Olmuyor takinti yaptim?

Birinin yuvasini yiktim sonra aramizda yas farki var diye evlenemedimde. Ailem duydu bi adamla ciktigimi ama emin olamadigindan birsey yapamadilar. O adamla evlenmek istedim ama sadece soyle tiler yuzunden adamin cocuklari var senden yasca buyuk diyip karsi ciktiklarinda birsey diyemedim Şu an 7 senedir bu durumdayiz. Ustelik adam evliydi ozamanlar ve yuvasini ben yiktim, aslinda kotu bir insan degildim buzamana kadar hep duzgun yasadim, sevgilim dahi olmadi. Ama asik olunca birakamadim kadinin ahini aldim, simdi yedi sene gecti ama isede girsem, arkadaslarlada gezsem bi sekilde kafamin icinde korkularim ve pismanliklarim cikiyor, psikologa gittim en sonunda bana cok buyuk travmalarin var beynindeki kimyaya kadar bozmus dedi. O kadin neden aklimdan cikmiyor karsilastim bi kac kez ilklerde tepkisini koyuyordu ama Şu an görmemiş gibi yapiyor ozaman unuttumu? Yani canini sandigim kadar yakmamismiyim bendemi kendi hayatima odaklansam? Illerde sorun olur mu? Boyle bi durumda illeriye yonelik intikam olur mu?

Olmuyor takinti yaptim?