Ama ben onun artık bir bebek avizesi olduğunu düşünüyorum ya da bana mı öyle geliyor yani kısacası değiştirmek istiyorum görsel eklerim hep beraber karar veririz bu konuda bizimkileri nasıl ikna edebilirim avizenin gayet güzel olduğunu söylüyorlar

Ama ben onun artık bir bebek avizesi olduğunu düşünüyorum ya da bana mı öyle geliyor yani kısacası değiştirmek istiyorum görsel eklerim hep beraber karar veririz bu konuda bizimkileri nasıl ikna edebilirim avizenin gayet güzel olduğunu söylüyorlar

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaç senedir asılı o orada
Artık üretilmiyor da onlar
Beşiktaş oyuncak müzesine hibe edin o derece değerli
İstanbul’dan beridir kullanıyorum İstanbul’dan taşındık hala kullanıyorum 17 Temmuz 2019’da geldik buraya düşün artık yani ne kadar olmuş
Yaş doğruysa çok ergen bir model olarak kalmış, değişmesinde fayda var, motivasyonunuzu etkiler.
Belki aile için hatırası vardır kaldırın saklayın bir köşeye
Yaş ile alakası yok sadece dediğiniz gibi değiştirmek ve bunu da hatıra olarak saklamak istiyorum o kadar
Aileyi hatıra olarak sağlayacağınız bahanesi ile ikna edebilirsiniz
Zaten öyle yapacağım bu bir bahane değil ki zaten bunu bana teyzem vermişti İstanbul’daki teyzem o yüzden de değiştirip değiştirmemek arasında çok kararsızım çünkü o arada bir buraya geliyor görmezse üzülür mü acaba diye düşünüyorum yoksa değiştirmeyi çok istiyorum çünkü bana artık çok çocuksu geliyor
Bu nasıl avize
Yani tam avize diyemeyiz doğru ama kısacası ben değiştirmek istiyorum artık sıkıldım
Git sen al değiştirirler zorla
Onlardan habersiz bir şey yapmak istemiyorum kızıyorlar bana sonra
Fark ettiyseniz o yüzden nasıl ikna edebilirim diye yazdım başlığa
Kızabilirler dünyanın sonu değil alırsın emrivaki şekilde taktırırsın ne olacak
Değiştir
İşte değiştirmek için nasıl ikna edeceğim