Kendine göre çirkinsindir ufacık bir olayda intiharı seçenek olarak görme saçma sapan konuşma
0
8 Yorumla
Soran
10 ay
O kadar şey dedim takıldığın nokta sadece çirkin olmammı zanmediyorsun bok gibi bir hayatım var benim
Cevap sahibi
10 ay
Kimin hayatı iyi ki bu devirde herkes seninle aynı yaşıyor hayatı o zaman topluca herkes intihar etsin
Soran
10 ay
Benim hayatım daha zor ve kötü keşke ölsrm
Cevap sahibi
10 ay
Ne halin varsa gör akşama kadar sana nasihat veremem
Soran
10 ay
Kötü birşeymi dedim
Cevap sahibi
10 ay
Saçma sapan konuşup duruyorsun kızım sen ölüm bir çözüm değil gideceğin yeri biliyon mu sen intihar edip cennete mi gitmeyi planlıyon elini bir ateşe tut ve onun Bin kat daha sıcağı olacağını düşün kıyamet gününe kadar ve öyle karar ver
Soran
10 ay
Peki ne yapayım ben böyle hergün acı çekiyorum 🥺🥺
Cevap sahibi
10 ay
Diğer tarafta bu çektiğinin bin katından fazlasını çekeceksin ve diyeceksin ki ben ne yaptım hayattayken ben çok rahatmışsım geri dönmek istiyorum desen bile imkansız olacak ocağın altını aç elini ateşe sadece 30 saniye tut ve tekrar düşün
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
3 harfli marketlerde çalışan kızların problemleri yo kmu?
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > 18 yaşında evlenmek istemiyorum çirkinim platonik oldum red yedim baskici ailem var başarısızım her konuda intihar mı etmeliyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sabırlı ol, ergenlik son bulmak üzere. Bu garip düşüncelerin yok olup gidecek.
Ergen filan değilim bok gibi bir hayatım car keşke hiç doğmasaydım
Daha dün nefes almaya başladın. Ne yaşamış olabilirsin?
İlla bir şey yaşamıs olmam gerekmiyo bu yaştan sonra artık her şey dahada kötüleşiyo intihar edeceğim bu gidisle
Git ha
Kendine göre çirkinsindir ufacık bir olayda intiharı seçenek olarak görme saçma sapan konuşma
O kadar şey dedim takıldığın nokta sadece çirkin olmammı zanmediyorsun bok gibi bir hayatım var benim
Kimin hayatı iyi ki bu devirde herkes seninle aynı yaşıyor hayatı o zaman topluca herkes intihar etsin
Benim hayatım daha zor ve kötü keşke ölsrm
Ne halin varsa gör akşama kadar sana nasihat veremem
Kötü birşeymi dedim
Saçma sapan konuşup duruyorsun kızım sen ölüm bir çözüm değil gideceğin yeri biliyon mu sen intihar edip cennete mi gitmeyi planlıyon elini bir ateşe tut ve onun Bin kat daha sıcağı olacağını düşün kıyamet gününe kadar ve öyle karar ver
Peki ne yapayım ben böyle hergün acı çekiyorum 🥺🥺
Diğer tarafta bu çektiğinin bin katından fazlasını çekeceksin ve diyeceksin ki ben ne yaptım hayattayken ben çok rahatmışsım geri dönmek istiyorum desen bile imkansız olacak ocağın altını aç elini ateşe sadece 30 saniye tut ve tekrar düşün
3 harfli marketlerde çalışan kızların problemleri yo kmu?
Ne?
çalış bacım
bizde çalışıyoruz bizimde kafalr yerinde değil
Calısmıyom ölmek istiyorum
öyle yok
Yavaş gel kardeş ne intiharı
Yaşamak istwmiyorum
Bıktım. her geçen gün kötüleşuyor her şey
Benim ne suçum vardıki doğdum 😭
Kimsenin hayatı devamlı yukarıya gitmiyor
Benim hayatım bok gibi ama hergün isyan ediyorum
Sabırli ol derim güzel haber gelir