Galiba oruzbu cocuguyum?

Abi enistecilik hayatimda en sevmedigim seylerden biri ve normalde de arkadaslarimin sevgililerine hep mesafeli soguk davranirim yanlis anlaşılmamak icin olabildigince terslerim umrumda olmaz zaten hicbiri. Dun ilk defa en yakin arkadaslarimdan biri flortuyle bulustu ve yaninda bi arkadasim ve ben de vardik, bahsettigim arkadasimla flortu de denize girdi biz de bekledik. Dedigim gibi olabildigince arkadaslarimin sevgililerini terslerim kendimden uzak tutarim ama cocukla arkadasim hem birbirlerine hala mesafelilerdi (onceden de bulusmalari oldu ve konusuyolar iki haftadir falan) bulusmada hem birbirlerinin yuzune bakmiyolar, arkadasim yanimda hayday oynuyo cocuk ben ve diger arkadasimla sohbet ediyo hem hic konusmalari olmuyo cok tuhaf bi andi. Sonra bunlarin tanismasini saglayan cocuk geldi o da bizimle ayni sinifta. Neyse biz 5 kisi oturduk cafeye arkadasimin flortu oturdugu yerden kalkip benim karsima oturdu ben de arkadasima dedim ki gel sen benim yerime otur dedim. O da yok ben ayakta durmayi seviyorum diyip oyle yanimiza geldi sadece. Flortu arkadasimla konusmaktan cok bana sorular soruyodu ben de arkadasimin yanlis anlamasından korkuyodum ama cevapliyodum. Arkadasimin ailesi onu erken aldi gitti biz de kalan 4 kisi okey oynuyoduk cocuk ikide bir bana goz kirpiyodu ve durust olman gerekirse gorunusunden fazla etkilendim cunku ilk defa benim tipime bu kadar yakin bi insanla karsilastim. Sapsari saclari ve mavi gozlerj var, uzun boylu, agirbasli bi cocuk. Etkilendim evet ama arkadasimi da cok seviyorum ve bi erkek icin onunla arami bozmam. Ama iki gundur cocugun benimle daha cok ilgilenmesi, bana goz kirparak gulumsemesi falan aklimdan cikmiyor kendimi cok suclu hissediyorum ne yapmam lazim?
Galiba oruzbu cocuguyum?