır. Evlenmen sart degil sen cinsi temasa varmadan tövbe edersen silinir. Cinsi temas yapsanda tövbe etsen yine silinir Allah cok bagıslayıcıdır ama tabi bu yapayımda sonra tövbe ederim demek degil :D
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim :)
+1 yılIcten bir tovbe edersen silinir. Ama tovbe ederken o isi bir daha yapmaman lazim. Digerlerini dikkate alma Allah en buyuktur , en merhametlidir. Sakin umidini kesme
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tesekkur ederim :)
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayal dünyanı Ali Ağaoğlu görse fakirliğinden utanırdı. #SinirliBiber
41 Yorumla
Soran+1 yılcok komik :D
Evlenmeniz günahınızı temizlemez ki?
Hırsızlık yaptm , derneğe bağış yapsam silinir mi demenin başka bir versiyonu sizinki...11 Yorumla
Soran+1 yılsanırım :D
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu gunah olayini klasormu sandiniz hemn masaustunden sileyim.
Silsen bile geri donusum kutusunda var.
Ordan silsen bile Pc. de biryerde duruyor ve Asla silemezsin.
Napican yeni klasor ac.
Yani tovbe et birdaha yapma Allah Affeder11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısııın
+1 yılşu an onu yapmakla günah işliyor musun?
İşliyorsun değil mi, o zaman bu günahtır yanlış zamanda yanlış şeyler yaptığın için12 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Silinmez. Rica ederim
Diğer konusunda 525 cevap paylaştı. Evlendiğin zaman günah olmuş olmuyor geçmişte yaptıkların , hatta kadınlar tecavüzcüsüyle evlenirlerdi geçmiş zamanda
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler
Hayır. Allah sana evlenmeden önce sınırlar koymuş. Aşarsan haram. Ama içten tövbe edip bir daha yapmazsan affeder inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Günah silinmez nefsinize sahip olmaya çalışın
Sorduğun sorunun tecavüCüsü ile evlenince namusunun temizlendiğini sanan zihniyetten bir farkıyoktur04 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah. Tecavuze ugrayinca sence namusunmu bozuluyor? Sanki tecavuz isteyerek mi oluyor?
Soran+1 yılbencede tecavüz olayı farklı bişey. Tecavüz edene tabiki günah hiçbi affı yok. Ama uğrayan evlensin ya da evlenmesin onun bir hatası yok. İsteyerek mi tecavüze uğruyo sanki
Soran+1 yılTamam kusura bakma tahmin ettim öyle de olabiliceğini ama farklı anlamışım. İdrak ettim ya sağol :)
+1 yılEvlenince silinmez , tövbe edince silinir. Tövbe ne demek? Bir daha yapmamak demek. Ee simdi günah oldugunu bildigin halde niye tövbe edip birakmiyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılNefis bazen daha ağır basıyo sanırım
Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. Yaptığın takibi hata ama dinimizde herzaman bağışlanma şansı vardır. Umudunu kesme ve bundan sonra doğruları yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkurler
- Diğer konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış biliyorsam düzeltin ama onun elini tutman öpüşmen bu tür şeyler mekruh günah ya da haram değil. günah olması için cinsel ilişki olması lazım.
07 Yorumla- +1 yıl
mekruhan sonra virgül var
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Fetva vermiş resmen ama yanliş fetva:) vebali buyuk biliyosun demi?
- +1 yıl
Yani yazdigima bakarak direkt uygulamaz kiz internete yazar bulur ama butun dinlerde zina cinsel iliskidir bunu ayirin.
