Kızlar ben evlı birşne aşık olduğum nadıl iyileşecem?

Arkadaşlar dünyaca tanınmış bi adama aşık oldum adını söylemıcem ilk başlarda bana kendısını fakir olarak tanıtı parmağında yüzük falan soktu bir kaç hafta sonra onu araştırdım ve dünyaca tanınmış biri olduğunu öğrendim neyse onunla flört etmeye başladım onu sevmiştim aşık olmuştum hala da aşığım evli olduğunu bile bile ona heo hediyeler verırdım aşık şiirleri yazıp verırdım flört etmiştik işte sonra hep karısının fotosunu paylaşmaya başladı karısıyla beraber fotolarını ve nedajlarıma artık cevap bile vermiyor bakmıyor Hanı ben onun canımdır sevdığıydı ben karısının hesabına girdin girmez olaydım onların düğün fotolarını gördüm karısı hamile iken onunla beraber fotolarını gördüm nişanlılık doneminde olan fotolarını gördüm dayanamadımzor nefes almaya başladım sanlı biri benı bölüyorum gıbı hissetım ve karısı aşık olduğum adamın adı engin olsun karısı şey yazmış fotoların altına senı çok ama çok seviyorum enginim yazmış aşık bilmem ne yazmış oyunların evlılığı aşık evlılığıydı ben şu an cok ana çok pişmanım ben dersımı aldım artık onu nasıl unutamıyorum bana bı akıl verın

Kızlar ben evlı birşne aşık olduğum nadıl iyileşecem?