Merhaba ben kapanmayı düşünüyorum ama bazı konularda nasıl yapacağımı bilemedim. Şimdi benim alnım çok dar ve görseldeki hibi boneyi kapatınca çok dar bi alan kalıyor. Almım 3 parmak gemişliğindedir max ve yanlardan saç çıkıyo maalesef. Şalı bone görünmeyecek şekilde kapatınca çok kötü duruyor biraz daha açık yapıncada bu sefer bona çok görünüyor bu konuda ne yapmam lazım. Alnı dar küçük olan kişiler veya bu konada bilgi sahibi olan kişiler lütfen yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence görünmemesi çok görünmesinden kolay ama ucundan az bi şey görülse yüz şekline daha güzel yakışabilir iğneyle falan ayarlayabilirsin
Kolay demişim pardon güzel olacaktı
Ay çok sağ ol iğneyle falan denerim neyse bi şekilde ayarlarım. Bir şey daha sormak istiyorum yandaki saçlarım ağda ile alsam sorun olur mu benek saçları diye geçiyor galiba ama alnımı baya bi kapatıyor zaten dar onla birlikte daha da dar oluyor
Alabilirsin tabi ki çok gözüküyorsa birde şu an sıcaklarda pek kullanışlı değil biliyorum ama penye şal takmanı tavsiye ederim başlangıç için baya kullanışlı oluyor hiç saçım gözüküyor mu çalım kaydı mi derdi çekmiyorsun en azından alışana kadar
Ayy teşekkür ederim onlarada bakarım alırken sağ olunm
Rica ederiim 🌸 hayırlı olsun bu arada sevindim adına
Teşekkür ederimm 🩷
Kaşlarının şekli ten rengin falan bence çok güzel. Bence bu şekilde zaten çok güzel olursun.
Ay teşekkür ederim düşüncelerin için inşallah sende mutlu olursun şu anki hayatını çok bilmiyorum ama hep mutlu ol hep gül
Yani gorunmesi sorun değil sanki yaa herkesin kafa tipi farklı sonuçta
Haklısın kimsede öyle görmediğim için çok biraz endişe duydum teşekkür edeirm
Rica ederim
Bilmem ki herkesin yüzüne yakışan farklı bir model oluyor gözlemlediğim kadarıyla
Kaç gündür arıyorum ama maalesef bulamadım bütün resmen herkesin almı o kadar geniş ki kendimi kötü hissetmeye başladım
Bazısı alnını genişletmek için lazer yapıyor istedikleri yere kadar kendini kötü hissetmene gerek yok hem ayrıca kapanmanın amacı güzel görünmek değil ki yanlış mi biliyorum
Yok biliyorum biraz dediğim saçma oldu. Tabii ki kapanırken bu noktala takılmam çok yanlış ama biraz bu konuda dikkat etmeye çalışıyorum açıkkende saçım istediğim gibi olmayınca baya bi morelim bozuluyodu. Biraz takıntım var ama düzeltmeye çalışcam kötü bit huy maalesef ki. Teşekkürler bu arada dediğin şeyler için
Doğru takıntılı olabiliyor insanlar ama insanların görünüşündeki değişiklikler bizi kendimiz yapan şey herkes aynı olamaz seni sen yapan şeyler aslında çok güzeller saçma sapan güzellik algıları yüzünden insanlar kendilerinden nefret etmeye başladılar alnın gayet de güzel 😊
O kadar haklısın ki dediklerin iyi geldi cidden çok teşekkür ederim. İnşallah sende mutlusundur hayatın hep güzel geçer. İstediğin şeyleri başarırsın 😊🙏