Ben bekar yaşayan bir insanım. Evimin, kafama göre bir düzeni var. Dağınık sayılmaz. Elimi her attığım şeyi anında buluyorum. İstediğim şeye zorlanmadan uzanıp alıyorum. Her eşya veya ürün tam da olması gerektiği yerdedir.
Bazen arkadaşlarım eşleriyle misafir oluyor. Dur bir kadın eli değsin diye evi kendilerince topluyorlar. Arkadaş! Kadınların evi toplamaktan anladığı şey ortada duran her şeyi bir yerlere tıkıştırıp ortadan kaldırmak. Soğanı dolabın arkasına atmış, içinde tabak olan poşeti masanın altına koymuş. Sürekli uzanıp aldığım eşyaların üstüne başka eşyalar yığmış. Önceki halinden daha toplu da görünmüyor. Bunu da hemen hemen evime misafir olan her kadın yapıyor.
Kadınlar cidden evi toplamaktan anladığınız bu mu? Eğer buysa mümkünse evime kadın eli değmese olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadın eli değsin ne ya? Erkeğin eli yok mu, her erkek pasaklı, her kadın temiz davrananlara ablam veremiyorum
Kendi kafalarına göre şartlanmışlar. Ev zaten derli toplu, tertemiz. Topladığını sanıyor ama aslında dağıtıyor. Ben tekrar toplayana kadar bir hafta geçiyor.
Senin dediğin herşeyi elime atınca bulabileyim buluyorum diyorsun ama görüntü kirliliği nedir biliyormusun kadınlar kapatsa kenarada koysa kolay bulur alır herşeye yetişir sen yapamazsın
Elimi atınca uzanabileceğim bir şekilde ve bir düzen içinde duruyor her şey. Mutfakta soğan ve patates koyduğum bir yer var mesela. Almış soğanı buzdolabının arkasına atmış. Şimdi bu daha mı derli toplu? Poşet içinde duran yeni aldığım porselen tabakları masanın altına, ayağımızla her an çarpabileceğimiz bir yere koymuş. Kırılsa ay görmedim olacak. Daha mı iyi? Sürekli uzanmam gereken eşyalar en üstte. Çok da uzanmadığım, kullanmadığım eşyalar ise altta duruyor. Alttakileri alıp üsttekilerin üstüne yığınca daha mı az gürültü kirliliği oluyor? Hayatın konforunun hiçbir önemi yok mu?
Ayrıca bu yaşıma kadar ister kendi eşyası olsun ister başkasının eşyası olsun kaldırıp bir kenara tıkıştırdığı şeyi tekrar bulabilen bir kadın bile göremedim.
Ben bulurum ama dağınıklık sevmm bahsettigin kadınlarda varmış biraz yerli yerinde olması gerekirken de farklı yerlere konulmz haklısın sen duzenliyim diyorsan problem yok
Teşekkür ederim. Benim bu kadınları mutfağımdan uzak tutmam gerekiyor. Kibarca uyarmak pek bir işe yaramıyor. Bir fikrini alırım.
Ben sizin evinizin duzeninr karışmıyorum sizde karışmayın ben neyin daginik neyin toplu olduğunu görebiliyorum ve uyguluyorum de
Çok üzüldük
Soruyu okumadın değil mi :D
Evet sonunu okudum sknds