Aralarında nikâh olmayan bir kız ile erkeğin ele ele tutuşması, kucaklaşması, öpüşmesi haramdır. Bu gibi davranışlar kişiyi zinaya yaklaştırıcı unsurlardır. Bunlardan kaçınmak gerekir. Zira Allah Teâlâ Kur’an-ı Kerim’de ”zina yapmayın” dememiş, zinaya yaklaşmayın buyurmuştur:
www.fetva.net/.../dudak-dudaga-opusmek.html
Bakin zina degil harammiş yani gunah degil - +1 yıl
@nümütenahiiiii
- +1 yıl
@namütenahiiiii
+1 yılAhahahahhaha :D zeki muren de bizi gorecek mi? Silinir bacim niye silinmesin, zina dedigin basit bisey zaten. Teallam
12 Yorumla
Soran+1 yıltobe:d
- +1 yıl
Carpilcan gizzz
+1 yıltabiki silinmez. ileride evlenicek olabilirsiniz ama şu an evli değilsiniz sonuçta.
13 Yorumla
Soran+1 yılyani ama sonuçta evlenceğim kişi ay bilmiyorum
- +1 yıl
ay bilmiyorum falan yok sen onun helali değilsin şu an sonuçta. o an işlenilen günahlar o an için geçerlidir.
Soran+1 yıltamam niye kızıyosun ya :D Haklısın ben ona bişey demiyorum teşekkür ederim
Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. 11 Yorumla
Soran+1 yılpeki :D
Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. 01 Yorumla
Soran+1 yılya cok komik
+1 yılSen bunun günah olduğunu bile bile bunu yapmaya devam ediyorsan, bu büyük günahtır. Harama bakanların gözlerine ahirette eritilmiş kurşun dökülecekmiş. Bunu bile bile harama bakan, elini harama uzatanın ahiretten şüphesi var demektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılHı tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Goze kursun ha. Iste islami bu yuzden kotuluyorlar. Icten bir tovbe herseye caredir.
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
@systemofadown08 tövbe pişman olmak demek. Bak kız burada ne diyor. ''ben bunu yapmaya devam ediyorum'' diyor. Bak ayet ne diyor burada. İslamı kötülemiyor kimse, bunlar allahın kelamı hep. Allahın yasaklarından uzak kalmaya gayret göstericeksiniz. Ben size gözünüze kurlun dökücem demiyorum ki hadis var bunun içinde, al buna da bak. Hadisler ve aytler var diye bunlara inanmayanlar islamı kötülüyorsa, sizde bunlara tabi oluyorsanız bu sizi ilgilendirir beni değil.
"Bir topluluğa kulak verip onların dinlenmesini istemediği şeyleri dinleyenin kulağına Kıyamet günü eritilmiş kurşun dökülecektir." Anlamında bir hadis meşhur kaynaklarda vardır ve sahîhtir.(bk. Buhari, ta`bir 45; Ebu Davud, edeb 88)
“…Sakın şeytan, Allâh’ın affına güvendirerek sizi kandırmasın..!” (Lokmân Suresi 33. Ayet)
30 Ağustos 2010, 21:21
Tevbe kapısı herzaman açıktır günahın silinip silinmediğini Allahtan başkası bilemez lakin kebair işlememişsin anladığım kadarıyla onun için tevben daha çabuk kabul olacaktır...
