Günahlarımın pişmanlığı beni bırakmıyor?

Hayatımda bir kere sevgilim oldu 2,5 yıl sürdü onla birşeyler yaşamıştık ama kimseyle birlikte olmadım tam sevgilimden ayrıldığımda üniversitedeydim hayatımda içki içmemiştim üniversite ilk gittiğim yıl hata yaptım gideli 3 hafta sevgilimle de yeni ayrıldık boşluktaydım bir arkadaş edindim iyiydi ama geniş bir kızdı içkiyi falan severdi neyse bigün bir erkek arkdaşımız, kız arkadaşım oturuyoruz. Bu kız bana senin evinde içelim bugün dedi çocukla birlikte bende bilmem ki falan dedim. Sonra geldiler ben sarhoş oldum saçma saçma konuşuyorum çocuk beni zorla öptü ittirdim sonra tekrar öptü karşılık verdim. O kız arkadaşımda hiç birşeye engel olmadı sadece izledi. Bir koltukta üçümüz sızdık sonra ama öpüşmeden ileriye gitmedim asla izin vermedim. Yanımızda kız var başka yere gidelim hayır dedim sonra zaten ısrar etmedi. öperken hiç bişey hhissetmedim yemin ederim. Bende huzur bulduğunu falan söyledi birşeyler yazıda da yazdı kabul etmedim 5 gün sonra bana başkasıyla öpüşen bir kızla evlenmem. İsteseydim o gece altıma alırdım seni dedi. Benim hiç bişey hatırlamadığımı sanıp hiç bişey diyemedim o kadar utandım ki ağzımı açamadım bunu bana o gece teklif ettiğini benim reddettiğimi. hatırlaöıyorum sandı galiba ama ağzımı açamadım. 8 ayy oldu hala o kadar pişmanım, utanıyorum ki.
Yüzyüze gelmemek için okulunu değiştirdim. Çok utanıyorum çok. Böyle yetiştirilmedim ben. Annemin babamın yüzüne bakamıyorum dayanamıyorum ölmek istiyorum. Bunu birşeyler hissettiğim birisiyle yapsam asla üzülmem ama bu öyle değildi kusmak istiyorum kendimi iğrenç, haysiyetsiz namussuz hissediyorum. Ben böyle yetiştirilmemişken nasıl böyle bir hata yaparım nasıl anneme babama böyle bir evlat olurum. Yardım edin bana lütfen. Bu kişiyle sadece öpüştüm kuruydu hissizdi yaşadığım en kötü öpücüktü. Ben 1 yıldır yaptığım bu hatalardan dolayı pişmanım ilk sevgilimle öpüşmekten biraz ileri gittik onla bir ev ortamına dahi girmemiştim zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
Namussuz kirli bir insanım Belki bekaretimi kaybetmeden ama bekaret dedğimiz şey benim için zardan ibaret değil. Ben hep evleneceğim adamın olmak istedim çocuklarımın anne babamın kocamın yüzüne bakabilirim istedim. Günlerdir huzursuz mutsuzum aklım burda sürekli toparlayamıyorum yardım edin
Günahlarımın pişmanlığı beni bırakmıyor?