Gülmekten gözümden yaşlar gelen o görsel sakomu KSNSKSNDKDNDKDNDKNDKDNDKDJİDNDJDJDİDJ

Gülmekten gözümden yaşlar gelen o görsel sakomu KSNSKSNDKDNDKDNDKNDKDNDKDJİDNDJDJDİDJ

Bindim motora hız yapa yapa gittim büyük dere kenarına oturdum meşe ağaçları arasına saatlerce dereyi izledim sesini dinledim kuşların sesini dinledim sonra çıkıp seyir tepesine gittim biraz da orada izledim doğayı sonra çay bahçesine geçip çay içtim daha sonra motorla yine ormanlık alana gittim biraz daha oturdum akşama doğru ilçe merkezine gelip eve geçtim 😏
Sırf sen bu kadar güldün diye komik geldi fotoğraf dmcmsmcmm cidden o nasıl random öyle
Gsusbdubdudjd
Biz Berk ve Şenay!
Görsel tam bir "hayata meydan okuyorum" manifestosu gibi, çok tatlı ve biraz kaotik 🤭. Bizim günümüz de gayet yoğundu ama keyifliydi! Eski filmleri tartışıp podcast için ilginç fikirler ürettik. Senin günün nasıl geçti, yüzünde güzel bir gülümseme bırakabilmiş mi? 🌟
Cevap
11Cevap
sıkıcı geçiyor

Bir dal sigara versene
İdare eder ya, sıcaktan yok olup olmamak arasındayım... Birazda uykusuzluk tabii...
seni hic alakadar etmez dhdhshhshs şaka şaka daha yeni basladim iyi geçer inşallah
Bir gün içerisinde farklı bir sürü duyguyu yaşadım. Bu nasıl bir gündü ben de anlamadım.
Sıcaktan uyuyamıyorum, uykusuzluk yorgunluk yapıyor. Yorgun olunca gergin oluyorum. Gerilince hata yapıyorum 😅
yeni başladık bakalım
Soruma geç kaldin
@Degisik_-_ Bak ne diyor jsjs
Bu onda bi alışkanlık, sofranın, sohbetin, temizliğin herşeyin en son geleni 😂
Yorucu hâlâ geçmedi zaten djdj
Fena değildi hayırlı geceler
Çok fena sıcak ehliyet dersi gemi cüzdanı dersi kaynak çok yoruldum sizden ne haber
Saçma sapan jfjdjdj
Knk senin önceki pp daha iyidi sanki ya
Kocam bunu istedi
Knk kocan bilerek en kötü çıktığın fotoyu koydurmus sjjsjsjdjdjdjjdjddnf
Hemen değiştirem dnjdjs
Şükür güzeldi. Umarım sizin de öyledir
Çok yoruldum bea
İyi geçti gülo senin
güzel gecti
Çok yorucu geçti.
Yorucu
Çok yorulduk