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
+1 yılEvlilik öncesi her türlü yaklaşım zinadır. Ama ne biliyim bu kadar günah içinde insan bunları çerez gibi işliyor resmen. Zaten Allah affetmez ise işimiz zor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede işimiz zor
- +1 yıl
her turlu yakinlasma zina degildir. Her organin kendine gore zinasi vardir. Zina cinsel birlesmedir. O organ zinasi normal zina kadar gunah degildir
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
Orasını Allah bilir canım sen tövbe eder bir daha yapmazsan tabi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım canım tesekkurlerr:)
+1 yılSilinmez. Pisman olup tovbe edersen ve tovbende sabit kalip bozmazsan silinir
01 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum teşekkürler :)
Hayır silinmez ikiniz de evlenene kadar olan günahları cekiceksiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılama bişiyler yapıpta evlenmezsen daha büyük günahtır heralde
Soran+1 yılOndan bahsetmiyorum herhangi biriyle evlenmek değil zina yapmadık yani zinadan kastın ne bilmiyorum ama birleşme falan olmuyo ama tabi yakınlaşmalar oluyo ve sadece onunla oldu evlenmeyi düşünüyoruz tabiki hepsi silinmez ama hani evlenince Allah affeder mi anlamında sormuştum. Yoksa ben biriyle bişeyler yaşadım gittim evlendim (her hangi biriyle) onun silinmiyceğini biliyorum
+1 yılGünah diye bir şey yok. Cehennem ve cennette yok. Hayatını yaşa başkalarının hayatını mahvetmeden bence bunu yapmalısın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılEvlilik gunahlari
Af etttiirmez
Af istiyorsan towbe edecen ve birdaha yapmican
Evlen rahat raahat yap helal dairesi keyfe kafidir04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim arkadasim dogru olan bu
Kendine iyi bak
Soran+1 yılsendee
- +1 yıl
Tenkyu ;)
+1 yılBu soru dini bir programda soruldu silinmiyor obur tarafta suali olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tesekkur ederim
+1 yılHayır yaşadığınız şeylerin günahları kalır evlenseniz bile. Ama tövbe edersen Allah affedebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol :)
hepimiz girdik günaha hangimiz yapmadık tövbe edersn silinir ama gene yaparsan bilemem kendi sorunun
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Yok canım malesef yok oyle bişey. Cok yakın durma sonra kontrolden cok cabuk cıkılabilir aman sakın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim :)
+1 yılhttps://hizliresim.com/oAEqBR
Adam. Hakli11 Yorumla
Soran+1 yıldjhdghgfhd
Silinmiyor. Ben sonra evlenirim onla gibi bir şey de düşünme. Ayrılırsak ne olur diye düşün. Bir de buradan bak
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tesekkur ediyoruum
:DDDDDDDD
Nasıl bir soru abii ya..
Bugün papazlaydım buraya sokacam onu bütün sorularınızı cevap licak01 Yorumla
Soran+1 yıliyi olur :D
- Diğer konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılkilisede belli bir ücret karşılığı günahını çıkrtıyolar böyle bir rahatlaa oluyo üstnde :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm teşekkürler :D
Bana bir silgi al senin 40 yıl günahını sileyim.
- Mevlana02 Yorumla
Soran+1 yılÖff :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünahtan arınmak icin önce yapman gereken tövbe edeceksin bütün kalbin ile ve evlenene dek o hataya düşmeyeceksin ve sonra gerisi Allah'u Teala'ya kalmis birsey...
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru tesekkurler
sorarlarsa kocamın rızasıyla kocamla yaptım de inanmıyorsanız sorun de :)
03 Yorumla
Soran+1 yılah keşke her şey düz mantıkla halledebilse :D
Tövbe et. Ve evlenmeden bırak yakınlaşmayı elini bile tutma daha
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu o ama pek mümkün olmuyo
Soran+1 yılHaklısın aslında ama dediğim gibi insan bazen bu düşüncelerine sahip çıktığı kadar nefsine sahip çıkamıyo
Soran+1 yılpekiii sağolaasın
Diğer konusunda 453 cevap paylaştı. Öyle birşey yok günah silinmez hafiflemez
Öyle bir saçmalık yok din herkesin istediği yöne çekebileceği gibi elastik değil04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey iddaa etmedim saçma bir soru olduğunu belirttim zaten. Ama burası istediğini sorabileceğini bir site. Ve bende cevabını bilmediğim tereddüt ettiğim şeyi soruyorum. Cevapladığın için teşekkürler
Soran+1 yılYok önemli değil biraz yanlış anladım sanırım sizde kusura bakmayın teşekkür ederim tekrar :)
Bunu Allah bilir ama sen günah işle sonra silinir mi de bunun yerine ya düşünme yap düşüneceksen de yapma
01 Yorumla
+1 yılBuna yaratan karar verir bizim fikirlerimiz değil.. Bence bu tür olaylara girme her zaman daha fazlasını istersin.. İnsanoğlu doyumsuzdur..
