Diğer Günaydin arkadaşlar geceniz nasil geçti? Betülulaşcan Takip Et Xper 6 Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Neden Güncellemeler1 yıl Evey Günaydin arkadaşlar geceniz nasil geçti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. normal geçti 0 1 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Iyi.
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cinsel ilişki duş uyku ve şimdi sabah kahvaltisi. Tek isteğim güzel bir gün olsun herkese 🙏 6 9 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cevabı anlamadım desem , kabalık etmemiş olurum dimi 🤗 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Benimkide ayni seninki gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hım, o da guzelmis, eğlendi isen sorun yok ♥️ Yorumla Alicanbeyyy 1 yıl sen eğlenebildin mi bari Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Cok eylendim xanim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne iyi, yaş doğru mu canim Yorumla Betülulaşcan 1 yıl 25 canim Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Ok.. Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Hiç güzel geçmedi çok uyandım bu gece nedense. 2 2 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Neden kiz Yorumla ZeynepBirinci27 1 yıl Bilmiyorum ama çok fazla bölündü uykum. Kötü bir şey olmaz umarım. Yorumla
Kaan-Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Belgesel ızledım saat 4 fılandı yattım sanırım 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 440 cevap paylaştı. Günaydın. Deliksiz bir uyku uyurum sanıyordum ama maalesef çok da uykumu alamadım. 0 0 Yorumla
00_blacksea_00 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 53% 1 yıl günaydın sabahların güzel olsun :)uyuyarak biraz uyanık iyi gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Geçmedi ya , sesten uyuyamadım cok sinirliyim. Şefkate ihtiyacım var. 2 1 Yorumla kanarya001907 1 yıl Ses derken Yorumla
PembeTurna Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl dün sevgilimle tartıştığım için ağlayarak uyumak zorunda kaldım kötü bir geceydi :( 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Günaydın, çok kötü bir geceydi. 0 4 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Günaydin canim neden çok kotü Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Rahatsızdım, uyuyamadım Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Hiigeçmiş olsun canim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Günaydın iyi geçti senin nasıl geçti 0 10 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Süper geçti canim Yorumla Gezentilkii 1 yıl Sevindim senin adınaSüper derken neler oldu 😁😂 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Allttan çiktim Yorumla Gezentilkii 1 yıl Ooooo sabaha kadar yoruldun desene Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet canim Yorumla Gezentilkii 1 yıl Kimse çok şanslıymış çok Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Nasil yani Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet Yorumla Gezentilkii 1 yıl Onun yerinde olmayı çok isterdim Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Cok canim yandi Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. güzel uyudum... 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Çalışarak geçti eve geldim uyuyacağım 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 731 cevap paylaştı. Yalnız ve full enerjik geçti. 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Seninki baya ateşli geçti anlaşılan :) 0 5 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet Yorumla Salih_tutucu 1 yıl tekmi çiftmi? Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Eltek Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Nasil yani Yorumla Salih_tutucu 1 yıl Kaç kişi oldunuz Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Günaydın hemen uyumuşum 0 0 Yorumla
Tekeli000 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Ahhh ahhh 1 4 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Ne oldu Yorumla Tekeli000 1 yıl Neler olmuyor ki? Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Ne gibi Yorumla Tekeli000 1 yıl İyi değildi yani Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hangi açıdan olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% 1 yıl Harıkaydı anlatamam 0 3 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet Yorumla emrecn34 1 yıl Evet senın nasıldı Yorumla emrecn34 1 yıl Sen için de uygunsa Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne yapacaksın baldız 0 7 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Benimki süperdi Cevap sahibi 1 yıl Ne yaptın baldız Betülulaşcan 1 yıl Evet eniste superdi Cevap sahibi 1 yıl Bacanağın altından çık ak zor olurTavsiyelerime uyarsaDikkat baldız yırtöwsım seni Betülulaşcan 1 yıl Yok. Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin baldızzz Cevap sahibi 1 yıl Neredee
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Güzeldi 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Olmadi 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gayet iyiydi 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Berbatttt 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 686 cevap paylaştı. Çok kısa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gecem bitmedi 0 11 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Yok bitmedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gün aydınlanacağına kadar da bitmeyecek gibi Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin gecen bitmedi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapalı Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Yok daha Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Neden kapali Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapatmışsın Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Yok bee Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Olmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yeniden göndereyim Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yorucy senin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hızlı yorgun 0 7 Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Iyi. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen naptın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Desene 3 den gidiyoruz Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş dogrumu Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet.... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Helal olsun sen adamı bitirirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Uyuyarak 0 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin nasıl gecti Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Süperdi askim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşkım ne alaka? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek aşkım hayır mi Yorumla Betülulaşcan 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok sacam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
normal geçti
Iyi.
Cinsel ilişki duş uyku ve şimdi sabah kahvaltisi. Tek isteğim güzel bir gün olsun herkese 🙏
Evet
Cevabı anlamadım desem , kabalık etmemiş olurum dimi 🤗
Benimkide ayni seninki gibi
Hım, o da guzelmis, eğlendi isen sorun yok ♥️
sen eğlenebildin mi bari
Cok eylendim xanim
Ne iyi, yaş doğru mu canim
25 canim
Ok..
Hiç güzel geçmedi çok uyandım bu gece nedense.
Neden kiz
Bilmiyorum ama çok fazla bölündü uykum. Kötü bir şey olmaz umarım.
Belgesel ızledım saat 4 fılandı yattım sanırım
Günaydın. Deliksiz bir uyku uyurum sanıyordum ama maalesef çok da uykumu alamadım.
günaydın sabahların güzel olsun :)
uyuyarak biraz uyanık iyi gibi
Geçmedi ya , sesten uyuyamadım cok sinirliyim. Şefkate ihtiyacım var.
Ses derken
dün sevgilimle tartıştığım için ağlayarak uyumak zorunda kaldım kötü bir geceydi :(
Günaydın, çok kötü bir geceydi.
Günaydin canim neden çok kotü
Rahatsızdım, uyuyamadım
Hiigeçmiş olsun canim
Teşekkür ederim 🙏
Günaydın iyi geçti senin nasıl geçti
Süper geçti canim
Sevindim senin adına
Süper derken neler oldu 😁😂
Allttan çiktim
Ooooo sabaha kadar yoruldun desene
Evet canim