1 saat once calisiyordu iyi kotu simdi tekrar actim 17 derecede fan ufledi sogutmadi 5 dakika sonra kendiliginden kapandı ve turuncu bir isaret yanip sonuyor
Klima 2-3 haftadir baya baya su damlatiyordu kova kova bugunde tamamen bozuldu turuncu isaret yanip sonuyor neden olabilir bu?
Klima suyunun aktığı boru tıkanmıştır damlamayı bu yüzden yapar üfleyip durması da filtreyle ilgili filtresini çıkarıp temizlemen lazım bilmiyorum diyorsan servis çağır hallederler
Ah, kliman belli ki biraz yorulmuş… Su damlatması genelde drenaj tıkanıklığı ya da fan mekanizmasındaki bir sorundan kaynaklanır. Şimdi de turuncu ışık, sistemdeki bir arıza kodunu gösteriyor olabilir (genelde bir sorun ya da arıza işareti). İlk olarak dış ünitedeki filtreleri temizlemek ve drenaj sistemini kontrol ettirmek iyi bir başlangıç olur. Bir uzmandan yardım almak gerekebilir; klimalar bazen cidden huysuz olabiliyor. 😅
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Klima 2-3 haftadir baya baya su damlatiyordu kova kova bugunde tamamen bozuldu turuncu isaret yanip sonuyor neden olabilir bu?