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım tesekkür ederim
+1 yılherkesden önce Allah bilir ama hiç sanmıyorum sonuçta mantıklı düşündüğün zaman o senin helalin değil evlenene kadar ne yaparsan günahtır.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama ben evlenince hani evlenmediğin zamanki kadar büyük günah olacağını zannetmiyor kaldı ki cinsel birleşme olmadı. Tabi günah günahtır orası ayrı
Şöyle düşün manavdan bir karpuz alacaksın ama kabuklarını orda soyuyor eve götürüyorsun. O karpuz temiz kalır mı kalmaz mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılKalmaz heralde bilmiyom
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır silinmiyor, evlensen bile silinmiyor bu yüzden evlenmeden nefsine hakim olmalisin ayrica gunah oldugunu bile bile yaparsan daha fena
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekkurler:/
silinmez tabi ki ama Allah bilir tövbe edip afdilemek lazm
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım tesekkürler
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. hafifler diye biliyorum da ona gelene kadar ne günahlar ne gıybetler işlemşsindir fazla kasma
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük bir günah işlemedim Allahtan korkum var. Bazı şeyler oluyo ister istemez nefis işte. Ama yinede sonunu düşünmek lazım bence
gözün görmeden yaparsan affedilir, ama bilerek yaparsan o günahı kabullenmek zorunda kalırsın silinmez.
01 Yorumla
Silinir mi diye düşünme günah işledin mi tövbe et ve bir daha yapma. Ayrıyeten günahını kimseye söyleme Allah ile aranda kalsın.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya evlenemedin o zaman ne olacak bir de bunu düşün?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltövbe et ve sevgilinden biraz uzak dur. tamam sevince insan hep yakınlaşmak ister ama unutma bu zamana kadar kandırılan çok kız oldu. eğer seviyorsa senin için mesafeli durmayı bilecek. evlenene kadar öpüşmeyin bile. el ele tutuşun sarılın yeter..
Soran+1 yılEvlenince silinir mi diye sordum zaten, anladım dogru soyluyosun tesekkur ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim , ben de evlenmen kesin değil demek istedim yani evlenirim umuduyla kızları kullanan çok var sonra sıkılıp giden... bunu görmeni istedim :)
Soran+1 yılAnladım evlenmeyi düşünüyoruz ciddi anlamda ama hiçbişeyin garantisi yok tabiki. Teşekkürler tekrardan:)
yapmışsın bir yanlış bunun farkındasın sen tövbeni et bir daha yapma, gerisini Allah`a bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
saçma demişsin evet soru öyle ama silinmesini istersen pişmanlıkla samimiyetle allahtan af dile
01 Yorumla
- Diğer konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılolduuu bekle belkı devlet aff yasası felan cıkartır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkjhjdhdgh
- Diğer konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılNe silinmesi
@seksişeytan00 mesaj at hesabımın şifresini unuttum mk bu seferde :(02 Yorumla
Soran+1 yıltamamsjhdhd
- +1 yıl
Silinmez malesef evlenmeden onceki yaptklarının gunahnı cekersin
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkür ederim
+1 yılgünahlar gerçekten pişman olup tövbe edenler için silinir
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılŞimdi tövbe etsen bidaha evlenene kadar böyle şeyler yapmassan belki silinir orasını Allah bilir ama yapmaya devam edersen evlenince silinmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum tesekkurler
Diğer konusunda 731 cevap paylaştı. Bunu benbilemem ama abdest al namazkıl tövbe et Rabbim le senin aranda
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
Evet geçmişe yönelik evleniyorsun zaten. O nasıl soru ya :D silinmez tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkürler :D
- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri